Prof.Dr. Ümit Özdağ 5 Ay Sonra Silivriden Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Prof.Dr. Ümit Özdağ 5 Ay Sonra Silivriden Çıktı
Resmî olmayan belgelerle 5 aydır cezaevinde tutulan Prof.Dr. Ümit Özdağ serbest bırakıldı.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğenmedim
Tepkiler: DarkredBlue61

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
@0sıfırcı Kankan Çıkmış? Gözün Aydın.

Siyaset Yasağı Filan Varmı Acaba. Cumhurbaşkanına Hakaretten Tutuklanmıştı Diye Biliyorum. Şimdi Gayseride Bİlmem Ne Sayıyor. Eğer Görürsen Söyle Göndersin Seni Suriyeye :D

"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçunun cezası bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasıdır" Bu Cezayı Paraya Çevirirler Diye Biliyorum.

Bu Tek Dosyadan Yemedi.Halen Daha Aklamaya Çalışıyorlar Neymiş Gayseride Olay Olmuş Bilmem Ne.Diğer Elemanda Baraj Patladı Demişti.eee Selman Efendi Ne Demişler At Yalanı Seveyim İnananı Tabi Bunu Ben Söyledim.

Kaynak Vikiden
Ümit Özdağ hakkında Cumhurbaşkanı 'a hakaretten soruşturma başlatıldı ve 20 Ocak 2025 tarihinde gözaltına alındı. Zafer Partisi resmi hesabından bu konu hakkında "İkinci Ergenekon sürecinin başlatıldığı" açıklamasında bulunuldu. Bir gün sonra, 21 Ocak'ta, "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama Suçu" işlediği iddiasıyla tutuklandı ve 'ne gönderildi. Mahkeme, Özdağ'a 2 yıl 4 ay ceza verdi. Cezaevinde bulunduğu süre dikkate alınarak tahliyesine karar verildi.

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
@0sıfırcı Kankan Çıkmış? Gözün Aydın.

Siyaset Yasağı Filan Varmı Acaba. Cumhurbaşkanına Hakaretten Tutuklanmıştı Diye Biliyorum. Şimdi Gayseride Bİlmem Ne Sayıyor. Eğer Görürsen Söyle Göndersin Seni Suriyeye :D

"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçunun cezası bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasıdır" Bu Cezayı Paraya Çevirirler Diye Biliyorum.

Bu Tek Dosyadan Yemedi.Halen Daha Aklamaya Çalışıyorlar Neymiş Gayseride Olay Olmuş Bilmem Ne.Diğer Elemanda Baraj Patladı Demişti.eee Selman Efendi Ne Demişler At Yalanı Seveyim İnananı Tabi Bunu Ben Söyledim.

Kaynak Vikiden
Ümit Özdağ hakkında Cumhurbaşkanı 'a hakaretten soruşturma başlatıldı ve 20 Ocak 2025 tarihinde gözaltına alındı. Zafer Partisi resmi hesabından bu konu hakkında "İkinci Ergenekon sürecinin başlatıldığı" açıklamasında bulunuldu. Bir gün sonra, 21 Ocak'ta, "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama Suçu" işlediği iddiasıyla tutuklandı ve 'ne gönderildi. Mahkeme, Özdağ'a 2 yıl 4 ay ceza verdi. Cezaevinde bulunduğu süre dikkate alınarak tahliyesine karar verildi.
Adam şiir okumadı, bu işlerin kitabını yazdığı için tutuklandı.
Pek bir hoşunuza gitti tabi, anlaşılan forum yönetiminden birilerinin de hoşuna gitmiş olacak ki, size tolerans gösteriyor.

“Açıkça söylemek gerekirse yenildiler, yenildikleri için de önderliğimizin yanına gidip diyalog kurma yöntemine başvurdular”

Murat Karayılan
12 Şubat 2013

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Bu konuya yorum yapmayacağım
Cezaevine girenden de
çıkandan da benena
İyiymiş kötüymüş beni ilgilendirmez
Ben sadece
kendimden sorumluyum arkadaş
1 salise sonra gebermiceğmiz ne malum
Yat gak çalış dua et
Ben imrendiğim tek millet var
Filistinli kardeşlerimiz ve husiler (Araplar)
Araplar için canımı bile feda ederim.
Çok gitmek istedim Suriye'ye ama nasib olmadı. Suriye kurtuldu
Sırada Yemen var
Gidip onlarla birlikte
Zulmeden ve zulme rıza gösterenlere karşı savaşmak istiyorum

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu konuya yorum yapmayacağım
Cezaevine girenden de
çıkandan da benena
İyiymiş kötüymüş beni ilgilendirmez
Ben sadece
kendimden sorumluyum arkadaş
1 salise sonra gebermiceğmiz ne malum
Yat gak çalış dua et
Ben imrendiğim tek millet var
Filistinli kardeşlerimiz ve husiler (Araplar)
Araplar için canımı bile feda ederim.
Çok gitmek istedim Suriye'ye ama nasib olmadı. Suriye kurtuldu
Sırada Yemen var
Gidip onlarla birlikte
Zulmeden ve zulme rıza gösterenlere karşı savaşmak istiyorum
Neden Haber Paylaşılmış ve Yorum Yapma Hakkında Var. Hele ki Adminlerde Senden Yanaysa Yaşadın :D Capon a Denk Gelirsen Bi Sor Topladığı Bilet Paraları Noldu,Eğer Arta Kalan Varsa Suriyeye yada İrana Göndersin Seni Fuze Atışına Faydan Olur Belki.Bir yahudı de Bir yahudıdır Temizlik Olur. :D

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Neden Haber Paylaşılmış ve Yorum Yapma Hakkında Var.
Yorum yapma hakkın var diye burada saçmalama hakkın da yok, yorum yapmak zorunda değilsin @Admin Haberi neden paylaştığımı anlamadıysan ki, gayet güzel anlamışsındır, herkes adil yargılanmalı gün gelecek adalet herkese lazım olacak.

Üst Alt