Zeka Sorusu 6

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheExplorer

Üye
    Konu Sahibi
Zeka Sorusu 6
Yağmurlu,soğuk bir akşamdır.O akşam adam işten yorgun döner.Oturur koltuğuna,atar ayaklarını masanın üzerine;tv izler.O sırada canı kahve çeker.Hizmetçisine:''Canım kahve çekti,bana bir kahve yapıver'' der.Karısı da mutfakta hizmetçiye yardıma gider.Birlikte kahve pişirirler.Pişirdikten sonra adamın karısı hizmetçiye:''Kahve tamam,şimdi git bunu kocama götür''der.Hizmetçi kadın,hanımının kocasına kahveyi götürür,eline verir.Mutfağa döner ve ne görsün?Kadın yerlerde kanlar içinde yatmaktadır.Hemen kocasına haber verir,kocası mutfağa koşar ve karısının nabzını yoklar.Kadın ölmüştür.Bunun üzerine dedektif çağırır.Dedektif evdeki çalışanlarını sorguya çeker,onlara kadının ölmesine tanık olmadan önce yaptıkları işleri sorar:Hizmetçi kadın:''Ben en son mutfakta hanımımla beraber kahve pişiriyordum,kocasına yaptığımız kahveyi vermek için salona gittim,geri döndüğümde ölmüştü'' der.Uşak:''Ben en son şoförle konuşuyordum,sonradan bana ölüm haberi geldi.'' der.Şoför:''Uşakla konuşuyordum ,sonradan ben de ölüm haberini duydum'' der.Bahçivan:''Çiçekleri suluyordum,sonradan haberi bana da geldi'' der.Kadının Kocası:''Televizyon izliyordum,sonradan hizmetçimiz beni çağırdı mutfağa gittiğinde karım ölmüştü'' der.Kadının Kızı:''Ben odamda müzik dinliyordum,çok daha sonradan haberim oldu'' der.Kadının Babası:''Ben uyuyordum,bir ilgim yok bu olayla.'' der.Evet;sorumuz geliyor:Katil kimdir?Not:Cevabı biliyorum.Not 2:Çoğu cümleyi değiştirdim,uyarladım.Not 3:Hemen doğru cevabı söylemeyebilirim,biraz düşünün.Kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Astrosman

Astrosman

Üye
Kadın kendini öldürdü ise... :hmmm

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bahçıvan öldürmüş hava yağmurlu çiçek sulama ne ayak

• Beğen
Tepkiler: TheExplorer
Consul9

Consul9

Üye
Cook basit.Yagmurlu günde bahçıvan çiçekleri sulamaz bahçıvan katil

• Beğen
Tepkiler: TheExplorer

TheExplorer

Üye
    Konu Sahibi
Konuda sorun var galiba bir garip olmuş düzenleyemiyorumda.Her neyse maalesef değil Astrosman.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
bahcivan sofore sofor asciya asci usaga sonra hepsi usaga

• Beğen
Tepkiler: onur027

TheExplorer

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar,MerTurkizM ve Emrgncy112 doğru bilmiştir,tebrikler.:)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
:zuhaha:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
oyyy :kop:

brknfdn_55

brknfdn_55

Üye
:d:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Belki bahçenin bulunduğu alanın üzerinde parke çatı ; ya da plastik bir platform vardır. Ne biliniyor ?

Kadının Kocası:''Televizyon izliyordum,sonradan hizmetçimiz beni çağırdı mutfağa gittiğinde karım ölmüştü'' der.

Bir kadın hizmetçi , herhangi bir cesetle karşılaşırsa tutup evin beyini '' bakar mısınız karınız ölmüş '' şeklinde çağırmaz ; çığlık atar yırtınır.
Bence bunlar yağmurlu bir kış akşamında bahçivandan çiçekleri sulamasını istemişlerdir. Böylece bahçıvanın ifadesi yersiz olacak ve suç onun üzerine kalacaktır. Anlaşılan katil : '' Ölen kadının kocası ve hizmetçi. ''
Bu da bir teori ama değil mi ?

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
bahçivan :hmmm:

----------Eklendi @ 23:24:11 ---------- Yazıldı @ 23:22:15 ----------

Belki bahçenin bulunduğu alanın üzerinde parke çatı ; ya da plastik bir platform vardır. Ne biliniyor ?

Kadının Kocası:''Televizyon izliyordum,sonradan hizmetçimiz beni çağırdı mutfağa gittiğinde karım ölmüştü'' der.

Bir kadın hizmetçi , herhangi bir cesetle karşılaşırsa tutup evin beyini '' bakar mısınız karınız ölmüş '' şeklinde çağırmaz ; çığlık atar yırtınır.
Bence bunlar yağmurlu bir kış akşamında bahçivandan çiçekleri sulamasını istemişlerdir. Böylece bahçıvanın ifadesi yersiz olacak ve suç onun üzerine kalacaktır. Anlaşılan katil : '' Ölen kadının kocası ve hizmetçi. ''
çok zekisin

sem_sen

Üye

vay bee :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...