Samsung Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Alıcak Telefonlar Açıklandı!(Yenilendi)

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
Bak yemin ediyorom güncelleme gelmesin telefonu hemen satıcam buradada konu acıcam sattım telefon alıcam ne almalıyım diye çok kızdım internette olmasam pc non ekranını kırardım
Ben de sinirlendim telefonu aldığımdan beri 1 tane güncelleme gelmedi. Eğer 4.4 gelmezse bu yaz işim telefonu satmak ve iphone 5s almak olucak.
4.3 verseler de pek fark olmaz o versiyonla bizim versiyon arasında pek fark yok S3 sahiplerini susturmak için verildi o sürüm

• Beğen
Tepkiler: theeternal

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben de sinirlendim telefonu aldığımdan beri 1 tane güncelleme gelmedi. Eğer 4.4 gelmezse bu yaz işim telefonu satmak ve iphone 5s almak olucak.
4.3 verseler de pek fark olmaz o versiyonla bizim versiyon arasında pek fark yok S3 sahiplerini susturmak için verildi o sürüm

Android bu ne yapacağı belli olmaz.Ben samsung şirketi olsam :) sadece amiral gemilerine veririm. gerisine de android 5 i hazırlardım

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
:) en iyisin yaparsın
Android bu ne yapacağı belli olmaz.Ben samsung şirketi olsam :) sadece amiral gemilerine veririm. gerisine de android 5 i hazırlardım
:d

ljungberg00

Üye
Samsung s4 mini güncelleme gelmeyecek mi ?

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: reflex ve theeternal

gissever

Üye

Arkadaşlar sammobile nin sitesinde hata var. yukarıdaki linki kaynak olarak göstermiş. burada s4 mini var global update listesi...

• Beğen
Tepkiler: reflex
reflex

reflex

Üye

Arkadaşlar sammobile nin sitesinde hata var. yukarıdaki linki kaynak olarak göstermiş. burada s4 mini var global update listesi...
Bende hatalı olduğunu düşünüyorum kesinlikle hatalı

gissever

Üye

burası da kaynak... liste aynı... s4 mini var listede...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

• Beğen
beytullah6767

beytullah6767

Üye
Eğer s4 mini güncelleme almasın birdaha Samsung alırsam beni banlayın

internette gt-ı9192 için orjinal 4.3 firmware var kursam olur mu ?

• Beğen
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Ya kesin bişey yok arkadaşlar bi ümitsizliğe kapılmayalım :( belki gelir bekleyp görücez..

beytullah6767

beytullah6767

Üye
ama telefon arabistandan gelme oradakiler 9192 olurmuş bazı yerlerinde parçalarda 9190 bazılarında 9192 yazıyor

• Beğen
Tepkiler: by_folle ve reflex

Üst Alt