Biraz daha beklesin onlar zaten kullanıcılar gereken cevabı vercek
nereye basıp arıcaz celluare ye basınca hattan arıyor ?Beta sürüm 2.11.414
İsim ve son görülme farklı satırda:
profil bilgisinin yeni görünümü:
Bu görsellerin test aşamasındaki sürüme ait olduğunu biliyorsunuz değil mi? Whatsapp ücretsiz arama özelliği henüz yok. Cellulare ise profiline baktığınız kişiyi şebeke üzerinden aramanızı sağlayan bir kısa yoldur.nereye basıp arıcaz celluare ye basınca hattan arıyor ?
beBu görsellerin test aşamasındaki sürüme ait olduğunu biliyorsunuz değil mi? Whatsapp ücretsiz arama özelliği henüz yok. Cellulare ise profiline baktığınız kişiyi şebeke üzerinden aramanızı sağlayan bir kısa yoldur.
ta sürümdede yokmu arama özelliği ?Bu görsellerin test aşamasındaki sürüme ait olduğunu biliyorsunuz değil mi? Whatsapp ücretsiz arama özelliği henüz yok. Cellulare ise profiline baktığınız kişiyi şebeke üzerinden aramanızı sağlayan bir kısa yoldur.
beta kullanıcılarındada yokmu arama özelliği whatsapp beta ben kayıtlıydım ama şimdi yok oldu

Tester olmadığım için bu konuda kesin bir bilgim yok.beta kullanıcılarındada yokmu arama özelliği whatsapp beta ben kayıtlıydım ama şimdi yok oldu![]()

Ben betadayım ama arama özelliğini bulamadım ara ya basınca normal arıyor normal whatsapp a basınca sohbete atıyor manyak uygulama yapmışlar![]()

töbebiz hala Elizabeth
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.