Rıza Soylu
Üye
20 sabit konu forumda nerede var, hangi bölümde?
hocam Windows Phone genel bölümünde aşağı doğru onlarca konu var ben de diyorum ki aynı sayfada en azından 15-20 tane konu olabilsin ayarlar kısmında bir sürü rakamlar ile ilgili ayar var hepsini 20 yaptım ama bu durum değişmedi belki böyle ayar yoktur en fazla 11 konu sıralanıyordur bilemem..
Saygılar
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
20 sabit konu yoksa sayfada varolan tüm sabit konuları gösterir. Eğer 11 sabit konu mevcutsa 11 tane gösterecektir. 20 olduğu zaman sayfa tamamlanır ve 21 olduğu halde yeni sayfaya ekler otomatik olarak. Ayarı 20 yapmışsınız. 11 göstermesi normal.
hareketli gülücükler eklenir mi orasını bilemem ama en azından o tarz bir şey olabilir 
Şu gülücüklere çözüm olarak yorum yaptığımız textbox biraz kısaltılarak yanına gülücük butonu koyulabilirhareketli olarak eklenir mi orasını bilemem ama en azından o tarz bir şey olabilir
![]()
Yer konusunda sıkıntı yok@kesasd buna çözüm arıyordu en son

@kesasd Karıştırırken şunu fark ettim, Windows Phone bölümünde gezinirken, sabit ve normal seçenekleri var ya, işte bunlardan normal seçilip ikinci sayfaya geçince, ekranı kaydırıp tekrar sabit tarafa geçildiğinde boş bir sayfa geliyor. Geri butonuna tıklayarak durum düzeliyor.

Hemen ilgileniyorum. Teşekkürler
İlgili sorun düzeltilmiştir. @serinaga
Gecenin bu saatinde ve jet hızıyla cevap ve çözüm, ben buna alkışlarım işte ! Kardeşim yolun açık olsun inşallah, sonuna kadar arkandayız, güzel uygulamalar bekliyoruz, ayrıca ilgi ve alakan için teşekkürler ...
Sizler için daha iyisini yapabilmek adına çalışıyoruz. Elimden geldiğince kaliteli ve donanımlı uygulamalarla hizmet vermeye devam edeceğim.