Haber HdTv Canlı Tv programı Atv,Star,Show,Kanal d çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Uygulama Hakkında Düşünceleriniz

• Kullanılan toplam oy
    35
mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada ntvspor da görüntü ses uyuşmazlığı var.linkte sorun var herhalde birkaç uygulamada daha sorun aynı.bu da yapılacaklar listende bulunsun adamım :)

Ericsson A1018 ile Gönderildi
dur bakalım bir pcden açim linki, hocam netim çok kötü takılma yapıyor ama kontrol edip düzeltcem inş. Bu arada aynı problem başkasında varmı arkadaşlar ntv sporu deneyebilirmisiniz?

Son düzenleme:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
global tv denedim sorunlu, tvizzle de sorunlu..bir tek digiturk play de normal :)

mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
global tv denedim sorunlu, tvizzle de sorunlu..bir tek digiturk play de normal :)
turkcell tvdede çalışır çünkü onlar tv stream server kurup ayda 3000dolar verecek kadar büyük firmalar :) Aylardır server kurma işini araştırdım hepsinde aynı sonuç korkunç maliyet!

ademoz05

ademoz05

Üye
turkcell tvdede çalışır çünkü onlar tv stream server kurup ayda 3000dolar verecek kadar büyük firmalar :) Aylardır server kurma işini araştırdım hepsinde aynı sonuç korkunç maliyet!
turkcell tvnin adını ağzına alma hocam!!! Adamlara yıllardır söylüyorum, arıyorlar bilgi veriyorlar ama Windows Phonea Bi uygulama yapmadılar

• Beğen
Tepkiler: mk148a
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yayın kalitesi felaket..kanallar yetersiz..turkcell tv ye para vereceğinize digiturk play abonesi olun ayda 1 liraya birsürü kanal izleyin..bence araştırın derim.. @ademoz05

mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
turkcell tvnin adını ağzına alma hocam!!! Adamlara yıllardır söylüyorum, arıyorlar bilgi veriyorlar ama Windows Phonea Bi uygulama yapmadılar
Türkiyede windows phone şuan çok yeni, daha wp8 program geliştirici olarak bile bi avuç insanız burda birde onların içlerinden iyileri seçilip turkcell gibi şirketlerde çalışması ise daha uzun yıllara alacak gibi görünüyor. Bence böylesi daha iyi hiç bir şirkete politikaya bağlı olmadan direk kullanıcıyla iç içe egosu tavanda olmayan geliştiriciler her zaman büyük şirketlerdeki geliştiricilerden daha yararlıdır.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Dostum güncelleme ile uğraşıyordun bir ara ? :) nedir durumu merak ettim epeydir ses çıkmadı senden.

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
dostlarm güncellemeyi hemen çıkartmak yerine içindeki sorunları giderene kadar beklemeyi tercih ettik, bu yüzden gecikti ama şuan hazır . Update 2.2
*Yeni kanallar eklendi
*Çalışmayan kanallar kaldırıldı
*Kullanıcıların m3u8 ve mms linklerini açıp
saklayabilecekleri kullanıcı listesi eklendi
*Uygulamaya kanal izlerken yukardan hızlı kanal değiştirme sliderı eklendi
*Playera optimizasyon yapıldı(bekleme ve
donma sorunu için)
*Uygulamaya hafıza optimizasyonu yapıldı,
hafıza kullanımı azaltıldı

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve skynet

skynet

Üye
dostlarm güncellemeyi hemen çıkartmak yerine içindeki sorunları giderene kadar beklemeyi tercih ettik, bu yüzden gecikti ama şuan hazır . Update 2.2
*Yeni kanallar eklendi
*Çalışmayan kanallar kaldırıldı
*Kullanıcıların m3u8 ve mms linklerini açıp
saklayabilecekleri kullanıcı listesi eklendi
*Uygulamaya kanal izlerken yukardan hızlı kanal değiştirme sliderı eklendi
*Playera optimizasyon yapıldı(bekleme ve
donma sorunu için)
*Uygulamaya hafıza optimizasyonu yapıldı,
hafıza kullanımı azaltıldı
Hocam harika olmuş eline sağlık :tşk:

