aynı şekilde ben de düşünüyorum arkadaş inşallah korktuğumuz başımıza gelmezYav korktuğum nokta şu, bütün ilgili Androidli Nokia'lara yöneldi. Windows Phone'un geleceği umarım sallanmaz, korkmaya başladım açıkçası. Bişeyler deyin benim gibi düşünen var mı ? Ben nerede Android varsa uzak kaldım, yakınlaştım bazen ama hiç bulaşmadım. Şimdi benim gönülden sevdiğim markam Android işine el atıyor. Uzaktan da olsa. Düşüncelerinizi paylaşın arkadaşlar.
Yav korktuğum nokta şu, bütün ilgili Androidli Nokia'lara yöneldi. Windows Phone'un geleceği umarım sallanmaz, korkmaya başladım açıkçası. Bişeyler deyin benim gibi düşünen var mı ? Ben nerede Android varsa uzak kaldım, yakınlaştım bazen ama hiç bulaşmadım. Şimdi benim gönülden sevdiğim markam Android işine el atıyor. Uzaktan da olsa. Düşüncelerinizi paylaşın arkadaşlar.
Kullanıcıları Nokia X serisi yoluyla Windows Phone'a mı çekmek yani ?"Why would Nokia use the Nokia brand name for Nokia X? It's almost like they're begging Microsoft to kill it."
bu sadece bir geçiş sureci. Windows Phone 8.1'in destek verdiği en düşük çözünürlüğü hatırlarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
Bu nedir şimdi? biri ingilizce diğeri türkçe."Why would Nokia use the Nokia brand name for Nokia X? It's almost like they're begging Microsoft to kill it."
bu sadece bir geçiş sureci. Windows Phone 8.1'in destek verdiği en düşük çözünürlüğü hatırlarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
bir nevi öyle de denebilir.Kullanıcıları Nokia X serisi yoluyla Windows Phone'a mı çekmek yani ?
diyor ki: adından bile anlaşılacağı üzere Microsoft gel beni öldür.Bu nedir şimdi? biri ingilizce diğeri türkçe.
Evet bunu lansmanda da dile getirmişlerdi sanırım.bir nevi öyle de denebilir.
diyor ki: adından bile anlaşılacağı üzere Microsoft gel beni öldür.
Yani Nokia X serisi sadece yeni girilen pazarlarda kullanıcılara Windows Phone'a yükseltme için bir basamak oluşturuluyor.
Abi millet Android'e alışıp kalmasın orada ?bir nevi öyle de denebilir.
diyor ki: adından bile anlaşılacağı üzere Microsoft gel beni öldür.
Yani Nokia X serisi sadece yeni girilen pazarlarda kullanıcılara Windows Phone'a yükseltme için bir basamak oluşturuluyor.
Yani ne kadar başarılı bir politika sence ?Kalmaz kalmaz. Kalınacak gibi değil ya...Abi millet Android'e alışıp kalmasın orada ?Yani ne kadar başarılı bir politika sence ?

Abi millet Android'e alışıp kalmasın orada ?Yani ne kadar başarılı bir politika sence ?
Vay çok iyi, güzel güzelbence başarılı. Sonuçta bu cihazların google'la ilgisi yok. Aktivasyonları Microsoft sistemi olarak görünecek. Microsoft servislerini kullanacak. Windows Phone bu seviye cihazlar için uygun bir yapıya geldiğinde de Nokia X serisi bitirilip Windows Phone olarak devam edecek. Belki de Asha Windows Phone olarak devam eder. Sonuçta hepsi Microsoft'un değil mi? Bu şekilde de ciddi bir satış ve pazar payını elde etmiş ve müşteri altyapısını oluşturmuş olurlar.

bence başarılı. Sonuçta bu cihazların google'la ilgisi yok. Aktivasyonları Microsoft sistemi olarak görünecek. Microsoft servislerini kullanacak. Windows Phone bu seviye cihazlar için uygun bir yapıya geldiğinde de Nokia X serisi bitirilip Windows Phone olarak devam edecek. Belki de Asha Windows Phone olarak devam eder. Sonuçta hepsi Microsoft'un değil mi? Bu şekilde de ciddi bir satış ve pazar payını elde etmiş ve müşteri altyapısını oluşturmuş olurlar.
ayrıca da Nokia store içinde 12 tane 3. Taraf mağaza var.ve uygulama mağazası olarak Google play store değil Nokia nın android marketi kullanılacak
Eee .apk yükleme imkanı da var suyundan da koysun Nokiaayrıca da Nokia store içinde 12 tane 3. Taraf mağaza var.
Yalnız En Büyük Sorun Cihaza Optimizasyon Yapılamaz Google Playde 1 Milyon Uygulama Var SonuçtaEee .apk yükleme imkanı da var suyundan da koysun Nokia
hocam onu da düşünmüş bir çare bulmuşlardır. Apk uzantısı sadece ekran boyutlarında fark yaratır onuda azıcık küçük yada büyük gelirse ayarlarlar yada şimdikiler gibi küçük veya büyük ekran da kullan modu kullanılır. Android de onların çözümü çok kolay. En kötü binlerce cihaza göre uyumlu çıkıyor her uygulama. Birisi uyacaktır elbet.Yalnız En Büyük Sorun Cihaza Optimizasyon Yapılamaz Google Playde 1 Milyon Uygulama Var Sonuçta