Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberMaxicep Windows Phone uygulaması mağazada! (Güncellendi: 08.09.2014)
Sponsorlu Bağlantılar
sekajmer
Üye
Beta üyesi olarak pek yardımım dokunmadı ama affedin bittiğine sevindim
BrahimOkumus
Üye
İzlenimlerime göre aktif kullanıcıların çoğu maxicep uygulaması aracılığıyla yazmakta.
SamilGoktas
Üye
Gerçekten çok beğendim
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
sebahattinART
Üye
Çık güzel olmuş teşekkür ediyorum
emz
Üye
Ellerinize sağlık üstat. Kısa sürede bu başarı mükemmel. Hakettiğini buldu wp de. Devamını da bekleriz artık.
BaySerkan
Üye
İndirdim güzel olmuş emeği geçenlere teşekkürler
sebahattinART
Üye
İlk bildirimin bulutsuzgeceden geldi Yalnız bildirim sistemine bayıldım
Aynen. İlk bildirim sizden. Çok güzel olmuş her özelliğiyle. Ama ifadeler yok sanırım. O konuyla biraz ilgilenilmeli, onları da sonraki güncellemeye verirseniz çok güzel,olur.
Esendağlı
Üye
Bana hiç bildirim gelmedi henüz,ekstra bir ayar yapmak mı lazım acaba
emz
Üye
Hayır, ayarlar da oto,atik açık geldi bana. Bu arada üstat hemen kurcalamaya başladım programı Ama bir eksik daha var, benim gibi herkes böyle paylaşsın eksikleri tamamlanır bu sayede. Profili ayarlayamıyoruz programdan. O da olmalı bence.
Hocam uygulamayı yan çeviremiyor muyuz? Denedim ama dinmedi. Bir de başlıklar taşabiliyor. Ya yan dönmeli ya da basılı tutunca tamamı görünmeli. Güzel olabilir. Sonunda mükemmel olacak inşallah.
umitarig
Üye
tebrikler
alical33
Üye
android ede bekliyoruz ss lerden bakınca baya güzele benziyor
Bunlar zaten elde olan eksiklikler , Anlık bildirim gelmeyecek sanırsam , portal sayfası gelir mi bilmem ama amaçlanan kullanıcın hızlı ve kolay bir şekilde foruma ulaşması , bence tasarımın sade olması iyi suslu olsaydı boğuk olurdu , WP8 sistemine uygun bir uygulama