Haber WhatsApp artık bu platformlarda çalışmayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
WhatsApp artık bu platformlarda çalışmayacak
WhatsApp uygulaması alınan kararla birlikte artık BlackBerry OS ile Windows Phone işletim sistemli cihazlarda kullanılmayacak.


Sosyal ağ dünyasının lider ismi olarak karşımıza çıkan Facebook, aldığı çarpıcı kararla birlikte mobil cihazların en popüler uygulaması olan WhatsApp'ı satın aldığını duyurmuştu. Gerçekleştirilen resmi açıklama ardından bu uygulamayı ardı ardına güncelleyen ve daha çok aktif halde kullanılabilir bir yapıya kavuşturan ekip, şimdilerde ise tüketicilere daha iyi bir hizmet sunmak adına popülerliğini kaybetmiş olan platformlara sunduğu desteği sonlandırmaya hazırlanıyor.



Bu bağlamda Windows Phone 8.0 ile BlackBerry OS işletim sistemlerine olan desteğini tamamıyla sonlandırmaya hazırlanan WhatsApp ekibi, 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle uygulamayı kullanmak isteyenlere iOS yada Android platformlarından birisini kullanmasını zorunlu kılıyor. Normalde bu işletim sistemlerine olan desteğini geçen yıl sonlandıracağını açıklayan ekip, aldığı kararı uygulamak için tarihi 1 yıl ertelemiş ve platformların kullanım oranlarının iyice dibe çökmesini sağlamıştı.



Şirket yetkilileri tarafından gerçekleştirilen açıklama da; ''Aldığımız bu karar gerçekten yerinde. Çünkü geriye bağlı olarak yaşamak uygulamamızı geliştirmemize ve bir adım daha ileriye taşımıza kesinlikle destek vermeyecektir.'' dedi.



Eğer sizde iOS ve Android işletim sistemli cihazlarınıza, WhatsApp uygulamasını ücretsiz olarak indirmeyi yada mevcut uygulamanızı güncellemeyi hedefliyorsanız, aşağıdaki uygulama sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.
WhatsApp artık bu platformlarda çalışmayacak
 


MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Adamlar haklı 2018 in sonunda S40 ın desteğini bitirecekler . Anlamadığım ve çokça teşekkür ettiğim bir konu java telefonlara uygulama desteği yok fakat server desteği halen var . Java telefonların server harcaması az herhalde .
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Buğra
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Aha Windows Phone da çöp oldu artık iyi ki kalmışım hemen :ehe
Harcadığım zamana yazık o kadar kullandım bir de
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
teknognc

teknognc

Üye
Oyle bi yazmışsınız ki sanki Windows'tan tamamen kaldırılıyo, sadece 8'den kaldırıyorlar 8.1 ve 10'da devam ediyorlar
Kaldı ki 8 de kullanılmasın artık
 
  • Beğen
Tepkiler: rainman3545
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Seneye Kalmaz 8.1 İde Bitirsinlerde Bizde Kurtaralım
 
  • Beğen
Tepkiler: teknognc


Üst Alt