Tavsiye 520 yi satıp 525 alıcam

Sponsorlu Bağlantılar

carew89

carew89

Üye
    Konu Sahibi
520 yi satıp 525 alıcam
Arkadaşlar malum ram olayından sonra iyice soğudum bu telefondan, ancak şimdi kendi açımdan maddi boyutlarıda önemli bu telefonun.

yukarıdaki linkte gayet uygun buldum fiyatı almak istiyorum ancak elimdeki lumia 520 yi en fazla kaça ve nasıl satabilirim, önerilerinizi şimdiden bekliyorum arkadaşlar :)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bence alma 520ye telefoncular mükemmel olsa dahi en fazla 300 verirler ki oda pek mümkün değil, bende bi hevesle 620yi satıp almak istemiştim ama o kadar para verdiğim telefona 300 tl verilince vaz geçtim, bencebekleyip ilerde daha iyi bir cihaz al, örneğin 1320 fiyatına göre mükemmel bir telefon

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
avast

avast

Üye
300 versiyse iyi ustune 150 200 koyup sifir 525 iyi is gorur wp asiri stabil zaten 820 ayarimda olur sanirim

Warnings

Üye
bence alma 520ye telefoncular mükemmel olsa dahi en fazla 300 verirler ki oda pek mümkün değil, bende bi hevesle 620yi satıp almak istemiştim ama o kadar para verdiğim telefona 300 tl verilince vaz geçtim, bencebekleyip ilerde daha iyi bir cihaz al, örneğin 1320 fiyatına göre mükemmel bir telefon
520 sıfır gibi herşeyi var 18 aylık garantisi var 200 250 tl veriyorlar pişmanım

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bence satma, alacaksanda bütçeni zorlayıp 1320 al çünkü bi hevesle alacağın 525 seni çok götürmez, sonuçta telefonda flash ve ön kamera yok ayrıca glance özelliğindende yararlanamayacaksınillaki satıcam diyorsanda netten sat

carew89

carew89

Üye
    Konu Sahibi

bence satma, alacaksanda bütçeni zorlayıp 1320 al çünkü bi hevesle alacağın 525 seni çok götürmez, sonuçta telefonda flash ve ön kamera yok ayrıca glance özelliğindende yararlanamayacaksınillaki satıcam diyorsanda netten sat
nasıl ?

Heimdalll

Heimdalll

Üye
sahibinden .com da yada maxicep telefon satış bölümünden

braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar bende 820 satıyorum almak isteyen olursa 550tl ve 1 yıldan fazla garantisi devam ediyor.isteyen olursa direk msj atsın

technocu1

Üye
Gitti gidiyor.com dan açık arttırmaya koy. Tahmininden çok daha değerli bir şekilde satıldığını göreceksin

emz

emz

Üye
Ben de aynı şeyi düşünüyorum arkadaşla. Satıp 525 e geçicem. Beni idare etsin yeter ama çok düşük fiyat veriyorlar. Geçen elimden kaydı aşağı düştü. Sağ altta kasa hafif yamuldu. Göçtü azıcık ve sol altta da kapak çatladı. Ama gene de çok belli olmuyor. Satıp almayı düşünüyorum. Sizce kaça satabilirim? En fazla 200-250 çıkarırım telin üstüne. O nedenle sorayım dedim. Sizce geçilebilir mi?
Hocam Allah aşkına yapmayın. Bu telefonu 880₺ ye satmak delilik yahu. 525 500₺ iken 1320 o fiyata olamaz! Bu işte vardır nie hinlik. Türkiye değilse yurt dışından gelmiştir telefon belki ondandır. Yoksa o fiyata kimse satmaz. Hem de sıfır telefon. Kesinlikle bir iş var onda!

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
yurt dışıda olsa daha fazla eder yardımcı olma babında ilandaki numarayı aradım ama zçan olmadı belki pazar günü olması nedeniyle açmadı dönerse bana cihaz hakkında bilgi alır yazarım

sek07

Üye
bende htc 8x i satıp ne alabilirim diye düşünüyorum telefoncular wp yi ölü fiyatına alıyorlar satılmıyor diye

Üst Alt