2016 TEOG sınavı ne zaman yapılacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
2016 TEOG sınavı ne zaman yapılacak?
2016 yılında Kasım ayında gerçekleştirilecek olan TEOG sınavı ne zaman yapılacak, TEOG sınavı ne zamandır oldukça çok merak ediliyor. Sizde konuyla ilgili detaylara kolayca haberimizden ulaşabilirsiniz.

TEOG Ne Zaman: 23-24 Kasım

Günleri: Çarşamba-Perşembe

Kaç Oturum: 6 Oturum

1.Oturum:
Hangi Ders: Türkçe Sınavı

Saat: 09:00

Sınav Süresi: 40 Dakika

2.Oturum:
Hangi Ders: Matematik Sınavı

Saat: 10:30

Sınav Süresi: 40 Dakika

3.Oturum:
Hangi Ders: Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sınavı

Saat: 12:00

Sınav Süresi: 40 Dakika

4.Oturum:
Hangi Ders: Fen ve Teknoloji

Saat: 09:00

Sınav Süresi: 40 Dakika

5.Oturum:
Hangi Ders: T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük

Saat: 10:30

Sınav Süresi: 40 Dakika

6.Oturum:
Hangi Ders: Yabancı Dil

Saat: 12:00

Sınav Süresi: 40 Dakika

Teog Sınavının Açılımı Nedir?
Teog sınavının açılımı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş‘ dir. Birçok kişi TEOG sınavının ismini duymuştur ama TEOG ne zaman , TEOG sınavına kaç gün kaldığını TEOG’un açılımını bilmez. O yüzden TEOG’un açılımını da vermeyi gerekli gördük.

TEOG Sınav Günü Ders İşlenecek mi?
TEOG sınavının olduğu iki gün yani 27-28 Nisan okullarda ders işlenmeyecektir. Burada gelen sorulardan bahsetmek istiyorum. Ziyaretçilerimiz TEOG sınavının olduğu gün İlkokullar da tatil mi diye soruyorlar. Cevabını verelim: Eğer okulunuz da sınav yapılacaksa ve ya okulunuzun bünyesinde Ortaokul varsa 27-28 Nisan günü bu şartları taşıyan ilkokullarda da ders işlenmeyecektir.

27-28 Nisan TEOG Sınavının Mazeret Sınavı Ne Zaman?
27-28 Nisan TEOG Sınavının Mazeret Sınavına giremeyen öğrenciler için mazeret sınavı yapılacak olup bu mazeret sınavının tarihi ise 14-15 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecektir.

Yanlış Cevaplar Doğru Cevapları Götürecek mi?
Hayır TEOG sınavında yanlış işaretlenen sorular doğru cevapları götürmeyecektir. Bunun için soruları boş bırakmanın bir anlamı kalmamaktadır. Soruları boş bırakmaktansa en yakın cevabı işaretlemek akıllıca olur. Bu şekilde sınavda artı puan kazanmış olabilirsiniz.

Açıklamalar: Teog Kaç Gün Kaldı? Teog Ne Zaman?
Yukarıya Teog sınavının ne zaman olduğunu Teog’a kaç gün kaldığını merak eden arkadaşlarımız için sayacımızı ekledik. Ayrıca hangi gün hangi saat hangi dersten sınav olacağınızı sınav süresinin ne kadar olduğunu da sizler için ekledik.

Birçok öğrencimiz TEOG sınavını heyecanla bekleyip Teog kaç gün kaldı diyerek parmaklarıyla saymaktadır. Teog ne zaman diye her gün kendine soran öğrenciler var. Bizde bunun için teog tarihi teog sayacı , teog geri sayım ekledik. Öncelikle 8. Sınıf öğrencileri için yapılacak olan bu sınavın öğrencilerin geleceğini belirlediğini belirtelim. Öğrenciler için oluşacak puanın büyük kısmını bu sınav oluşturmakta ve öğrenciler herhangi bir liseye yerleşmesi için bu sınavdan alacağı puan en büyük etken olacaktır. O yüzdendir ki öğrenciler üzerinde büyük baskılar, büyük stresler oluşturan bu sınav için öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Sınavların derslerine çalışan öğrenciler için her zaman kolay olduğunu belirtelim. Bu arada sınav da 4 adet kitapçık bulunduğunu belirtelim. A-B-C-D kitapçıkları olacaktır bu sınavda. Çalışan her öğrencinin hakkınız almasını dileyelim. Teog ne zaman , TEOG kaç gün kaldı , teog sayaç , teog geri sayım , teog tarihi gibi soruların ve konuların cevaplarını size en uygun şekilde vermeye çalıştık. Sorularınız ve yorumlarınız için aşağıdan yazabilirsiniz.
 


Üst Alt