NEXUS
Üye
Konuyu Devralmışsın Hayırlı OlsunHattı takayım da durumu sana yazarım. Test etmek için prog. var mı bilmiyorum.
Aynen, alt tarafı renk konusu. =P
Var zaten, youtubeda bir sürü.
Sağ ol.![]()

Konuyu Devralmışsın Hayırlı OlsunHattı takayım da durumu sana yazarım. Test etmek için prog. var mı bilmiyorum.
Aynen, alt tarafı renk konusu. =P
Var zaten, youtubeda bir sürü.
Sağ ol.![]()

Kardeşim o benim esprimKonuyu Devralmışsın Hayırlı Olsun![]()
![]()

Bekliyorum![]()
Hocam bir program ile ilgili bir sorun var yardimci olur musun?Hattımı aldım, daha yeni aldım. Yine avea. Şuan fu ll çekiyor ama şehir merkezindeyim. İlerde sorun yaşarsam bildiririm. İnşallah yaşamam. Nexus4 ün kronik sorunları vardı, umarım benzer şeylerle karşılaşmayız.
Hocam bir program ile ilgili bir sorun var yardimci olur musun?

Yaw bu markette handy soft key var onu yükledigimde menuler arası gezdigimde telefon konuşuyorSen sorunu yaz da biliyorsam olurum. Bilmiyorsam başka bir bilen çıkar elbet.![]()
önceden yoktu bu sorun 
Yaw bu markette handy soft key var onu yükledigimde menuler arası gezdigimde telefon konuşuyorönceden yoktu bu sorun
![]()
Ayarlarına bir baktın mı programın oralarda bir şeyler vardır belki.Program olarak gözükmüyor sende bir indirip deneyebilir misin? Sende de ses çıkıyor mu?Bilmiyorum ki.Ayarlarına bir baktın mı programın oralarda bir şeyler vardır belki.
Program olarak gözükmüyor sende bir indirip deneyebilir misin? Sende de ses çıkıyor mu?

Valla sadece erişilebilirlik ten izin verebiliyozNasıl program olarak görünmüyor? Ne olarak görünüyor?
Şuan indiremem valla ama dün gece bakmıştım zaten. Bana sorarsan dandik bir uygulama.![]()
daha iyisi var mi?Valla sadece erişilebilirlik ten izin verebiliyozdaha iyisi var mi?
Varda diyorum acaba bu ana ekrana dönme tuşu basa basa içe gömülür mu?Hacı zaten senin normal tuşların yok mu?
Varda diyorum acaba bu ana ekrana dönme tuşu basa basa içe gömülür mu?

Beyaz genelde asil duruyor telefonlarda ama görmeden bir şey diyemem.![]()
Hayırlı olsun, güle güle kullan.nexus 5 16 gb siyah,aldım arkadaslar