Samsung Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Alıcak Telefonlar Açıklandı!(Yenilendi)

Sponsorlu Bağlantılar

ortak42

ortak42

Üye
millet tutturmuş ace2 s3 mini ne uğraşıyorsunuz yav cm11 4.4.2 yükleyin bakın keyfinize :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
reflex

reflex

Üye
millet tutturmuş ace2 s3 mini ne uğraşıyorsunuz yav cm11 4.4.2 yükleyin bakın keyfinize :D
Dimi :D Nightly surumude o kadar iyiki hatasiz cok sikinti cikariyi offical cikmassa stabili cikinca cm yapicam

ortak42

ortak42

Üye
Dimi :D Nightly surumude o kadar iyiki hatasiz cok sikinti cikariyi offical cikmassa stabili cikinca cm yapicam

ben şu anda kullanıyorum ace2 cm11 maclawın verdiği...ne sıkıntılar çıkar nightly lerde?

MaxipmaN

Üye
bizde s4mini alamıyo millette s3mini vay be :)

bilal72

bilal72

Üye
Sammobile de aldığı kaynaktan baktım global kitkat use list te s4 mini de var ama sammobile yazmamış:confused:

• Beğen
Tepkiler: reflex
bilal72

bilal72

Üye
Sammobile nin aldığı kaynak

reflex

reflex

Üye
ben şu anda kullanıyorum ace2 cm11 maclawın verdiği...ne sıkıntılar çıkar nightly lerde?
Nightl iste gecelik surum hergun cikiyo daha sensorleri bile calismiyo (1 tanesi) artik yavas yavas hergun duzeltiyo adamlar ugrasiyo birsuru telefon var

bilal72

bilal72

Üye
Hatta anladığım kadarıyla global listede yapılan açıklamaya göre s3 te 4.4.2 kitkat güncellemesi almayacaklar arasında nedeni de ram'in az olması gösteriliyor ki bu çok saçma çünkü 4.4.2 kitkat 512mb ramli telleri de stebil olarak çalıştırabilmekte google nin dediğine göre

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Sammobile dediğim yerden alıntı yapmış hocam istersen bi bak
burda nerden alıntı yapmış pek göremedim :D bekleyip görücezZaten bir yanlışlık olsaydı sammobile düzeltirdi.
İnşallah alır ama.

bilal72

bilal72

Üye
kardeşim sammobile nin o linkini aç resmini çektim resmin altında source (kaynak) yazıyor orayı tıkla seni gerçek yani dediğim kaynağa seni getirir ;)

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Bekliyip görücez ;)

• Beğen
bilal72

bilal72

Üye
Amacım sammobile veya sizi yanlış çıkarmak değil ama sammobile nin alıntı yaptığı kaynak bunu söylüyor

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: bilal72
bilal72

bilal72

Üye
Sammobile de yorumlarda herkes samsung a küfür ediyor eğer s3e güncelleme verilmese samsung önemli kullanıcı kaybına uğrayarak

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN, MaxipmaN ve theeternal
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Sammobile de yorumlarda herkes samsung a küfür ediyor eğer s3e güncelleme verilmese samsung önemli kullanıcı kaybına uğrayarak
Aynen verdiğin kaynakta rami 1gb mış diye vermıyolarmıs nası ıs anlamadım :D

Üst Alt