adresleri şaşırdın galibaEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@papakudioflu @Sensation
Sanırım Cortana videosu bardağı taşıran son damla oldu
Microsoft olaya el koymuş olsa gerek![]()

yukarıdaki mesajımda belirtmiştim zaten8.8'de gelebilir gibi.![]()

8.1 i fazla beklemeyeceğiz demek ki..bir güncellemeyi bitirmeden diğerine başlamazlar kanımcanisan da preview..mayıs da kararlı sürümü alırız.
nerede okudun bunuAyrıca galibaha windows phone 8.1 güncellemesi 2.93 gb olucak ve aşama aşama verilecek galibaha.
Chip online da windows 8.1in feature pack yamasınınmı ne 2.93 gb olup olduğunu okudum yani nerdeyse aynı olduğu için.nerede okudun bunu
Chip online da windows 8.1in feature pack yamasınınmı ne 2.93 gb olup olduğunu okudum yani nerdeyse aynı olduğu için.
Yani biliyorum tabiki ama aşama aşama verilceği saten çıkmıştı diye hatırlıyorumWindows diyorsun farkettin mi? Phone değil

Her güncelleme için çalışan ayrı gruplar vardır bence.O yüzden biri bitince hop diğerkine başlayorlar diye düşünmeyin.Black,amber,Blue ayrı kişiler yapıyorlardır.Eminim ki bu 8.5ide farklı kişiler yapıyordur yani demek istediğim bütün şirket 1 güncelleme ile uğraşmıyorsur gruplaşma vardır8.1 i fazla beklemeyeceğiz demek ki..bir güncellemeyi bitirmeden diğerine başlamazlar kanımcanisan da preview..mayıs da kararlı sürümü alırız.
o da olabilir haklısın.bekleyip göreceğiz artık.Her güncelleme için çalışan ayrı gruplar vardır bence.O yüzden biri bitince hop diğerkine başlayorlar diye düşünmeyin.Black,amber,Blue ayrı kişiler yapıyorlardır.Eminim ki bu 8.5ide farklı kişiler yapıyordur yani demek istediğim bütün şirket 1 güncelleme ile uğraşmıyorsur gruplaşma vardır
Buda ana ekrana saat tileleri eklenebilir anlamı çıkarabiliriz."Live Tile güncelleme süresi 1 dakika & WP8.5'in ilk ipuçları..."
Sabah sabah çifte müjde gibi oldu, haber için teşekkürler dostum.
![]()