Samsung Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Alıcak Telefonlar Açıklandı!(Yenilendi)

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Stabil olmuyoki orjinali gibi olsa hep cm kullanicamda
Aynen touchwizli yapsa güzel ama ben yinede cyanongenmode s3 miniye hiç bir şey yok anca belki 4.2.2

reflex

reflex

Üye
Arkadaslar xda dada bu polland confirmed verilmis bide arkasindan bu liste verilmis bi bakin isterseniz bu daha dogru olabiliR Note 3, - S4, - Note II, - S4 Active, - S4 Mini, - Mega 6.3, - Mega 5.8, - Grand, - Express2, - S4 Zoom, - Note 10.1 2014 Edition, - Note 10.1, - Note 8, - Tab3 8, - Tab3 7, - Tab3 10. -Xda da dendigine gore s4 miniyi kopyalayamamislar yanlis kopya yapilmis

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar xda dada bu polland confirmed verilmis bide arkasindan bu liste verilmis bi bakin isterseniz bu daha dogru olabiliR Note 3, - S4, - Note II, - S4 Active, - S4 Mini, - Mega 6.3, - Mega 5.8, - Grand, - Express2, - S4 Zoom, - Note 10.1 2014 Edition, - Note 10.1, - Note 8, - Tab3 8, - Tab3 7, - Tab3 10. -Xda da dendigine gore s4 miniyi kopyalayamamislar yanlis kopya yapilmis
sammobile doğrudurlink verebilirmisin

reflex

reflex

Üye
S3 unde 2 gb versyonlusuna verilecekmis

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
S3 unde 2 gb versyonlusuna verilecekmis
yok yok doğru değıldır bu + s3 ün 16gb lısına yok 2gb lısına nasıl var sammobiledeki doğrudur bekliyip görücez

reflex

reflex

Üye
Biliyorum sammobile yi oraya baktikca morel bozmak istemiyom ben otekinebakicam:D

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note3 n9000Q Turkey güncelleme gelmedi fakat konuda ülkemiz için aldı yazmışsın

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Note3 n9000Q Turkey güncelleme gelmedi fakat konuda ülkemiz için aldı yazmışsın
yoo ülkemiz için yazmadım yok öyle birşey dikkatlice bakmalısınDikkatlice bakarsan boşluk bırakıp altına yazmışımBenim megam s4 üm veya note 3 üm olsa ne beklicem türkiyeye gelmesini 1 ay falan, indirirdim sammobileden öbür ülkelerinkini flaşlardım odinden :D .D

• Beğen
Tepkiler: reflex
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
yoo ülkemiz için yazmadım yok öyle birşey dikkatlice bakmalısınDikkatlice bakarsan boşluk bırakıp altına yazmışım
Tamam yav :D hemen sinirlenme güncelleme alanlar yazınca ben de niye yok diye sordum ;)

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
hayirli olsun. i9500 icin 4.4.2 rusyaya geldi suan isteyenler odin uzerinden kurabilir

• Beğen
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bu vakitten sonra samsung alan salaktır s4 miniye bile yok s3 e android 5 gelcek diyenler vardı bide :D

Belki alan kişi için güncelleme önemli değildir. Yani "Samsung alan salaktır" diyemezsin kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve B.A.R.O.N
best1905

best1905

Üye
:D aynen
Aynen su an carbon 4.4.2 kullanıyorum touchwiz uygulamayla oluyor oda yarım yamalak yaa maclaw inat etti yapmıyor bi stock kameralı touchwizli bi rom yok abi yapmıyo adam :S
Touchwiz romu yapmasina gerek yok bence yeterince var zaten performansi belli touchwiz romunun pek fark etmiyor hepsi ayni ama aosp romu yapacak maclaw saf android onu bekliyorum stabil olursa direk geçicem ona aosp romları bir başla oluyor ya

KayraBey

KayraBey

Üye
Sadece gülüyorum :D

Samsung bu cihazlara 4.4 verecek diyelim. Eeeee? Ne olacak yani? Telefon şaha kalkıp uçacak mı zannediyorsunuz?

Ace2 ye 4.1 verdi de ne oldu? Herkes gb ye dönmeye çalışıyor.
S2 ye 4.0.4 verdi de ne oldu? Aylarca küfür etti S2 sahipleri. Son anda 4.1 verdi de sakinlestiler.

Ya S3'e ne demeli? 4.3 verdik alın kullanın dediler ne oldu gördünüz.
Note3 bizde hâlâ 4.3...

Sonuç olarak Samsung yazılım olarak Türkiye'yi adam yerine koymuyor.

Bende Samsung Galaxy Ace kullanıcısıyım. Efendi bize 2.3.3 verdi ve vurdu tekmeyi. Oysaki Galaxy S'ten sonraki en iyi telefondu.Garanti bitene kadar bu şekilde kullandım. Tabi tüm Samsung ortaklarının sülalesini rahmetle anarak :D

Daldım meşhur rom dükkanına veriyorum romu veriyorum romu :D

Telefon akıyor... Android 4.2 , 4.0.4 romları bile kurdum. Hiç sorun yaşamadım. Demek ki uğraşınca oluyor ama Samsung uğ-raş-mı-yor !!!

Uzun lafın kısası... Güncelleme gelse bile fazla umitlenmeyin. Kursağınızda kalabilir.

Dipnot : Şu an Miui rom yüklü. Fena yani o kadar söylüyorum :D

• Beğen
Tepkiler: xmustx, theeternal ve B.A.R.O.N
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
hayirli olsun. i9500 icin 4.4.2 rusyaya geldi suan isteyenler odin uzerinden kurabilir
Sadece gülüyorum :D

Samsung bu cihazlara 4.4 verecek diyelim. Eeeee? Ne olacak yani? Telefon şaha kalkıp uçacak mı zannediyorsunuz?

Ace2 ye 4.1 verdi de ne oldu? Herkes gb ye dönmeye çalışıyor.
S2 ye 4.0.4 verdi de ne oldu? Aylarca küfür etti S2 sahipleri. Son anda 4.1 verdi de sakinlestiler.

Ya S3'e ne demeli? 4.3 verdik alın kullanın dediler ne oldu gördünüz.
Note3 bizde hâlâ 4.3...

Sonuç olarak Samsung yazılım olarak Türkiye'yi adam yerine koymuyor.

Bende Samsung Galaxy Ace kullanıcısıyım. Efendi bize 2.3.3 verdi ve vurdu tekmeyi. Oysaki Galaxy S'ten sonraki en iyi telefondu.Garanti bitene kadar bu şekilde kullandım. Tabi tüm Samsung ortaklarının sülalesini rahmetle anarak :D

Daldım meşhur rom dükkanına veriyorum romu veriyorum romu :D

Telefon akıyor... Android 4.2 , 4.0.4 romları bile kurdum. Hiç sorun yaşamadım. Demek ki uğraşınca oluyor ama Samsung uğ-raş-mı-yor !!!

Uzun lafın kısası... Güncelleme gelse bile fazla umitlenmeyin. Kursağınızda kalabilir.

Dipnot : Şu an Miui rom yüklü. Fena yani o kadar söylüyorum :D
Aynen
Touchwiz romu yapmasina gerek yok bence yeterince var zaten performansi belli touchwiz romunun pek fark etmiyor hepsi ayni ama aosp romu yapacak maclaw saf android onu bekliyorum stabil olursa direk geçicem ona aosp romları bir başla oluyor ya
touchwiz ayrı oluyor stabiliteyi söylemiyorum ben
Belki alan kişi için güncelleme önemli değildir. Yani "Samsung alan salaktır" diyemezsin kardeşim.
:D

Üst Alt