İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
yok zarar göremez öyle kolay kolay da üstünde ki yapışkanlı filtreyi deliğine tıkadıysan kesilmiş olabilir.
içinin açılıp temizlenmesi gerekiyor.Ankara da olsaydın hallederdim yarım saattegarantisi varsa ver servise çaktırmadan.değiştirirler direk.ama çaktırmadan vereceksin

umitarig

umitarig

Üye
yok zarar göremez öyle kolay kolay da üstünde ki yapışkanlı filtreyi deliğine tıkadıysan kesilmiş olabilir.
içinin açılıp temizlenmesi gerekiyor.Ankara da olsaydın hallederdim yarım saattegarantisi varsa ver servise çaktırmadan.değiştirirler direk.ama çaktırmadan vereceksin
konuşurken sesi dışa verdiğim zaman karşıya sesim gidiyo .kendim içini açsam yapabilirim demi .şimdi servise versem uzun sürede gelnez

YkPkY

YkPkY

Üye
Yaparsın.ama dikkatli ol,filmlere zarar verme.batarya filmi falan.
Forum da şemalı içini açma konusu var.takip ederek aç,kapa

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

umitarig

umitarig

Üye
Yaparsın.ama dikkatli ol,filmlere zarar verme.batarya filmi falan.
Forum da şemalı içini açma konusu var.takip ederek aç,kapa

tamam kardeş saol yardımın için

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bir arkadaşım l 625 aldı sabahtan beri uğraşıyorum Microsoft hesabını tanımlamıyor maalesef bir sorun oluştu nedenini bilmiyoruz diye hata veriyor nasıl çözebiliriz bu sorunu

beats

beats

Üye
Bir arkadaşım l 625 aldı sabahtan beri uğraşıyorum Microsoft hesabını tanımlamıyor maalesef bir sorun oluştu nedenini bilmiyoruz diye hata veriyor nasıl çözebiliriz bu sorunu
Tanımlamıyor derken e-posta hesabına giremiyor anlıyorum doğru mu ? Ayarlar/E-posta+Hesaplar/Microsoft hesabı/Sunucu adresini kontrol edin, sunucu adresinin:
dub407-m.hotmail.com olması gerekiyor öyle değilse bu şekilde değiştirin, ya da aldığınız hata kodu varsa ne olduğunu yazın çözüm bulunur bir şekilde.

carew89

carew89

Üye
Arkadaşlar şarjım çabuk bitiyor, yalnız 1 saat civarı hemen doluyor fakat normalde 1 gün yeterli olan şarjım artık 3 5 saat civarı bitiyor. Anlamadım arkadaşlar, bu şarz sorununu nasıl halledebilirim ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar şarjım çabuk bitiyor, yalnız 1 saat civarı hemen doluyor fakat normalde 1 gün yeterli olan şarjım artık 3 5 saat civarı bitiyor. Anlamadım arkadaşlar, bu şarz sorununu nasıl halledebilirim ?

Ayarlara girin arka plan ayarlarında çalışan uygulamaları kapatın yeniden başlatıp tekrar gözlemleyin.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Tanımlamıyor derken e-posta hesabına giremiyor anlıyorum doğru mu ? Ayarlar/E-posta+Hesaplar/Microsoft hesabı/Sunucu adresini kontrol edin, sunucu adresinin:
dub407-m.hotmail.com olması gerekiyor öyle değilse bu şekilde değiştirin, ya da aldığınız hata kodu varsa ne olduğunu yazın çözüm bulunur bir şekilde.

yeni hesap değil cihazın ilk açıldığındaki istediği hesap ama sorunu çözdüm yeni bir hesap alarak çözebildim arkadaşın mevcut hesabını kabul etmedi nededini anlamadım.

beats

beats

Üye
yeni hesap değil cihazın ilk açıldığındaki istediği hesap ama sorunu çözdüm yeni bir hesap alarak çözebildim arkadaşın mevcut hesabını kabul etmedi nededini anlamadım.

Hotmail-outlook değişiminde sıkıntı olmuş olabilir.

skynet

Üye
Ekran hassasiyetinin yüksek veya normal olması şarja etki eder mi ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet
dakamon

dakamon

Üye
Telefon iyice kafayı yedi ses ayarı hiç olmuyor müzik dinlerken. Ses ayarını değiştirmek için şarkı değiştirmek gerekiyor. Ne yapıyor bu Nokia. Verdiği güncellemelerle iyi ye değil daha betere doğru gidiyor @papakudioflu

Tost Makinası ile gönderildi.

skynet

Üye
Çok şükür şu ses problemi hiç başıma gelmedi :)

Ankesörlü telefondan gönderildi.

beats

beats

Üye
VLC Player'dan SS gelmiş...

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
@papakudioflu yahu uyuz oluyorum resmen, yahu şarkı açık ses 30 da şarkı çalarken kısıyorum 5 e getiriyorum seste hiç bir değişiklik yok şarkıyı değiştirince aktif oluyor. Bu nasıl bir saçmalıktır çözemedim. Nedeni ne olabilir ki.

Tost Makinası ile gönderildi.

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler rehberdeki numaraları gruplandırabileceğimiz bir uygulama var mı ? aile,arkadaş,iş tarzında ?

gurmer21

Üye
Merhaba

1 ay önce Nokia shoptan teshir ürünü L820 aldım.malum pil performansı çok iyi değil.Ama onun dışında memnunum.marketten pik diye bir uygulama indirdim.ilk başlarda 3b oyun oynama süresini 3.5 saat gösteriyordu ve hakikaten bu sürede oyun oynatıyordu cihaz.gecen gün pil programında bulunan kalibrasyonu yaptım.Şimdi bahsettiğim oyun süresi 1.5 saat gözüküyor ve şarj daha çabuk bitiyor.Programı silsem sorun düzelir mi acaba.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Beyler rehberdeki numaraları gruplandırabileceğimiz bir uygulama var mı ? aile,arkadaş,iş tarzında ?
Kişiler'e gir, ekranı sağa kaydır, Odalar ve altında da Gruplar göreceksin. işte oradaki Gruplar senin istediğin özellik :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
beats

beats

Üye
Telefon/Kişiler ya da Kişiler tile/Herkes listesi gelecek soldan sağa çek/Buluşma yeri listesi altında + butonuyla Oda-Grup seçeneği çıkacak gruba ad verip kişileri seçip o gruba tile oluşturabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven

Üst Alt