Samsung Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Alıcak Telefonlar Açıklandı!(Yenilendi)

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
s3 için türkiye sürümü alabilirmiş sanki kendileri yapıyolar :D kıvırmayıda beceremiyolar

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve B.A.R.O.N

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Simdi biz s3miniciler olarak güncelleme aliyor muyuz?

• Beğen
Tepkiler: theeternal
mcnpl4

mcnpl4

Üye
4.3 onceki surumlere gore baya iyi calisiyordu normalde ama samsung verince pek de faydasi olmadi s3 icin. guncellemeye takmayin bu kadar. cok fark eden bisey olmicak. 4.4.2 verse de art haricinden bi degisiklik olmaz. suanki art dalvic'ten cok da iyi degil bence. buyuk oyunlari daha hizli aciyor ama uygulamalarda dalvic daha hizli suan icin. sarj konusunda hic bi bilgim yok. bi de samsung guncellemeyle yeni arayuz verirse s3'e bu arayuzu vermez yeni telefon sattirabilmek icin. biz yine agir tw kullaniriz eski tw ve 4.4 ne kadar uygun hazirlanir konu samsung olunca tartisilir ram sorun cikartir suan oldugu gibi. 1gb ramli olup da alacak telefonlar var onlarin durumunu bilmiyorum. ben cm10.1 kullaniyorum guncellemicem boyle iyi samsung istedigini yapsin

Son düzenleme:

MaxipmaN

Üye
note2 fiyatına da 4s8gb var gidip o da alınmaz işte aldık kasa açıklığıyla bulduk belamızı da satarım 2sene sonra alırım lumia 640 gibi bişey olur biter

beytullah6767

beytullah6767

Üye

takan yok :zzz:

best1905

best1905

Üye
samsung vermesin cm 11 kurdum s3 miniye touchwizin hızını ikiye katlıyor telefonla rehberin açılması için sabaha kadar bekliyoruz touchwizde stabil cm çıkması önemli benim için bundan sonra

• Beğen

ljungberg00

Üye
En iyisi apple ve nokia almak ayrım yapmadan güncelleme çıkarıyorlar. Samsung'dan nefret ediyorum. Bir daha almam.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
En iyisi apple ve nokia almak ayrım yapmadan güncelleme çıkarıyorlar. Samsung'dan nefret ediyorum. Bir daha almam.

Çok yanlış düşünüyorsun apple ın tüm cihazları kendilerinin amiral gemileri bu yüzden onlara güncelleme vermek kolay fakat samsung un bir sürü modeli var hepsine uyarlama hiç de kolay değil. :)

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Simdi biz s3miniciler olarak güncelleme aliyor muyuz?
Hayır belki ilerki zamanlarda 4.2.2 %10 şansla
Çok yanlış düşünüyorsun apple ın tüm cihazları kendilerinin amiral gemileri bu yüzden onlara güncelleme vermek kolay fakat samsung un bir sürü modeli var hepsine uyarlama hiç de kolay değil. :)
peki ya nokia? :D :D
samsung vermesin cm 11 kurdum s3 miniye touchwizin hızını ikiye katlıyor telefonla rehberin açılması için sabaha kadar bekliyoruz touchwizde stabil cm çıkması önemli benim için bundan sonra
ahahaha :D Aynenyinede maclaw romlarına vs. touchwiz isteyenlere

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
çıkarmasın o zaman derdi ne ki , s3 mini ace 2 yada 3 , advance ve duos filan ne bunlar çöplükten başka bir şey değil

hemen hemen hepsinin donanımı birbirine yakın zaten fiyatları da öyle , ben 10 yıldır samsung cihazı kullanan biri olarak iyice soğumaya başladım artık yeni bir telefon alacak olursam seçeneklerde nokia w8 de olacak

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
çıkarmasın o zaman derdi ne ki , s3 mini ace 2 yada 3 , advance ve duos filan ne bunlar çöplükten başka bir şey değil

hemen hemen hepsinin donanımı birbirine yakın zaten fiyatları da öyle , ben 10 yıldır samsung cihazı kullanan biri olarak iyice soğumaya başladım artık yeni bir telefon alacak olursam seçeneklerde nokia w8 de olacak

Tamam öyle diyorsan öyledir :)

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82 ve theeternal
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi

aynen bende yenı telefon alırsam ios htc ya da w8 alıcam
dogru dıyor adam :DOna bakarsanız htc one mini özellik olarak s4 miniden birazdaha düşük olasda htc one mini alıcak güncelleme ama s4 minin alıp almıyacağı belli değil

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye

hocam yanlış anlamayın lütfen,gerçekten para kazanmak için çok gereksiz modeller çıkartıyor sadece bir iki özelliğini değiştiriyor kabını değiştiriyor yeni model diye eski telefonu sulandırıp bir daha sunuyor piyasaya

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
hocam yanlış anlamayın lütfen,gerçekten para kazanmak için çok gereksiz modeller çıkartıyor sadece bir iki özelliğini değiştiriyor kabını değiştiriyor yeni model diye eski telefonu sulandırıp bir daha sunuyor piyasaya
aynen :D Yeni telefon cıkarmıslar s3 miniden 50tl ucuz trend plus ozellıkler hemen hemen aynı bunun ekranı tft android 4.2.2 1.2ghz lık ıslemcı 768 mb ram s3 mini ise 1gb ram 1ghz işlemci 4.1.2 superamoled
s3 miniye güncelleme vermiyorlar ama 4.2.2saçmalık yani :)

Son düzenleme:
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
4.4.2 de xposed çalışmiyor galiba

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
arkadaşlar 4.4.2 rootlu kullananlar bi kontrol edebilirmi xposedde yeniden başlat diyince hata veriyor uyumsuz galiba kitkat için

• Beğen

Üst Alt