Haber Yeni Nokia Cihazları: Goldfinger, Moneypenny, Normandy, Phantom, Spinel

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi

Nokia'nın Android işletim sistemli ilk telefonu olacak Normandy'nin 6 farklı renk seçeneği ile geleceği belirtiliyor. Cihaz kasa yapısı itibari ile iPhone 5C modelinde olduğu gibi köşeleri yuvarlatılmış şekilde

evleaks den Nokia X

• Beğen
Tepkiler: RetaXter, bulutsuzgece ve OttomaN TigeR

0MG90

0MG90

Üye

Nokia'nın Android işletim sistemli ilk telefonu olacak Normandy'nin 6 farklı renk seçeneği ile geleceği belirtiliyor. Cihaz kasa yapısı itibari ile iPhone 5C modelinde olduğu gibi köşeleri yuvarlatılmış şekilde

evleaks den Nokia X
Androidli Nokia :hmmm
Diğer firmalar korkmaya başlasın :D

Emre

Üye
Tabiki korkmaya başlasın Nokia Kadar Kaliteli Hangi marka Var bu Devirde :hmmm ;)

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Clear Black var gibi sanki. Eğer öyleyse şahane olur da ben bir tek performansını merak ediyorum.

dakamon

dakamon

Üye
Androidli Nokia :hmmm
Diğer firmalar korkmaya başlasın :D
Androidli ama wp arayüzüne çok benzeyen bir sistem olacak bide google playstore yüklü gelmeyecek kendi nokia mağazası olacağı söyleniyor.

0MG90

0MG90

Üye
Androidli ama wp arayüzüne çok benzeyen bir sistem olacak bide google playstore yüklü gelmeyecek kendi nokia mağazası olacağı söyleniyor.
1)CyanogenMod yükleriz o zaman (yazmaktan bıktım)
2) Biz yükleriz cok zor değil

Emre

Üye

Süper Ötesi ;)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
neden arkaplan sansürlü?? elini bile sansürlemiş adam :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Android ama android değil gibi bu telefon

dakamon

dakamon

Üye
Zaten android demektense linux demek daha doğru olur :D :D :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
android andrioid olalı böyle arayüz görmedi :kıskıs:

beats

beats

Üye
Çıktığından beri inanamadım android olduğuna görüntüdeki de sanki wp8 in light sürümü gibi.
neden arkaplan sansürlü?? elini bile sansürlemiş adam :)
Japon konulu film endüstrisinin etkisi kafa yanmış :)

Emre

Üye
Zaten android demektense linux demek daha doğru olur :D :D :D
Bir Dost Böyle Yazmış
'Nokia Android Geçecek Mi Acaba'

Nokia Cevapı Şöyle

Merhaba Emre, Nokia, yazılımcı desteği ve yatırımlarını Lumia ve yeni Asha ailesine odaklamıştır. Haber ve duyurular için yerel Nokia internet sayfasını adresinden takip edebilirsin. Windows Phone 8 işletim sistemine sahip Nokia Lumia telefon modelleri ile ilgili önerilerini veya daha önceden önerilmiş konuları oylamak için
İngilizce olarak yer alan internet sayfasını ziyaret edebilirsin. Teşekkürler.Kesinlikle Bu cihaz Çıkacak Nokia Boş yere Niye J2me Uğraşsın'ki J2me çöp sistem

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Android sevenler için iyi ama nokia şimdiki gibi donanımda cimri davranırsa telefon hantal olur buda tercih edilmez

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Nokia android sistemine sağlam bir cihazla giriyor bence ve devamıda gelecektir muhtemelen.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Nokia android sistemine sağlam bir cihazla giriyor bence ve devamıda gelecektir muhtemelen.
devamının gelmeyeceği bu ilk ve tek android tabanlı telefon olacağı bi yerlerde geçmişti sanırım

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
devamının gelmeyeceği bu ilk ve tek android tabanlı telefon olacağı bi yerlerde geçmişti sanırım
Nokia nın tek android li telefonu olursa alanın elinde patlar yazık olur hem alana hem nokia ya

mtoyanik

mtoyanik

Üye
o söylentilerin doğruluğu tartışılır ancak bence bu ilk ve son değil devamı gelecektir.

Üst Alt