Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle siyah olmali :-D :-D yardimlar icin sagolun su anda ace kullaniyorum 5mp oto fokuslu ve benim icin mukemmel kalite sagliyor nexus 5 inki her turlu daha iyidir sorun yok yani :-D muzik sesi yuksek olsun oyun oynarken zevk aliyim yeter :-D

Aceden hangi cihaza geçersen geç, bir çağ atlaması yaşarsın :ehe

• Beğen
Tepkiler: Eralp YKN, GuiTaRisT111, Dede ve 2 diğerleri

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
6-7 ay once aldim aceyi android felan bayagi heves yaptim sonra iste armv6 v7 islemci gucu felan orenince bayagi sogudum :-D artik kesinlikle samsung almam :-D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
6-7 ay once aldim aceyi android felan bayagi heves yaptim sonra iste armv6 v7 islemci gucu felan orenince bayagi sogudum :-D artik kesinlikle samsung almam :-D

6-7ay önce ace alarak hata etmişsin keşke sorsaydın. :/

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
sormak isterdim fakat bedavaya aldim 2 secenek hakkim vardi e63 ve s5830 bende bunu sectim ama e63 un omru bitti ve sahibi xperia sp aldi bende ace kaldi bende onumuzdeki 2 ay icerisinde aceyi degistirecem ya i phone 5 yada nexus 5 oda ilerleyen zamana bagli

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
arkadaşlar bugun saat 16 itibari ile galaxy ace'm haklı rahmetine kavustu (batarya sorunundan) en geç 1 ay içerisinde yenisini alacam ya i phone hediye gelicek yada nexus 5 =) (yalnız acayip bayıldım nexus'a i phone gelmemesi için elimden geleni yapacam) :D :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bugun saat 16 itibari ile galaxy ace'm haklı rahmetine kavustu (batarya sorunundan) en geç 1 ay içerisinde yenisini alacam ya i phone hediye gelicek yada nexus 5 =) (yalnız acayip bayıldım nexus'a i phone gelmemesi için elimden geleni yapacam) :D :D

Hadi hayırlısı :D

• Beğen
Tepkiler: tmytrnc_
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Teşekkur ederim boyle bir tercihte bulunduğum için pişman olmayacağıma eminim =)nexus 5 te gpu adreno 330 tu sanırım bu iyibir gpu mu en iyi gpu hangisi?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
En iyi GPU sayılabilir, şuan için.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
gm dicsovery elite ile kıyaslansa bu telefon hangi özellikleri kim alır?

avast

avast

Üye
Guncelleme ve xda destegi suphesiz tum android cihazlardan fazla ve bence cihazin guncel kalip eskimemesi onemli yani elit 2.5 ghz 3 ram le gelmezse ki gelse bile nexus alan olur marka falan takintisindan nexus alinir yada nexus 6 beklerim yani :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
gm dicsovery elite ile kıyaslansa bu telefon hangi özellikleri kim alır?

Her türlü nexus 5 derim ben.
Fiyat aynı sayılır.
Çip set aynı.
Diskavri Elitte +1GB Ram var, önemli bir şey tabi ama 2GB gayet yeterli.
Nexus da google desteği, geliştirici desteği var.
2500mAh Elit 5.5", 2300mAh Nexus 5 4.95" . Elitin şarjı daha uzun gitmez. Çok fark olmaz bu açıdan büyük ihtimalle.
Megapixel olarak da elitin kamerası daha yüksek ama performansını da görmek lazım.
Bana göre Elitin tek elle tutulur artısı: Nexusun16GB Elitin 32GB hafızası olması.
Bir de Elitin ekranı Sonynin çok eleştiri aldığı sönük tft ekran, Nexus 5 ise IPS panel kullanıyor.

avast

avast

Üye
Lumia alin bosverin android ios falan :ehe: :D

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Nexus 5 micro sim ile calisiyor degil mi??

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Evet

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5, ekranım bozuk çıktı. Üst tarafta yeşilli turuncu uzun bir leke var. Çok kötü. Araştırdım, çok kişide çıkmış bu sorun. G2 lerde de turuncu leke oluyor, bir kaç gün önce konu açmıştım, görmüşsünüzdür. Çok kötü bir şey. LG ekranda iyi dedim o kadar, şu başıma gelene bak.

EK: Bana öyle gelmiş, o anki ışıkla vs alakalı olsa gerek.(:D) Şuana dek bir sorunum olmadı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .caner. ve Dede
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Şuan mobilim, googlea "nexus 5 screen problem" yazın çıkar, bir şeyler.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Nexus 5, ekranım bozuk çıktı. Üst tarafta yeşilli turuncu uzun bir leke var. Çok kötü. Araştırdım, çok kişide çıkmış bu sorun. G2 lerde de turuncu leke oluyor, bir kaç gün önce konu açmıştım, görmüşsünüzdür. Çok kötü bir şey. LG ekranda iyi dedim o kadar, şu başıma gelene bak.
Değişim olmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum abi, yarın gideceğim, bakalım. :/

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt