Samsung Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Alıcak Telefonlar Açıklandı!(Yenilendi)

Sponsorlu Bağlantılar

bilal72

bilal72

Üye
Ama 4.4.2 kitkat yayınlandığı zaman 512mb ram da çok rahat çalışır dedi google, Samsung hata yapıp güncelleme vermese ve böyle saçma bi bahane öne sürerse çok fana başı yanar. Bi de bu güncellemeyi abd de veriyor ama diğer kalan yerlere vermiyor bu nasıl bi mantık çözmüş değilim.

ortak42

ortak42

Üye
Nightl iste gecelik surum hergun cikiyo daha sensorleri bile calismiyo (1 tanesi) artik yavas yavas hergun duzeltiyo adamlar ugrasiyo birsuru telefon var

şimdi maclaw 4.4.2 kullanıyorum cm11 ace2...dediğin gibi hiçbir sıkıntı yok sadece ekran döndürme arada takılıyor oda arada ve geri düzeliyor...gayet stabil..bide dediğin gibi çok uğraşıyorlar hergün güncelliyorlar.

bilal72

bilal72

Üye
Bence s4 mini ye kesin verilecek ikiniz de bekleyin ve görün :D:D

• Beğen
Tepkiler: reflex ve theeternal
bilal72

bilal72

Üye
şimdi maclaw 4.4.2 kullanıyorum cm11 ace2...dediğin gibi hiçbir sıkıntı yok sadece ekran döndürme arada takılıyor oda arada ve geri düzeliyor...gayet stabil..bide dediğin gibi çok uğraşıyorlar hergün güncelliyorlar.
Kardeşim nightly de sorun cikmayabilir ille de sıkıntı çıkacak değil bunlar test aşamasında ve bu testler yayınlanıyor ta ki stebili çıkarılncaya kadar. Yani kullanabilirsin sıkıntı yok :)

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: reflex
blackcat67

blackcat67

Üye
Size birşey söyliyecem samsung bütün kullanıcılarını enayi yerine koyuyor GALAXY GRAND KİTKAT GÜNCELLEMESİ ALICAK TELEFONU ÖZELLİKLERİNE BAKIYORUZ 1GB RAM DUAL CORE İŞLEMCİ GELİYORUZ AMİRAL GEMİSİNE GALAXY S3 1 GB RAM QUAD CORE İŞLEMCİ GÜNCELLEME ALIYORMU HAYIR NİYE ESKİDİ NE GEREK VAR SATSINLAR YENİSİNİ ALSINLAR.!

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN, reflex, bilal72 ve 1 kişi daha
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Size birşey söyliyecem samsung bütün kullanıcılarını enayi yerine koyuyor GALAXY GRAND KİTKAT GÜNCELLEMESİ ALICAK TELEFONU ÖZELLİKLERİNE BAKIYORUZ 1GB RAM DUAL CORE İŞLEMCİ GELİYORUZ AMİRAL GEMİSİNE GALAXY S3 1 GB RAM QUAD CORE İŞLEMCİ GÜNCELLEME ALIYORMU HAYIR NİYE ESKİDİ NE GEREK VAR SATSINLAR YENİSİNİ ALSINLAR.!
+1

bilal72

bilal72

Üye
Aynen kardeşim. İlk Androidli tellerde veriyordu güncelleme,
Ancak 4.0 dan sonra agalık taslamaya başladı. böyle yaparsa inşaallah yakında batacak :D:D

• Beğen
Tepkiler: theeternal
bilal72

bilal72

Üye
Ben samsung hayranlarındandım şimdi yavaş yavaş iğrenmeye başladım. madem güncelleme yok gm discovery daha cazip daha ucuz. Bundan sonra onu takip edriz olur biter.

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve reflex
ortak42

ortak42

Üye
Kardeşim nightly de sorun cikmayabilir ille de sıkıntı çıkacak değil bunlar test aşamasında ve bu testler yayınlanıyor ta ki stebili çıkarılncaya kadar. Yani kullanabilirsin sıkıntı yok :)
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve bilal72
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Ben zaten bir daha samsung almam s3 miniye 4.2.2 vemrezlerses3 miniden ucuz telefonda bile 4.2.2 var

• Beğen
Tepkiler: bilal72
bilal72

bilal72

Üye
Rica ederim :)

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi