konuşurken sesi dışa verdiğim zaman karşıya sesim gidiyo .kendim içini açsam yapabilirim demi .şimdi servise versem uzun sürede gelnezyok zarar göremez öyle kolay kolay da üstünde ki yapışkanlı filtreyi deliğine tıkadıysan kesilmiş olabilir.
içinin açılıp temizlenmesi gerekiyor.Ankara da olsaydın hallederdim yarım saattegarantisi varsa ver servise çaktırmadan.değiştirirler direk.ama çaktırmadan vereceksin
tamam kardeş saol yardımın içinYaparsın.ama dikkatli ol,filmlere zarar verme.batarya filmi falan.
Forum da şemalı içini açma konusu var.takip ederek aç,kapa
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Tanımlamıyor derken e-posta hesabına giremiyor anlıyorum doğru mu ? Ayarlar/E-posta+Hesaplar/Microsoft hesabı/Sunucu adresini kontrol edin, sunucu adresinin:Bir arkadaşım l 625 aldı sabahtan beri uğraşıyorum Microsoft hesabını tanımlamıyor maalesef bir sorun oluştu nedenini bilmiyoruz diye hata veriyor nasıl çözebiliriz bu sorunu
Arkadaşlar şarjım çabuk bitiyor, yalnız 1 saat civarı hemen doluyor fakat normalde 1 gün yeterli olan şarjım artık 3 5 saat civarı bitiyor. Anlamadım arkadaşlar, bu şarz sorununu nasıl halledebilirim ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Tanımlamıyor derken e-posta hesabına giremiyor anlıyorum doğru mu ? Ayarlar/E-posta+Hesaplar/Microsoft hesabı/Sunucu adresini kontrol edin, sunucu adresinin:
dub407-m.hotmail.com olması gerekiyor öyle değilse bu şekilde değiştirin, ya da aldığınız hata kodu varsa ne olduğunu yazın çözüm bulunur bir şekilde.
Hotmail-outlook değişiminde sıkıntı olmuş olabilir.yeni hesap değil cihazın ilk açıldığındaki istediği hesap ama sorunu çözdüm yeni bir hesap alarak çözebildim arkadaşın mevcut hesabını kabul etmedi nededini anlamadım.
Yüksek olması birazcık daha fazla tüketiyor diye biliyorum gene de yanıltmayayım.Ekran hassasiyetinin yüksek veya normal olması şarja etki eder mi ?
Kişiler'e gir, ekranı sağa kaydır, Odalar ve altında da Gruplar göreceksin. işte oradaki Gruplar senin istediğin özellikBeyler rehberdeki numaraları gruplandırabileceğimiz bir uygulama var mı ? aile,arkadaş,iş tarzında ?

Telefon/Kişiler ya da Kişiler tile/Herkes listesi gelecek soldan sağa çek/Buluşma yeri listesi altında + butonuyla Oda-Grup seçeneği çıkacak gruba ad verip kişileri seçip o gruba tile oluşturabilirsin.Beyler rehberdeki numaraları gruplandırabileceğimiz bir uygulama var mı ? aile,arkadaş,iş tarzında ?