Tavsiye Nexus4

Sponsorlu Bağlantılar

TorosKaplan01

TorosKaplan01

Üye
    Konu Sahibi
Nexus4
Selamum aleykum arkadaslar , nexus 4 almayı dusünuyorum biraz arastırma yaptım telefonun kamerası ve sesinin cok kotu oldunu soyluyorlar, benim telefonum wonder kamerası 5 megapixel , kamerasın dan memnunum , 8 megapixel bundan kotu oldunu sanmıyorum , nexus 4 kullanan arkadasların tavsiyelerini bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler

Luck Star

Luck Star

Üye
kullanmadım ama o kadar kötü olmasada iyi değil . yani nexus4 özellik olarak değil donanımı iyi olması nedeniyle oyun,program vs. ile kullanılması gereken telefondur...

TorosKaplan01

TorosKaplan01

Üye
    Konu Sahibi
Cevabın icin sagolasın kardesim , 5 megapixel kadar yada biraz iyi olsa yeter bana , bide ustam 1000 tl alınabilecek en iyi telefon budur dimi ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Cevabın icin sagolasın kardesim , 5 megapixel kadar yada biraz iyi olsa yeter bana , bide ustam 1000 tl alınabilecek en iyi telefon budur dimi ?

sen bana telefonda ne yapıcağını söyle araştırıyım. eğer sadece oyun için alıyorsan . yani telefonu zorlıyım ama kasmasın diyorsan tabiki nexus4

TorosKaplan01

TorosKaplan01

Üye
    Konu Sahibi
sen bana telefonda ne yapıcağını söyle araştırıyım. eğer sadece oyun için alıyorsan . yani telefonu zorlıyım ama kasmasın diyorsan tabiki nexus4

Ustam benim suan kulladigim wonder performansi dusuk bir telefon cok rom yukledim , yoruldum artık rom dan felan istedigim telefonda performans istiyorum , az cok arkadaslarla felan fotograf cekelirim , kulaklıkla sarkı felan da dinlerim bide ustam nexus bana cok sekil duruylor tip olarak , tabi at gozuyle bakmamak lazım .

Luck Star

Luck Star

Üye
Nexus4 ten başka seçim yok gibi duruyor. çünkü rom atmaktan sıkıldım diyorsuz. eğlenceli güzel şeyler var ama kasmaz diyemem .. nexus4 al en iyisi

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nexus 4 çok iyi cihaz fakat bazı forumlarda şarjından şikayet edenler var. Normal kullanımda 1 günü çıkarttığını fakat oyun oynayınca pilin çabucak tükendiğini söylüyorlar. Aklını çelmek istemiyorum yanlış anlama. Ama iyice araştırmalısın şarj konusunu.

TorosKaplan01

TorosKaplan01

Üye
    Konu Sahibi
Nexus4 ten başka seçim yok gibi duruyor. çünkü rom atmaktan sıkıldım diyorsuz. eğlenceli güzel şeyler var ama kasmaz diyemem .. nexus4 al en iyisi

Cok tessekur ederim kardesim fikirlerin icin :)
Nexus 4 çok iyi cihaz fakat bazı forumlarda şarjından şikayet edenler var. Normal kullanımda 1 günü çıkarttığını fakat oyun oynayınca pilin çabucak tükendiğini söylüyorlar. Aklını çelmek istemiyorum yanlış anlama. Ama iyice araştırmalısın şarj konusunu.

Yok kardesim ne celmesi estafurulla , acelesi yok iyici arastirma yapmam, lazim her yil yeni telefon almiyoz tessekur ederim fikirlerin icin :)

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Cok tessekur ederim kardesim fikirlerin icin :)

Yok kardesim ne celmesi estafurulla , acelesi yok iyici arastirma yapmam, lazim her yil yeni telefon almiyoz tessekur ederim fikirlerin icin :)

Rica ederim eyvallah. Şimdiden hayırlı olsun.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kardeşim, wonder a göre kamerası çok daha iyi onu rahatlıkla söyleyebilirim.
Ses konusuna gelince de, çok da tatmin edici bir cihaz değil.
Karizma olarak da hoş bir cihaz.

0MG90

0MG90

Üye
Elite Lite'a da bak bence

TorosKaplan01

TorosKaplan01

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
Al Nexus 4'ü. 900-950 Liraya. Bir sürü desteği de var. Uzun süre götürür seni.1300 Elit, 1000 Lira Elit Layt. Kağıt üzerinde Elit Layt daha üstün bir cihaz Nexus 4'ten. Aslında alınabilir eğer firmaya güveniyorsanız ama Nexus 4'ün desteğini bulamazsınız bundan emin olun.

TorosKaplan01

TorosKaplan01

Üye
    Konu Sahibi
Never Back Down

Never Back Down

Üye
8mp Diyip Geçme
Benim İphone 5S te 8Mp
Ama 13lüklere taş çıkartıyor
Ben Nexus kamerasıyla net fotoğraflar çektim

Invoke

Invoke

Üye
Aynen hocam , verdigimiz cok ta asiri bi sey degil google ın canı sagolsun :D

:D

-------

Verebiliyorsan 1300 ver Nexus 5 al derim, bence aradaki farka kesinlikle değer. :D
1000 üstüne çıkamıyorsan da GMD Eliti bir incele, bir yerde bir bak. Nexus 4 ile karşılaştır. Elit al demiyorum ama almadan bir bak. Sonra duruma göre karar verirsin, Elit Layt 999 Lira olacak diyorlar.
8mp Diyip Geçme
Benim İphone 5S te 8Mp

Nexus 4'ün kamerası pek matah değil ama idare eder. :DWonderdan Nexus 4'e geçince bayağı fark hissedersin. :D

TorosKaplan01

TorosKaplan01

Üye
    Konu Sahibi
8mp Diyip Geçme
Benim İphone 5S te 8Mp

Herkez cok kotu falan diyince kamerası garip oldum , nexus 4 youtube dan baktim gayet guzeldi sagol yorumun icin kardesim :)
:D

-------

Verebiliyorsan 1300 ver Nexus 5 al derim, bence aradaki farka kesinlikle değer. :D
1000 üstüne çıkamıyorsan da GMD Eliti bir incele, bir yerde bir bak. Nexus 4 ile karşılaştır. Elit al demiyorum ama almadan bir bak. Sonra duruma göre karar verirsin, Elit Layt 999 Lira olacak diyorlar.

Nexus 4'ün kamerası pek matah değil ama idare eder. :DWonderdan Nexus 4'e geçince bayağı fark hissedersin. :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt