DEAŞ'lı 5 terörist, 3 polisi şehit etmeden 2 ay önce 'terör örgütü' üyeliği'nden beraat etmiş

Sponsorlu Bağlantılar

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
DEAŞ'lı 5 terörist, 3 polisi şehit etmeden 2 ay önce 'terör örgütü' üyeliği'nden beraat etmiş

YALOVA'da 3 polis memurunun şehit olduğu çatışmada ölen DEAŞ terör örgütü üyesi 6 teröristten 5'inin, 2024 yılında 'Silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan gözaltına alınarak tutuklandığı ve yapılan yargılama sonunda, çatışmadan 2 ay önce Ekim 2025'te beraat ettikleri ortaya çıktı.​

Kaynak:

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Yok artık
Afganistan , Pakistan
Bile adalet sistemi
bizimkinden katbekat daha iyi

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Yok artık
Afganistan , Pakistan
Bile adalet sistemi
Zaten oradaki sistem uygulandığı için böyle.
Eski Türkiye olsa leşini çakallar yerdi, sarı torba bile vermezdi (h)

• Düşünceli
Tepkiler: 0sıfırcı
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yok artık
Afganistan , Pakistan
Bile adalet sistemi
eleman tutuklanmış tamam,mahkeme bu kadar kısa nasıl sürmüşte 1 2 yılda bereaat verilmiş? hadi verdiler bu verenlerin vicdanı rahat mı şimdi? ne olduda saldılar bunu delil mi yoktu neydi?

ıspat edilseymiş cezası:
"Silahlı örgüt üyeliği suçunu işleyenler, beş yıldan on yıla kadar hapis cezası verilir (TCK m.314/2)."

ayrıca kıyasladığın ülkeler ile türkiye arasında kı şuç ve ölüm vs gibi oranları bi yapay zekaya sor bakayım merak ettim sonuçları,boşanma şu bu şeylerde olabilir

• Beğen
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
ayrıca kıyasladığın ülkeler ile türkiye arasında kı şuç ve ölüm vs gibi oranları bi yapay zekaya sor bakayım merak ettim sonuçları,boşanma şu bu şeylerde olabilir
Sen sor
Ben senin işini niye yapıyorum
Benim de bi işim
Bi doğal yaşantım var

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sen sor
Ben senin işini niye yapıyorum
Benim de bi işim
Bi doğal yaşantım var
hep yek filminden bir sahne geldi aklımada neyse atmım şimdi bulamadımda. ne işin var senin ergenlerle uğraşmaktan başka şuna bak hele

• Beğen

Üst Alt