Haber Maxicep Windows Phone uygulaması mağazada! (Güncellendi: 08.09.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Hayırlı olsun tüm milletimize, uygulamada emegi geçen herkese bol bol :tşk:

• Beğen
Tepkiler: kesasd

kesasd

kesasd

Üye
Üye bilgileri duzeltilecekmi moderatörler harici yeni üye yazıyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Rütbe sistemi maalesef yok ve sanırım getirilmeyecek. Çünkü uygulamadan kaynaklı bir durum değil :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve bulutsuzgece
Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Hüseyin Faris Elmas Kim Ya ?

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Rütbe sistemi maalesef yok ve sanırım getirilmeyecek. Çünkü uygulamadan kaynaklı bir durum değil :)

sağlık olsun çokta önemli değil amaç birliktelik

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve bulutsuzgece
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Wifide sorun yok. Şebeke sorunlu ki zaten güncelleme gönderildi :) @kesasd

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Erensnc

Üye
İndirdim şuan kullanıyorum

• Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye

belki çok oluyorum ama bu üstteki maxicep mağazada yazan yerde yani bulunduğumuz sayfanın en üstünde masa üstü ozelliğinde olduğu gibi anasayfa/forum/windowsphone os/windowsphone genel seçenekleri olsa oradan istediğimiz yere ulaşsak mesela ben şuan uygulamadayım bildirimden burdaki konuya girdim yazıyorum windowsphone genel e girmek istiyorum ....yere girdiğimde ilk sayfa son sayfa var ilk sayfa konunun ilk sayfasını açıyor menüye gir favoriler almak biraz sıkıcı tel ⬅geri tuşuda ilk açtığım bildirimlere geri dönüyor windowsphone genelden girdiğimde evet geri tuşu oraya alıyor ama bildirimden yada başka yerden girdiğimizde olmuyor dediğim gibi üsteki seçeneklerden direk girsek iyi olacak.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
anladım. Mesela üzerine basılı tutunca konuyla ilgili daha detaylı bilgiler gösterilebilir? Benim aklıma bu geldi

yada konu sahibinin avatarının yanından değil de hemen üzerinden başlayıp avatarın yanına devam etse

kesasd

kesasd

Üye
Arkadaşlar yeni güncelleme 5dk içerisinde aktif olur. @Gregor Mendel arkadaşımızın yaşadığı sorun düzeltildi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Güncelleme geldi. Teşekkürler :)

• Beğen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bi önerim var aynı xenforo daki gibi mesajı yazdığımda en bastan değilse yazdığımdan yerden devam etse yanı direk yazdığımız mesajı görelim @kesasd

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme ile 2G/3G sorunu düzelmiş. Eline sağlık @kesasd :oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
  • Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
indirdim gayet güzel olmuş..emeği geçen herkesin eline sağlık diyorum tekrar :)

mağaza'da yorumumu da bıraktım :)

• Beğen
SLH.55

SLH.55

Üye
Ellerinize saglik :)

ON9

ON9

Üye

Ve beklenen uygulama sonunda mağazada...

Uzun zamandır pek çok kullanıcımız tarafından istenen Maxicep Windows Phone uygulaması yoğun bir çalışma ve test aşamasının ardından WP mağazasında yerini aldı.

Öncelikle bu projeye desteğini esirgemeyen kurucu adminimiz @Ozan 'a, projenin başlangıcından bitişine kadar her türlü imkanı sağlamak için çalışan yine değerli adminimiz @papakudioflu 'ya, görüş ve önerileriyle uygulamanın geliştirilmesi aşamasında önemli rol oynayan tester grubundaki moderatör ve üyelerimize ve tabii ki gece-gündüz çalışarak bu uygulamaya hayat veren geliştirici @kesasd arkadaşımıza çok teşekkürler.

Uygulama pek çok kullanıcının mobil durumda kolaylıkla kullanabileceği ve forumdaki aktivitelerini tıpkı bilgisayardaymış gibi rahatlıkla yapabileceği şekilde dizayn edildi.

Profil, Forumlar, Mesajlar, Favoriler, Arama, Ayalar ve daha nice fonksiyonu barındıran uygulamada Beğenme ve Bildirim özellikleri de yer alıyor. Forumlar bölümünde, sık kullandığınız ana forum veya alt forumları başlangıç ekranına sabitleyebilirsiniz. Yine en çok kullandığınız alt forumları Favoriler'e ekleyerek kısa yoldan erişebilirsiniz.
Uygulamanın ayarlar kısmında; bağlantı hızınıza, kullanımınıza ve beğeninize göre şekillendirebileceğiniz pek çok ayar bulunuyor.

Ancak uygulamaya henüz "portal" kısmının eklenmediğini belirtelim.
Maxicep anasayfasındaki teknoloji haberlerinin mobil olarak okunabileceği portal bölümü ile bazı hoş sürpriz özellikler ve düzenlemeler, sizleri daha fazla bekletmemek adına önümüzdeki dönemde gelecek olan güncellemeye bırakıldı.

Her geçen gün daha da büyüyen Maxicep Ailesine hayırlı olsun. :tebessüm:

Lütfen indirdikten sonra mağazada olumlu yorumlarla değerlendirmede bulunmayı unutmayalım. Yaptığınız olumlu değerlendirmeler, hem uygulamanın mağazada öne çıkmasına, hem de ailemizin yeni üyelerle daha da büyümesine katkı sağlayacaktır.

Uygulamaya ilişkin görüşlerinizin yanı sıra gördüğünüz eksiklikleri bu konu altından belirtebilirsiniz.

Hayırlı olsun

Üst Alt