Haber Maxicep Windows Phone uygulaması mağazada! (Güncellendi: 08.09.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Uygulama mükkemmel olmuş. Diğer platformlardaki arkadaşları kıskandıran cinsten olmuş cidden. Herkese sonsuz teşekkürler. Şunu da belirtmeden edemiyeceğim Türkiye'de Windows Phone'un yayılması bence MaxiCep sayesinde oldu bunu da belirtmek istedim tekrardan teşekkürler iyi ki varsınız. :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve kesasd

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Ellerinize sağlık arkadaşlar.
konuyu görünce çok sevindim.
inceledim çok beğendim, eksiklikler varsa bile zamanla düzeleceğini biliyorum, emeğinize ve ellerinize sağlık.

İnsanlara hizmet ediyorsunuz kimseden karşılık beklemeden bu çok güzel bir şey, bir Allah razı olsun demek bile sizin için çok büyük bir onur olsa gerek.

çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, kursat99, bulutsuzgece ve 3 diğerleri
turbocore

turbocore

Üye
Bide o konunun boşluk kısmına en son kimin mesaj attığıda gözüksün

drangela61

drangela61

Üye
20 sabit konu forumda nerede var, hangi bölümde?

hocam Windows Phone genel bölümünde aşağı doğru onlarca konu var ben de diyorum ki aynı sayfada en azından 15-20 tane konu olabilsin ayarlar kısmında bir sürü rakamlar ile ilgili ayar var hepsini 20 yaptım ama bu durum değişmedi belki böyle ayar yoktur en fazla 11 konu sıralanıyordur bilemem..
Saygılar

kesasd

kesasd

Üye
hocam Windows Phone genel bölümünde aşağı doğru onlarca konu var ben de diyorum ki aynı sayfada en azından 15-20 tane konu olabilsin ayarlar kısmında bir sürü rakamlar ile ilgili ayar var hepsini 20 yaptım ama bu durum değişmedi belki böyle ayar yoktur en fazla 11 konu sıralanıyordur bilemem..
Saygılar

20 sabit konu yoksa sayfada varolan tüm sabit konuları gösterir. Eğer 11 sabit konu mevcutsa 11 tane gösterecektir. 20 olduğu zaman sayfa tamamlanır ve 21 olduğu halde yeni sayfaya ekler otomatik olarak. Ayarı 20 yapmışsınız. 11 göstermesi normal.

drangela61

drangela61

Üye
20 sabit konu yoksa sayfada varolan tüm sabit konuları gösterir. Eğer 11 sabit konu mevcutsa 11 tane gösterecektir. 20 olduğu zaman sayfa tamamlanır ve 21 olduğu halde yeni sayfaya ekler otomatik olarak. Ayarı 20 yapmışsınız. 11 göstermesi normal.

hocam ben anlatamıyor olabilirim ama Windows Phone genel bölümüne tıkladığınızda ilk önce sabit konular gelir sonra normal konular benim derdim sabitler değil zaten normal konularda 11 tane gösteriyor halbuki 10larca var ve bende ayar 20 diye kayıtlı yani en az 20 tane göstermeli diye düşünüyorum..

drangela61

drangela61

Üye
Bu arada kusura bakmayın ilk mesajda sabit diye belirtmişim yanlışlıkla benim derdim normal konularla onu düzeltmiş olayım..

carew89

carew89

Üye
Hayırlı olsun arkadaşlar çok mutluyum

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Maxicep candır

capkino06

Üye
Şu gülücüklere çözüm olarak yorum yaptığımız textbox biraz kısaltılarak yanına gülücük butonu koyulabilir butona dokununca orada açılan menüden seçerek eklenebilir belki :) hareketli gülücükler eklenir mi orasını bilemem ama en azından o tarz bir şey olabilir :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Şu gülücüklere çözüm olarak yorum yaptığımız textbox biraz kısaltılarak yanına gülücük butonu koyulabilir :) hareketli olarak eklenir mi orasını bilemem ama en azından o tarz bir şey olabilir :)

Yer konusunda sıkıntı yok ;) @kesasd buna çözüm arıyordu en son

capkino06

Üye
Yer konusunda sıkıntı yok ;) @kesasd buna çözüm arıyordu en son

gülücükler resim olarak tek tek bir sayfaya eklenecek onların üzerine border eklenerek click kısmına textboxda gözükmesi için gerekli kodlamaların yapılması gerekir textboxda gözükür mü bilmem gözükürse de hareketli olmazlar telefonda ben öyle tahmin ediyorum. Tabi bunları kendisi de çok daha iyi biliyordur sorun ne bilmiyorum ama ben üstesinden geleceğine inanıyorum çünkü gerçekten çok iyi bir uygulama yazmış eline sağlık tekrardan.

Son düzenleme:

capkino06

Üye
Dikkatimi bir şey daha çekti basit bir şey ama kullanım açısından kolaylığı var giriş yap ekranında e-posta girdiğimiz textboxa dokunduğumuzda açılan klavyeyi e-mail giriş klavyesi olarak değiştirirseniz @ ve .com lu klavye ile giriş yapmak daha kullanışlı olabilir. :)

maximreality

Üye
keyifle kullanmaya başladım, portal eksiği tamamlanırsa çok güzel olacaktır.

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
Az önce yükledim uygulamayı ve buradan yazıyorum, alışmaya çalışıyorum, yapan arkadaşın ve emeği geçen herkese teşekkürler ...

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
@kesasd Karıştırırken şunu fark ettim, Windows Phone bölümünde gezinirken, sabit ve normal seçenekleri var ya, işte bunlardan normal seçilip ikinci sayfaya geçince, ekranı kaydırıp tekrar sabit tarafa geçildiğinde boş bir sayfa geliyor. Geri butonuna tıklayarak durum düzeliyor.

kesasd

kesasd

Üye
@kesasd Karıştırırken şunu fark ettim, Windows Phone bölümünde gezinirken, sabit ve normal seçenekleri var ya, işte bunlardan normal seçilip ikinci sayfaya geçince, ekranı kaydırıp tekrar sabit tarafa geçildiğinde boş bir sayfa geliyor. Geri butonuna tıklayarak durum düzeliyor.

Hemen ilgileniyorum. Teşekkürler :)

İlgili sorun düzeltilmiştir. @serinaga

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve serinaga
serinaga

serinaga

Üye
Hemen ilgileniyorum. Teşekkürler :)

İlgili sorun düzeltilmiştir. @serinaga

Gecenin bu saatinde ve jet hızıyla cevap ve çözüm, ben buna alkışlarım işte ! Kardeşim yolun açık olsun inşallah, sonuna kadar arkandayız, güzel uygulamalar bekliyoruz, ayrıca ilgi ve alakan için teşekkürler ...

• Beğen
Tepkiler: kesasd
kesasd

kesasd

Üye
Gecenin bu saatinde ve jet hızıyla cevap ve çözüm, ben buna alkışlarım işte ! Kardeşim yolun açık olsun inşallah, sonuna kadar arkandayız, güzel uygulamalar bekliyoruz, ayrıca ilgi ve alakan için teşekkürler ...

Çok teşekkür ederim :tebessüm: Sizler için daha iyisini yapabilmek adına çalışıyoruz. Elimden geldiğince kaliteli ve donanımlı uygulamalarla hizmet vermeye devam edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, Bay H, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yeni gelecek ayarlardan ilk görüntüler :tebessüm:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kesasd, beats, Makale_Helvetia ve 2 diğerleri