Tavsiye Nexus4

Sponsorlu Bağlantılar

TorosKaplan01

TorosKaplan01

Üye
    Konu Sahibi
:D

-------

Verebiliyorsan 1300 ver Nexus 5 al derim, bence aradaki farka kesinlikle değer. :D
1000 üstüne çıkamıyorsan da GMD Eliti bir incele, bir yerde bir bak. Nexus 4 ile karşılaştır. Elit al demiyorum ama almadan bir bak. Sonra duruma göre karar verirsin, Elit Layt 999 Lira olacak diyorlar.

Nexus 4'ün kamerası pek matah değil ama idare eder. :DWonderdan Nexus 4'e geçince bayağı fark hissedersin. :D

isin en zevk li yani o olcak kardesim :D

HeroMR

HeroMR

Üye
Bende wonder kullanıyordum belki hatırlarsın romlarım da vardı. Wonder ile birlikte androidden soğudum ve windows phone cephesine geçtim. Sana da aynısını tavsiye ederim. Takılma/Kasma denen bir şey yok. Uygulama eksiği yok fazlası var.

TorosKaplan01

TorosKaplan01

Üye
    Konu Sahibi
:D

-------

Verebiliyorsan 1300 ver Nexus 5 al derim, bence aradaki farka kesinlikle değer. :D
1000 üstüne çıkamıyorsan da GMD Eliti bir incele, bir yerde bir bak. Nexus 4 ile karşılaştır. Elit al demiyorum ama almadan bir bak. Sonra duruma göre karar verirsin, Elit Layt 999 Lira olacak diyorlar.

Nexus 4'ün kamerası pek matah değil ama idare eder. :DWonderdan Nexus 4'e geçince bayağı fark hissedersin. :D
isin guzel yani o olcak hocam :D
Bende wonder kullanıyordum belki hatırlarsın romlarım da vardı. Wonder ile birlikte androidden soğudum ve windows phone cephesine geçtim. Sana da aynısını tavsiye ederim. Takılma/Kasma denen bir şey yok. Uygulama eksiği yok fazlası var.
Hocam valla cok rom degistirdim buyuk ihtimal sizinkilerdende kullanmisimdir dediniz gibi windows phone da dusunmek lazim :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
nexus 4 u ben kullandim, sesi kotu degil yeterince iyi, kamerasini wonderla kiyaslama zaten wonderdan memnunsan nexus4 un kamerasi seni fazlasiyla memnun edecektir ama ust seviye bir 8 megapixel kamera da bekleme, sarji evet kurcalarsan biraz cabuk bitiyor, bana da kalirsa tek sorun sarjidir, boyle diyince cokta kotu olarak anlama diger rakiplerine gore cokta geri degil onun disinda eksiksiz ve kusursuz bir cihaz fiyat ve performansina gore.

r6565

r6565

Üye
bende alıcam nexus 4 ama nerden bulacaz şu telofonu hiç bir yerde yok olanlarda nexus 5 den 100 lira aşağı fiyat çekiyor

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: r6565
r6565

r6565

Üye
e
Saçma bir fiyatlandırmaymış. :D

yaza doğru almayı düşünüyorumda 1 gram düşmüyor fiyatı

turkcell bayilrinde de kalmamış teknosa da hafta sonları 949 tl oluyor ama o da kutu hasarlı yazıyor

yaw hocam nerden bulabilriz bu telefonu ya

Invoke

Invoke

Üye
:blink: Attığın linkte 1500 lira bile var. :D Bilmem ki nereden bulabilirsiniz. Teknosadaki 950 Liralıklar hasarlı mıymış? Kim dedi?

r6565

r6565

Üye

kutu hasarlı yazıyor burda
hadi kutu hasarlı 850 yap 800 yap hala 949 tl oda haftasonları
şuan 1199 tl

0MG90

0MG90

Üye
Kutunun orası burası yamulmuştur çok hasar yoktur

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Nexus 4 pişman etmez.

Invoke

Invoke

Üye
Kutu hasarlı ne demek ki? Sadece kutu mu hasarlı ? :D1200 Lira nedir yav, Nexus 5 alın bari. =P :D

0MG90

0MG90

Üye
Teknosa da yazıyor, kutuyu taşırlarken kutu hasar görmüş bu yani

Luck Star

Luck Star

Üye
1200 lira olucak iş değil . normalde 900 lü rakamlara ulaşıyor. beklemen gerek .ya da başka bir yer bulman lazım...

• Beğen
Tepkiler: r6565
meg1ddo

meg1ddo

Üye
950 tl sıfır kapalı kutu var istanbul bilişimde

meg1ddo

meg1ddo

Üye
o zaman ikinci el bakacaksın, temiz bulursun.

Takipçi Satın Al

Üst Alt