Tavsiye Nexus 5 siyahmı beyazmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ama saf android :) Yaklaşık 2 haftadır falan kullanıyorum baya oyunda yüklü kasma yaşamadım :)

Invoke

Invoke

Üye
Hayırlı olsun!!!! :)
sonunda almışsın.
bence iyi seçim olmuş güle güle kullan.

Sen de sağol, tavsiye ederim. :D Boş ver Sony'i :ehe ya da Z3'ü bekle. :blink:

------

Tek tek sağol, dedim. Admin kızmasa bari. :ehe

Yok kardeşim valla android bu belli olmaz ayrıca bir şey itiraf edeyim kasmaz diyen nadir kişilerdensin :D

Seninle önceden de çok konuşmuştuk diye hatırlıyorum, eski telefonum hala duruyor kardeşimde Android 4.3 yüklü. Unofficial CM. Sorunsuz. Takılma vs yok. Eski telefonumu da biliyorsunuz zaten. 512mb ram 1ghz tek çekirdekli android cihaz ama kasmıyor. :blink: :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Sen de sağol, tavsiye ederim. :D Boş ver Sony'i :ehe ya da Z3'ü bekle. :blink:

------

Tek tek sağol, dedim. Admin kızmasa bari. :ehe

Seninle önceden de çok konuşmuştuk diye hatırlıyorum, eski telefonum hala duruyor kardeşimde Android 4.3 yüklü. Unofficial CM. Sorunsuz. Takılma vs yok. Eski telefonumu da biliyorsunuz zaten. 512mb ram 1ghz tek çekirdekli android cihaz ama kasmıyor. :blink: :D
Doğru kardeşim ama ben artık rom root istemediğimden wp alicam

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bide şu hat sıkıntımı giderseydim tam olacaktı. Ha bide kılıf, kredi kartım yok netten alamıyorum telefoncularda falanda yok

• Beğen
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
  • Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Bu Arada Hayırlı Olsun Demeyi Unutmuşum :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
ben şimdilik beklemeye devam edeceğim. büyük ihtimalle mayıs aylarında değiştirmeyi düşünüyorum.

Ekimi bulur o. :ehe

Bide şu hat sıkıntımı giderseydim tam olacaktı. Ha bide kılıf, kredi kartım yok netten alamıyorum telefoncularda falanda yok

Benim de hat sıkıntı oldu ama benimki benim aceleciliğim yüzünden.

Bu Arada Hayırlı Olsun Demeyi Unutmuşum :D

Sen de sağ ol. :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yok ya telefoncuyada kestirsen bi süre sonra sorun çıkarıyo demekki. Orjinal mikro simli almak en iyisi. Telefondan kaynaklanan bi problem olabilirmi sizce?

Invoke

Invoke

Üye
Hocam bence sen bu konuyu devir aldın :D

He ya ayıp oldu. :D Her şey Guitaristin yüzünden siyah alırdım demeseydi, siyah aldım demezdim. Orda koptu olay. :D

Yok ya telefoncuyada kestirsen bi süre sonra sorun çıkarıyo demekki. Orjinal mikro simli almak en iyisi. Telefondan kaynaklanan bi problem olabilirmi sizce?

Net bir şey söyleyemeyiz ama simde sorun olma ihtimali daha yüksek.

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111 ve muhammettvurucu
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bence konunun dağılacak pek bişeyi yok zaten çoğunluk siyah al demiş :D Bunu test etmek için falan bi program yokmu? Sende böyle bi sorunla falan karşılaşırsan telefonda olma ihtimali yüksek. Çünkü bazı sitelerdede gördüm bi kaç kişide yazmış bağlantı hızım yavaş yada wife açıp kapayınca çekmiyo ip çakışması olabilirmi gibisinden. Yazılımdan kaynaklıda olabilir.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
He ya ayıp oldu. :D Her şey Guitaristin yüzünden siyah alırdım demeseydi, siyah aldım demezdim. Orda koptu olay. :D

Net bir şey söyleyemeyiz ama simde sorun olma ihtimali daha yüksek.
Bari bir inceleme videosu çek :D

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Hayırlı olsun. Pardon siyah diyecektim :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Bence konunun dağılacak pek bişeyi yok zaten çoğunluk siyah al demiş :D Bunu test etmek için falan bi program yokmu? Sende böyle bi sorunla falan karşılaşırsan telefonda olma ihtimali yüksek. Çünkü bazı sitelerdede gördüm bi kaç kişide yazmış bağlantı hızım yavaş yada wife açıp kapayınca çekmiyo ip çakışması olabilirmi gibisinden. Yazılımdan kaynaklıda olabilir.

Hattı takayım da durumu sana yazarım. Test etmek için prog. var mı bilmiyorum.
Aynen, alt tarafı renk konusu. =P

Bari bir inceleme videosu çek :D

Var zaten, youtubeda bir sürü. :p

Hayırlı olsun. Pardon siyah diyecektim :D

Sağ ol. :D

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve muhammettvurucu

Üst Alt