türkiye alırsa öbür ülkeler kesin alır bences3 için türkiye sürümü alabilirmiş sanki kendileri yapıyolarkıvırmayıda beceremiyolar
: D:Simdi biz s3miniciler olarak güncelleme aliyor muyuz?

En iyisi apple ve nokia almak ayrım yapmadan güncelleme çıkarıyorlar. Samsung'dan nefret ediyorum. Bir daha almam.

Hayır belki ilerki zamanlarda 4.2.2 %10 şanslaSimdi biz s3miniciler olarak güncelleme aliyor muyuz?
peki ya nokia?Çok yanlış düşünüyorsun apple ın tüm cihazları kendilerinin amiral gemileri bu yüzden onlara güncelleme vermek kolay fakat samsung un bir sürü modeli var hepsine uyarlama hiç de kolay değil.![]()
ahahahasamsung vermesin cm 11 kurdum s3 miniye touchwizin hızını ikiye katlıyor telefonla rehberin açılması için sabaha kadar bekliyoruz touchwizde stabil cm çıkması önemli benim için bundan sonra
Aynenyinede maclaw romlarına vs. touchwiz isteyenlere
çıkarmasın o zaman derdi ne ki , s3 mini ace 2 yada 3 , advance ve duos filan ne bunlar çöplükten başka bir şey değilÇok yanlış düşünüyorsun apple ın tüm cihazları kendilerinin amiral gemileri bu yüzden onlara güncelleme vermek kolay fakat samsung un bir sürü modeli var hepsine uyarlama hiç de kolay değil.![]()
çıkarmasın o zaman derdi ne ki , s3 mini ace 2 yada 3 , advance ve duos filan ne bunlar çöplükten başka bir şey değil
hemen hemen hepsinin donanımı birbirine yakın zaten fiyatları da öyle , ben 10 yıldır samsung cihazı kullanan biri olarak iyice soğumaya başladım artık yeni bir telefon alacak olursam seçeneklerde nokia w8 de olacak

aynen bende yenı telefon alırsam ios htc ya da w8 alıcamçıkarmasın o zaman derdi ne ki , s3 mini ace 2 yada 3 , advance ve duos filan ne bunlar çöplükten başka bir şey değil
hemen hemen hepsinin donanımı birbirine yakın zaten fiyatları da öyle , ben 10 yıldır samsung cihazı kullanan biri olarak iyice soğumaya başladım artık yeni bir telefon alacak olursam seçeneklerde nokia w8 de olacak
dogru dıyor adamTamam öyle diyorsan öyledir![]()
Ona bakarsanız htc one mini özellik olarak s4 miniden birazdaha düşük olasda htc one mini alıcak güncelleme ama s4 minin alıp almıyacağı belli değilTamam öyle diyorsan öyledir![]()
aynenhocam yanlış anlamayın lütfen,gerçekten para kazanmak için çok gereksiz modeller çıkartıyor sadece bir iki özelliğini değiştiriyor kabını değiştiriyor yeni model diye eski telefonu sulandırıp bir daha sunuyor piyasaya
Yeni telefon cıkarmıslar s3 miniden 50tl ucuz trend plus ozellıkler hemen hemen aynı bunun ekranı tft android 4.2.2 1.2ghz lık ıslemcı 768 mb ram s3 mini ise 1gb ram 1ghz işlemci 4.1.2 superamoled
bilmiyorumki4.4.2 de xposed çalışmiyor galiba
Hiç bir fikrim yok olabilirarkadaşlar 4.4.2 rootlu kullananlar bi kontrol edebilirmi xposedde yeniden başlat diyince hata veriyor uyumsuz galiba kitkat için
kullananlara sormak lazım