dawid

dawid

Üye
üstadım Bi isteğim var herşey güzel arayüz çok zevkli tek isteğim dikey olarak küçük ekranda da izlenmeli olursa Perfect olur saygımla

mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
üstadım Bi isteğim var herşey güzel arayüz çok zevkli tek isteğim dikey olarak küçük ekranda da izlenmeli olursa Perfect olur saygımla
Öncelikle yorumun için teşekkürler kardeşim, tamamdir küçük ekranda izleme özelliği içinde uğraşcm. Bu arada volume olayı çok saçma çalıştığı için eklemedim. Çubuk koyunca Ya full açıyo ya yarıya getiriyo yada komple kapıyor ortasını anlamıyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bende seni anmıştım dostum :) eline sağlık şahane olmuş.. Tvizzle yi rafa kaldıracam bu güncelleme ile :)

• Beğen

bugracivcik

Üye
Gerçekten super bi uygulama emeğinize sağlık :) acaba başka kanallarda eklenicek mi ?

Nokia Lumia 1020 ile gönderildi.

• Beğen
mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten super bi uygulama emeğinize sağlık :) acaba başka kanallarda eklenicek mi ?

Hangi kanalı isteğinizi belirtirseniz araştırabilirim, eğer uygun ve çalışır olanı bulursam tabiki eklerim. Tabiki önceliğim popüler ve herkesin izleyebileceği kanallar.
Bende seni anmıştım dostum :) eline sağlık şahane olmuş.. Tvizzle yi rafa kaldıracam bu güncelleme ile :)

eyw sağ olasın, elimizden geldiğince birşeyler yapıyoruz bu arada link olayıyla istediğiniz dizi yada maç kanalınıda ekleyip takılabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: bugracivcik

bugracivcik

Üye
Forumda yeniyimde belirtmemişim kusura bakmayın :) az tv , idman tv gibi spor kanalları . Genelde çok tutulan kanallardır diye düşünmüştüm:)

mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada bir duyuru, mağazada aztv ve sinema kanalı çalışmıyor diyen arkadaşlar, şuan denedim çalışmayan kanal yok. aztv ve sinema kanallarının kalitesi yüksek olduğundan 3g ile değil fiber wifi bağlantısı ile açın yavaş yükleniyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bir de gs tv eklesen iyi olurdu ama onu da ben bulup eklerim artık :)

mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
Forumda yeniyimde belirtmemişim kusura bakmayın :) az tv , idman tv gibi spor kanalları . Genelde çok tutulan kanallardır diye düşünmüştüm:)

Ne kusuru estağfirullah dostum, az tv var ve idman uygulamada şuan var ve test ETTİM çalışıyor. Özellikle mağazada herkes daha fazla kanal olmalı diye yıldız kırmış yada öyle yorum yazmış, isim belirtseler olacak daha fazla deyince insanın aklına ne ekleyeceği gelmiyo :). Açıkcası forumdaki arkadaşlar olmasa bende az tv ve idman nedir bilmiyordum, sağ olsunlar bilgilendirdiler bende aradım buldum.
Bir de gs tv eklesen iyi olurdu ama onu da ben bulup eklerim artık :)

Dostum gstvde vardı bjk,gs,fb,bursa spor. Allah allah bir sıkıntı mı var acaba ?

• Beğen
Tepkiler: bugracivcik

bugracivcik

Üye
Asıl sen sağolasın kardeşim :) sonuçta isteklerimizi yapıyorsun nediyim inşallah en sevilen uygulama olur :)

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
programı yeni kurdum son hali ile çok güzel olmuş üst taraf kısayolları farklı şekil katmış programa, sorun olarak sizin dediğiniz gibi sinema kanalları biraz yavaş ama kalitesi yüksek gibi bana anca resim geldi ses var görüntü yok gibi, yurt neti ile anca bu kadar başarılarınız devamını diliyorum, program olarak ek ne gelebilir yayın akışı kısmı geliştirile bilir, onu zaten dahada geliştirirsiniz birde her kanal için link eklene biilse yayın akışı kısmına, kanalların kendi sitelerinde geçmişe döük yayınlarda olduğu için ordanda takip etmiş oluruz kaçırdığımız yayınları

• Beğen

Üst Alt