turbocore
Üye
bence şoyle olucak guncellemeyi aşama aşama 8.9 a kadar vercekler bu tum yazılan ozellikleri mesela 8.1 de vpn 8.2 de apn 8.3 de dns giBu bence 8.1 in de bazı eksikleri olacağı anlamına geliyor herhalde
bence şoyle olucak guncellemeyi aşama aşama 8.9 a kadar vercekler bu tum yazılan ozellikleri mesela 8.1 de vpn 8.2 de apn 8.3 de dns giBu bence 8.1 in de bazı eksikleri olacağı anlamına geliyor herhalde
Live tile 1 dakika 8.1 de olucak.

olabilir ama 8.1 8.5 ve 8.8 çıkacak diyorlarbence şoyle olucak guncellemeyi aşama aşama 8.9 a kadar vercekler bu tum yazılan ozellikleri mesela 8.1 de vpn 8.2 de apn 8.3 de dns gi
Buda ana ekrana saat tileleri eklenebilir anlamı çıkarabiliriz.![]()

an için bunlar sadece tahmin arkadaşlar bekliyelim görelim ama forumda lumianın gülücük leri neden çalışmıyor şu falanolabilir ama 8.1 8.5 ve 8.8 çıkacak diyorlar

En az 2 GDR ve sırasında yaklaşık 1.5 yıl sonra 8.5Oooo yessssisti adam ediyorlar
bakamam 8.5 için ne kadar bekleyeceğiz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Windows Phone 8.5 1 yıl sonra gelir 8.9 ise tıpı w7.5 cihzlara yapılmış gibi microsoft tarafından ortada bırakılcak![]()
Haksızlık etmeyin ağa yinede 3 gdr aldık 8.1 alacağız arkasına 2 gdr daha gelir birde 8.5 gelir buda = 5 gdr 2 büyük güncelleme telefonun ömrü bitti zatenWindows Phone 8.5 1 yıl sonra gelir 8.9 ise tıpı w7.5 cihzlara yapılmış gibi microsoft tarafından ortada bırakılcak![]()
5 gdrde bir 1 büyük güncelleme olarak kabul edelim 3 büyük güncelleme Haksızlık etmeyin ağa yinede 3 gdr aldık 8.1 alacağız arkasına 2 gdr daha gelir birde 8.5 gelir buda = 5 gdr 2 büyük güncelleme telefonun ömrü bitti zaten5 gdrde bir 1 büyük güncelleme olarak kabul edelim 3 büyük güncelleme
![]()
Valla sistemin eksikleri giderilsin de 2016-2017 ye kadar da kim öle kimkala. Yeni cihaz almak için bir bahanem olmuş olur.
Bence gayet işe yarar özellikler az ama küçük güncelleme zaten. Sen S^3 kullandın mı bilmiyorum ama Belle Refresh isimli güncellemede adamlar sadece widget vermişti sonrada zaten sistemi öldürdüler bir daha bir şey gelmedi ki zaten o widgetlerin çoğunu cfw geliştirenler ekleyebiliyordu fp2deki widgetleri. Adamlar gdr güncellemesi diye sadece 3. kolon güncellemesini verseler S^3 deki gibi daha mı iyi olur?Arkadaşlar tamam öyle diyorsunuz ancak yani daha güncelleme gelmeden tahmin ediyoruz tmam 9 ama şu ana kadar gelen güncellemelerde hangisinde işe yarar bişey gördünüz ben size mesela örnek veriyim
ekran döndürme
fm radyo
x ile kapatma
çift tıkla kilit açma
1 tek çift tık farklı diğer cihazlardan yani eğer 8.1 de 512mb ram cihazlara bu sayılan tüm özellikler verilmezse çok kötü bir duruma düşerler diye thmin ediyorum.
ne tip kulaklık kullanırsan kullan sonuç aynı..temennim 8.1 de biraz daha bu seviyeyi arttırmaları
olur mu olmaz mı göreceğiz bakalım. onun dışında 3. kolonmuş..cortanaymış çok da önemli değil benim için 
Bence Windows Phone hiç bir zaman özgür bir sisteme kavuşmayacaktır çünkü bir sisteme dışardan ne kadar müdahale edilirse o kadar bozuluyor. Microsoft sistemi zaten geliştiriyor tek sıkıntısı geliştiricilere gerekli desteği ve izini vermediğini için diğer platformlardaki uygulamaların kalitesinde uygulama desteği gelmiyor. Eksi yanı bu benim için.Ben halen wp 9 bekliyorum . Yani yıl 2015 olmadan wp özgür bir sisteme kavusmaz . Çünkü yol haritası böyle . Kaç yıl oldu halen sistem kapalı .
nokia coloud knock dene hayran kalben kendi adıma söyleyim şu an için bile bana kalırsa windows 8 de pek öyle göze batacak bir eksiklik yok..benim için tek handikap kulaklık ses seviyesinin düşük olması..müzik dinlerken 25den aşağı açılmıyor..çünkü duyulmuyorne tip kulaklık kullanırsan kullan sonuç aynı..temennim 8.1 de biraz daha bu seviyeyi arttırmaları
olur mu olmaz mı göreceğiz bakalım. onun dışında 3. kolonmuş..cortanaymış çok da önemli değil benim için
![]()