2014 YGS-LYS

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Zor muydu sınav?

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Son 10 yılın sorularına bakmışlığım var. Ama hiç biri bu kadar zor değildi. Türkçe'de paragraflar kısaltılmıştı ama acayip bir yoğunluk vardı. Anlamak için 2-3 kez okumak şarttı. Sosyal Allaha emanet zaten. Çok fena bilgi soruları vardı sosyalde. Yoruma dayalı 5-6 tane kolay vardı ama. Matematikte problemleri çok zorlamışlardı. Her biri 4-5 dakikayı alabilecek cinstendi. Ki milletin optiğine şöyle bir göz ucuyla baktığımda sınavın bitimine 10 dakika kala çoğunun en fazla 10-15 matematik sorusu işaretliydi.

Sonuç olarak zor bir sınavdı ve herkes zaman problemi yaşadı diyebilirim.

Örnek coğrafya sorusu:
Resimde Türkiye haritası verilmiş doğu Karadeniz bölümü taranmış.

Soru:
Şekilde ki taralı bölgede aşağıdaki ağaç türlerinden hangileri yetişmektedir?

Örnek Tarih sorusu:
İşgaller sonrasında Türkiye'den giden Fransızların bıraktığı silahları ( savaş teçhizatlarını ) Türk ordusu hangi savaşlarda kullanmıştır? (Öncüllü soruydu)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Çok zorlamışlar :oha:

Invoke

Invoke

Üye
Tarih sorusu çok zor değil. :D

0MG90

0MG90

Üye
garip:hmmm bi sorular çıksın da bakayım nasıl

SheFy

SheFy

Üye
Matematikte çok uyuz sorular vardı.. Zamanımı çaldı. Sosyal hiç çözmedim. Fenle Türkçe iyiydi
garip:hmmm bi sorular çıksın da bakayım nasıl
Sorular gösterilmeyecek bu sene

0MG90

0MG90

Üye
Matematikte çok uyuz sorular vardı.. Zamanımı çaldı. Sosyal hiç çözmedim. Fenle Türkçe iyiydi
Sorular gösterilmeyecek bu sene
hepsinden 8 tane çıkacak diye biliyorum

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Gayette kolaydi. Hele ki Sosyal ve Matematik. Yalniz su Türkçedeki 3. Sorudan herkesin sıkıntısı var galiba

esokmen

esokmen

Üye
Biraz gec kaldim kusura bakmayin :D kiz arkadasimda girdi oda iyi oldugunu soyledi. Gecmis olsun artik.

Bu sene en fazla 1 hafta icinde aciklanacak mis. Ayrica sorularin aciklanmamasi muamma.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Sınav zor değildi ama çok kötü geçti benim barajı geçersem çok iyi olucak

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
İmam hatiplilerden çoğuna sorular dağıtıldı zaten :(

hardal00

hardal00

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve Ccihat67
bahaddin53

bahaddin53

Üye
Saçma sapan konuşmayın ne alaka imam hatip ?

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve Ccihat67
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Peki sizin dağıtılmadığına kanıtınız var mı nedense birinciler hep konyadan ve imam hatiplilerden çıkıyor benimde konyadan bir arkadaşım var nasıl bu kadar yüksek aldıklarını sordum güvenilen bazı insanlara soruların verildiğini söyledi ayriyetten ünivde ücretsiz ders veren imam bile soruları hükümet yandaşkarına verildiğini söyledi

bahaddin53

bahaddin53

Üye
birincilerin konyadan çıkması neden bu kadar sıkıntıya soktu sizi ben bir konyalıyım ve konyadan her sene 1. çıkıyor.PKK nın doğuda soruları sınav esnasında çözdürüp cevaplatıp öğrencilerini doktor avukat yaptığını biliyoruz bunlar varken asılsız iddialarla uğraşmayın.Ayrıca Mevlana TORUNU olmak bir ayrıcalıktır hazmedemeyenlere..

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
sende mi soruları aldın ne bu tepki sakin ol

hardal00

hardal00

Üye
Sergen kocum uydurmalarla otme burda adamin arkadasi yapamamis hemen suc atiyor dagitiliyor diye hazmedeyene adamlar...

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Valla bunları sadece ben değil sınava giren ve kopya almayan bütün öğrenciler biliyor

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Salak misin o birinci konya fen lisesinden cikti. Bu sorulari caliyolar efsanesi tamamen basarisizlarin uydurmasidir bu da biline.

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve bahaddin53
Takipçi Satın Al

Üst Alt