2 gündür bir sorun var arkadaşlar okumadım hiçbiryerde bu sıkınıtyı
Durduk yere bir anda ekranın parlaklıgı artıyor sonra güç düğmesine bastığımız zaman çıkan menu çıkıyor ve 3-4 sanıye sonra telefon kapanıyor samsung yazısında dönüp duruyor sürekli res atıyor. fakat sarj ederken böyle bir sıkıntı yok.
Son yüklediğim programları sildim fakat hala aynı bir değişme yok. pili çıkarıp tekrar başlatınca düzeliyor. Varsa böyle bir soruna çözümü olan yazsın. olmadı akşam tekrar rom atıcaz.
Evet sonun da çözüm buldum. başka yaşayan arkadaşlar da olur diye yazayım .
Öncelikle olay nasıl gelişti açıklamak istiyorum sonrasında nasıl düzeldiğini.
Cm11 art ile kullanırken başladı herhangi ekstra birşey yüklemedim kesinlikle (uygulamalar hariç titanium backup, radyo vs ). telefon bir anda kapanıyordu ve pil simgesi çıkıyor ve boş olarak çıkıyor beyaz bir daire dönüyordu 3-4 saniye sonra samsung yazısı geliyor ve tekrar kapanıyordu bu kez pil çıkmadan samsung da kalıyordu. pili çıkarmadan düzelmiyordu.
Cm11 den olduğunu düşündüm ve Cm10 Final yükledim bu sefer hiç kullanamaz oldum telefon açılır açılmaz kapanıyor semi brick gibi hareketler yapıyordu. Dedim bir de orjinal rom deneyeyim bendeki türkiye romunu flaşlamaya çalıştım failed oldu. başka bir ülke romunu flaşladım normal yuklendi root cwm yükledim bir süre sonra tekrar başlatmaya başladı aynı şekilde samsung yazısı olayı devam etti. cwm ye girip herşeyi biçimlendirdim ne var ne yoksa alayını temizledim. Sonra tekrar orjinal rom flaşladım sorun devam etti. Bunun üzerine acaba aart ile alakalı mı nedir bu yav dedim ve cm11 yükledim fakat hala sorunlar devam etti.
en son aklıma backup alınmış bir orjinal rom yuklemek geldi bugun akşam üstü Galaxy W i8150 Wonder - Galaxy W Tam Stabil NEOStockV2 Rom.Kendim Düzenledim.(XXLMI).Performans+Şarz+Oyun - MaxiCep bu romu yükledim tüm wipe ları yaptım başlattım. bir süre sonra tekrar başlatmaya başladı. Tekrar wipe cache + dalvik yaptım. fakat devam etti sorun. herşeyi denediiğimi düşünürken fabrika ayarlarına sıfırlamak geldi aklıma fabrika ayarlarına sıfırla dedim birde usb yi biçimlendir kutucugunu işaretledim. sonuç temiz. 3-4 saattir hiç bir sıkıntı yok. İnşallah kimse yaşamaz fakat yaşarsa son yazdığımı uygulasınlar bende olumlu sonuç verdi.