Haber BBM windows phoneye geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
BBM windows phoneye geliyor
BBM’ın Windows Phone’a geleceği açıklandı
BBM’ın çok yakında Windows Phone platformu için sunulacağı açıklandı.
İnternetin yaygınlaşması ile birlikte yazılım alanında sunulan çalışmaların kalitesi ve çeşitliliği de artıyor. Geliştirilen yazılımlar Android,iOS ve Windows Phone gibi popüler platformlarda sunuluyor.

İnternet ile birlikte anlık mesajlaşma uygulamaları da mobil alanda büyük önem kazanmakta. Bu uygulamalardan biri olan BlackBerry Messenger‘da sunulduğu iOS ve Android platformlarında popülerliğini artırıyor. Her geçen gün kullanıcı sayısını artırmayı başaran BBM için beklenen açıklama BlackBerry’nin CEO’sundan geldi. Gelen açıklamaya göre BBM çok yakında Windows Phone platformu için sunulacak.
BlackBerry CEO’su John Chen, 2014 yılının ikinci çeyreğinde BBM’ı Windows Phone kullanıcıları için yayınlayacaklarını açıkladı. Bakalım BBM, iOS ve Android’de gösterdiği başarıyı Windows Phone platformunda da gösterebilecek mi?

DAHA ÖNCE BİLGİ PAYLAŞILDI YADA KONU AÇILDIYSA KİLİTLENEBİLİR

bsavr

bsavr

Üye
Önceden paylaşıldı ancak genede emeğine sağlık abi :tşk:

csll

csll

Üye
:sirit:

Lumia 625 ile MaxiCep Windows Phone uygulamasından gönderildi.

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk: fakat paylaşıldı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
konu içerisindemi paylaşıldı baktım göremedim, yazdığım gibi paylaşıldı ise :locked2:

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yetiştim :cool

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
rica etsem biri bana nerede paylaşıldığını gösterirmi

jdmsaint

jdmsaint

Üye
;)

Rainesto

Rainesto

Üye
:sirit:

mesutcinik

mesutcinik

Üye
sıraya geçin (h)(h)(h) :sirit:

TurboCall

TurboCall

Üye
yettim gari :sirit:

TurboCall

TurboCall

Üye
sendemi brütüsyalnız unutmayın ki haber haberdir konu içerisinde geçen bi haberden kaç kişinin haberi olur konunu kapatılmasında geçerli bir neden göremiyorum....
Bunu sana yapmak istemezdim ama senin benim açtığım oyun konuma yaptığından sonra bende sana şaka yapıyım dedim temel 1 nisan :sirit:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Bunu sana yapmak istemezdim ama senin benim açtığım oyun konuma yaptığından sonra bende sana şaka yapıyım dedim temel 1 nisan :sirit:
bu kadar sakin olman sevindirici tekrar hoş geldin... ancak çok kincisin ama problem değil. Unutma haber bölümü yok

TurboCall

TurboCall

Üye
bu kadar sakin olman sevindirici tekrar hoş geldin... ancak çok kincisin ama problem değil. Unutma haber bölümü yok

hoşbuldum teşekkürler kinci değilimdir aslında ama hayat bazrn bunu gerektiriyor yarın belki çok önemli bir haberle karşınızda olabilirin :D

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
hoşbuldum teşekkürler kinci değilimdir aslında ama hayat bazrn bunu gerektiriyor yarın belki çok önemli bir haberle karşınızda olabilirin :D

inşallah hayırlısı olsun umarım iyi sevindirici bir haber olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt