Androidli Nokia
Nokia'nın Android işletim sistemli ilk telefonu olacak Normandy'nin 6 farklı renk seçeneği ile geleceği belirtiliyor. Cihaz kasa yapısı itibari ile iPhone 5C modelinde olduğu gibi köşeleri yuvarlatılmış şekilde
evleaks den Nokia X

Androidli ama wp arayüzüne çok benzeyen bir sistem olacak bide google playstore yüklü gelmeyecek kendi nokia mağazası olacağı söyleniyor.Androidli Nokia
Diğer firmalar korkmaya başlasın![]()
1)CyanogenMod yükleriz o zaman (yazmaktan bıktım)Androidli ama wp arayüzüne çok benzeyen bir sistem olacak bide google playstore yüklü gelmeyecek kendi nokia mağazası olacağı söyleniyor.
bilmiyorum resimleri coolxap Buldumneden arkaplan sansürlü?? elini bile sansürlemiş adam![]()
nokia asha Görünümlü Bir AndroidAndroid ama android değil gibi bu telefon
Japon konulu film endüstrisinin etkisi kafa yanmışneden arkaplan sansürlü?? elini bile sansürlemiş adam![]()

Bir Dost Böyle YazmışZaten android demektense linux demek daha doğru olur![]()
![]()
![]()
devamının gelmeyeceği bu ilk ve tek android tabanlı telefon olacağı bi yerlerde geçmişti sanırımNokia android sistemine sağlam bir cihazla giriyor bence ve devamıda gelecektir muhtemelen.
Nokia nın tek android li telefonu olursa alanın elinde patlar yazık olur hem alana hem nokia yadevamının gelmeyeceği bu ilk ve tek android tabanlı telefon olacağı bi yerlerde geçmişti sanırım
o söylentilerin doğruluğu tartışılır ancak bence bu ilk ve son değil devamı gelecektir.devamının gelmeyeceği bu ilk ve tek android tabanlı telefon olacağı bi yerlerde geçmişti sanırım