İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
Kişiler'e gir, ekranı sağa kaydır, Odalar ve altında da Gruplar göreceksin. işte oradaki Gruplar senin istediğin özellik :)

hocam sağol ya halbuki dün oraları kurcalamıştım da en iyi arkadaş falan yazısını görünce devam etmedim kurcalamaya : ) altta ayarlar varmış teşekkürler :bira:

• Beğen
Tepkiler: ceza87

dakamon

dakamon

Üye
Merhaba

1 ay önce Nokia shoptan teshir ürünü L820 aldım.malum pil performansı çok iyi değil.Ama onun dışında memnunum.marketten pik diye bir uygulama indirdim.ilk başlarda 3b oyun oynama süresini 3.5 saat gösteriyordu ve hakikaten bu sürede oyun oynatıyordu cihaz.gecen gün pil programında bulunan kalibrasyonu yaptım.Şimdi bahsettiğim oyun süresi 1.5 saat gözüküyor ve şarj daha çabuk bitiyor.Programı silsem sorun düzelir mi acaba.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

büyük ihtimalle düzelir. Bir dene bakalım

Tost Makinası ile gönderildi.

bbakkus

bbakkus

Üye
wp8 sdk lite indirdim ama şuan elimde wpli telefon yok kullanma şansım varmı sdkyı

YkPkY

YkPkY

Üye
Teşhirli kaça geldi,sıfırı ne kadardı.

çırak ile gönderildi

gurmer21

Üye
650 ye geldi.Sıfırı 1000 Tl idi Nokia shopta

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler group tiles uygulamasında bildiğiniz üzere 4. başlığı oluşturmak için ücretli sürüm gerekiyor şöyle ki bu gün kartıma ek sanal kart oluşturdum bu uygulamayı satın almak için bütün işlemler bittikten sonra sistem güvenliğini kontrol etmek için sanal karta para yatırmadan uygulamayı satın al dedim ve satın aldı .. Hesap hareketlerini kontrol ettim herhangi bir para akışı olmamış şuanda full sürümü kullanıyorum ama uygulama 2 lira .. Yani uzun lafın kısası artık uygulamanın açığımıdır sistemin açığımıdır sizde deneyin havadan full sürüm uygulamanız olmuş olur .. Yalnız şu var , uygulamanın full sürümü mağazada gözükmüyor 4. başlığı açmak istediğimizde uygulama içerisinden satın aldırıyor belki bundan kaynaklı bir hata yada açıkta olabilir ..

umitarig

umitarig

Üye
arkadaşlar lumia 920 mikrofonu bozulmuştu sipariş verdim geldi bende sorunsuz Bi şekilde mikrofonu değiştirdim ama sesim karşıya hala gitmiyo neden olabilir bu sorun bilgisi olan yardımcı olabilirmi

bbakkus

bbakkus

Üye
arkadaşlar lumia 920 mikrofonu bozulmuştu sipariş verdim geldi bende sorunsuz Bi şekilde mikrofonu değiştirdim ama sesim karşıya hala gitmiyo neden olabilir bu sorun bilgisi olan yardımcı olabilirmi

mikrofon deliğinin tozla tıkanma ihtimali var temizleyebilirsin

yusuf__1907

Üye
Arkadaşlar Facebooku su programdaki. Gibi kullanmak istiyorum fast for Facebook Pro üste ana sayfa profil yazann cinsten operada böyleydi ama hem bu program hem bir kaç tanesini baktim böyle olanlarda sekme açilmiyor varmi bunun bir yontemi

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar lütfen ilgi!!! Bizde Bi 620 var hala Black gelmedi telefona. Telefon turkcell den alınmıştı. Ne yapmamız gerekiyor lütfen bir yardımcı olun. Fikir verin. @papakudioflu @bulutsuzgece

beats

beats

Üye
Arkadaşlar lütfen ilgi!!! Bizde Bi 620 var hala Black gelmedi telefona. Telefon turkcell den alınmıştı. Ne yapmamız gerekiyor lütfen bir yardımcı olun. Fikir verin. @papakudioflu @bulutsuzgece

Nokia software updater for retail ile flash denedin mi, black sürümü gelmiyor mu?

dakamon

dakamon

Üye
Nokia software updater for retail ile flash denedin mi, black sürümü gelmiyor mu?

bunu denemedim. Black sürümlü 620 nin sürüm numarası ne?

carew89

carew89

Üye
Arkadaşlar yaz saati uygulaması nedeni ile saati manuel olarak ayarlamıştım. Sonra yine değişiklik oldu saatlerde. En sonunda otomatik olarak ayarladım ancak hala manuel olarak ayarlanan saatte gösteriyor saati guncellemıyor saati anlamadım. Manuel olarak değil otomatik olarak kullanmak istiyorum saati, pili çıkarıp taktım battı çıkardım sonuç aynı arkadaşlar, ne yapabilirim ?

emir1888

Üye
selamün aleyküm arkadaşlar ben whatsapp da sohbet geçmişini e postalayamıyorum. sadece yedekleme yapabiliyorum o da telefonu sıfırlayınca gidiyo. çözümünü bilen varsa paylaşabilir mi?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
selamün aleyküm arkadaşlar ben whatsapp da sohbet geçmişini e postalayamıyorum. sadece yedekleme yapabiliyorum o da telefonu sıfırlayınca gidiyo. çözümünü bilen varsa paylaşabilir mi?
Aleykümselam, eposta ile göndermede ne gibi bir sıkıntı var?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Bir ara whatsappta yedekleme yapmıyordu acaba o sorun hala devam ediyor mu?

Nokia Lumia 58858 ile gönderildi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bir ara whatsappta yedekleme yapmıyordu acaba o sorun hala devam ediyor mu?

Nokia Lumia 58858 ile gönderildi.
Geçenlerde kaldırıp tekrar yükledim ama yedeğim yüklenmedi maalesef.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy

ladex

Üye
arkadaşlar, lumia 520de m3u dinlemek için ayrı bir yazılım mı yüklemek gerekiyor, m3u hiç çalmıyor, zil sesi olarak atadığımda çalıyor??

Son düzenleme:

Üst Alt