Telefon Tavsiyesi Galaxy S2 Alıcam ((YARDIM))

Sponsorlu Bağlantılar

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Alıcam ((YARDIM))
Arkadaşlar telefonum galaxy w bende bi üst modele geçeyim dedim bütçem s2 ye yetiyo jb güncellemesi ile cihaz nasıl oldu bilgisi olan varmı. birde bu cihaz nette özelliklere baktıgımda 1ghz orion adreno 205 diye denilmiş. yani anlayamadım benim bildiğim mali400mp4 1.2ghz işlemciydi.

son olarak gta sa oynayabilirmiyim+++Teşekkürler

smh60

smh60

Üye
Bana sorarsan s2 artık alınmaz :)

Invoke

Invoke

Üye
Zaten Wonder adreno 205. S2 Mali400MP kullanıyor. Mali400mp4 değil.

Bence de S2 alma. Bütçen ne kadar?

MaxipmaN

Üye
s2de yüksek ayarlarla oynuyorlar diye biliyorum

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Bence de s2 alma mümkünse biraz daha para biriktir s4 veya farklı bir marka deniyebilirsin

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Kardeşim bütçeni yazarsan daha iyi yardım ederler.

Son düzenleme:
ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
Max 500Bu arada s2 nin sifirini alcm yurtdisindan
Yani 2.el deil

Metin137

Metin137

Üye
ben kullanıyorum ama senin cihazla pek bir farkı yok şuanki oyunların hepsini oynuyorum ama ilerde sorun yaşatacaktır

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
ben kullanıyorum ama senin cihazla pek bir farkı yok şuanki oyunların hepsini oynuyorum ama ilerde sorun yaşatacaktır
kardeşim bana asphalt8 ve gta sa açsın .birde facebookda hızlı olsun yeterlidir. senin bu durumda görüşün nedir peki.

Metin137

Metin137

Üye
üçünde de hiçbir sorun çıkarmadı

Metin137

Metin137

Üye
onlar sanırım s2 nin diğer sürümleri yani hani plus lite falan ama gerçek s2 mali400mp 1.2ghz 2 işlemci

• Beğen
Tepkiler: ReisUqurcan
Kerim.

Kerim.

Üye
Discovery ye gec .bendede wonder vardi discodan önce.gayet memnunum

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve Invoke
ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve smh60

MaxipmaN

Üye
Yalnız samsungun malzemesi de pek kaliteli sayılmaz. Ayrıca Diskavri daha iyi perf. verir S2den.
malzeme de var da işçilik te sorun kasa açıklığı falan ama s2de böyle sıkıntı yoktur bence

smh60

smh60

Üye
Discovery s3 le yarışmaya çalışan bir cihaz S2 den her türlü daha iyi

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Arkadaşlar sırf ekran çözünürlüğü için bile Discovery denebilir. Ayrıca 4 çekirdek. Yani birim saniye de yapılacak işe 2 çekirdeğin girmesi ile 4 çekirdeğin girmesi farklı. Şimdi derseniz ki madem çekirdek bu kadar önemli niye iPhone'da çift çekirdek olmasına rağmen 4 çekirdekli cihazlardan hızlı diye. Çünkü işletim sistemi farklı. Kapalı kod kaynaklı cihazlar her zaman daha stabildir. Yani kim ne derse desin Discovery bir adım önde.

• Beğen
Tepkiler: smh60
enterneoll

enterneoll

Üye
Arkadaşlar sırf ekran çözünürlüğü için bile Discovery denebilir. Ayrıca 4 çekirdek. Yani birim saniye de yapılacak işe 2 çekirdeğin girmesi ile 4 çekirdeğin girmesi farklı. Şimdi derseniz ki madem çekirdek bu kadar önemli niye iPhone'da çift çekirdek olmasına rağmen 4 çekirdekli cihazlardan hızlı diye. Çünkü işletim sistemi farklı. Kapalı kod kaynaklı cihazlar her zaman daha stabildir. Yani kim ne derse desin Discovery bir adım önde.
Dediklerin dogru değil ama discovery daha alinabilir bir cihaz s2 hala herşeyi çalıştırıyor ama fazla eski

Takipçi Satın Al

Üst Alt