BrahimOkumus
Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni gelecek ayarlardan ilk görüntüler![]()
Yaptı yapacağınız yine
Anlamazmıyım 
Lumia 820 ile gonderildi

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anlamazmıyım 

aklıma soyle birşey geldi. Resimleri twitter gibi yapsanız, mesela resim küçük olacak resme tıklayınca büyüyecek yada 4r1k gibi animasyonlu da olabilir. @kesasd resimler gözükse bakacağız daaklıma soyle birşey geldi. Resimleri twitter gibi yapsanız, mesela resim küçük olacak resme tıklayınca büyüyecek yada 4r1k gibi animasyonlu da olabilir. @kesasd
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Uygulamada sıkıntı var ilk açılışta maxicep logosunda kalıyor 2g ile 3g ile denedim
birde galiba sadece alıntılamada resim ekleme olayı var. Cevap yazma kısmına da gelmeli. Aslında direk eklenti olarak yüklesek daha iyi olurdüzeldi o
@bulutsuzgecebirde galiba sadece alıntılamada resim ekleme olayı var. Cevap yazma kısmına da gelmeli. Aslında direk eklenti olarak yüklesek daha iyi olur@bulutsuzgece
Özgür abi Resimleri Göster'i açtım ancak mesajlardaki resimler yine link olarak gözüküyor. Bu ayar ne için acaba.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
birde galiba sadece alıntılamada resim ekleme olayı var. Cevap yazma kısmına da gelmeli. Aslında direk eklenti olarak yüklesek daha iyi olur@bulutsuzgece
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Özgür abi Resimleri Göster'i açtım ancak mesajlardaki resimler yine link olarak gözüküyor. Bu ayar ne için acaba.