[ROM][4.2.2][CM10.1Build3] BysaliH-v1.0.0 Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Romu Nasıl buldunuz.?

• Kullanılan toplam oy
    23
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
İyi olur hocam dediğim gibi touchwiz olursa bana göre hoş olur launcher olmasada statusbar s3/s4 tarzı olursa harika olur mesela hocam az çok anlasam bu işlerden gece gündüz uğraşırım :-D
Emin ol vakit bulamiyirum tlfdan yaziyorum hep bilgsayara oturmaya vaktin yokDedigim gibi cm10 final editliyim birtane

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

en-sel

en-sel

Üye
Emin ol vakit bulamiyirum tlfdan yaziyorum hep bilgsayara oturmaya vaktin yokDedigim gibi cm10 final editliyim birtane
Harika olur hocam cm10 da kullandım gayet iyiydi birkaç düzenlemeyle daha stabil olur sanırım tabi dediğiniz gibi herşey vakit ben bile hafta içi forumu arastırıp romlara bakıyorum ancak hafta sonu deneyebiliyorum :-)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Harika olur hocam cm10 da kullandım gayet iyiydi birkaç düzenlemeyle daha stabil olur sanırım tabi dediğiniz gibi herşey vakit ben bile hafta içi forumu arastırıp romlara bakıyorum ancak hafta sonu deneyebiliyorum :-)
Tmm kardesim kisa surede cm10 final editlerim

en-sel

en-sel

Üye
Tmm kardesim kisa surede cm10 final editlerim
Allah yardımcınız olsun hocam şimdiden. Birde cm11 kurdum suan [Kernel][ION+PMEM][CM11] HurtSky's Kernel RebornV3 + BFS 15/2/2014 şu kerneli gördüm ama yüklemelimiyim sizce

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Allah yardımcınız olsun hocam şimdiden. Birde cm11 kurdum suan [Kernel][ION+PMEM][CM11] HurtSky's Kernel RebornV3 + BFS 15/2/2014 şu kerneli gördüm ama yüklemelimiyim sizce
Yukle kardesim

scope_123

Üye
Zaten telefonumuz samsung olduğu için touchwiz olmalı. Ezelden cm stilinden nefret ederim. Görsellik sıfır. Bilfirim gelince uygulamanın üstünde 1 yazmaz vs vs. Her zaman touchwiz rom kullanmaya çalışırım. Cm11 de art sistemiyle birlikte tam anlamıyla touchwiz düşünemiyorum :) o da bir gün olur. cm10.1 ion var ama cm10 a göre arada bir fark göremedim ion olmamasına rağmen hem şarj olarak cm10 daha iyi. çünkü final sürüm. Bencede cm10 romunu editle s4 theme launcher ve status bar tamamdır bu iş. Ha birde s3-4 zil seslerini de ayarlarsan harika olur.

Listeleme yapayım.

- CM10 final + hurtsky rev10 kernel
1-s4 launcher theme
2-s4 status bar
3-s4 zil sesleri
4-s4 baloncuk stilli bildirim
5-s4 tarzı mesajlaşma

Zaten bunları yaparsın ama yinede diğer kişiler görsün diye yazayım dedim.

Son düzenleme:
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Zaten telefonumuz samsung olduğu için touchwiz olmalı. Ezelden cm stilinden nefret ederim. Görsellik sıfır. Bilfirim gelince uygulamanın üstünde 1 yazmaz vs vs. Her zaman touchwiz rom kullanmaya çalışırım. Cm11 de art sistemiyle birlikte tam anlamıyla touchwiz düşünemiyorum :) o da bir gün olur. cm10.1 ion var ama cm10 a göre arada bir fark göremedim ion olmamasına rağmen hem şarj olarak cm10 daha iyi. çünkü final sürüm. Bencede cm10 romunu editle s4 theme launcher ve status bar tamamdır bu iş. Ha birde s3-4 zil seslerini de ayarlarsan harika olur.

Listeleme yapayım.

1-s4 launcher theme
2-s4 status bar
3-s4 zil sesleri
5-s4 tarzı mesajlaşma

Tamamdir cm 10 editliyorum

scope_123

Üye
ok

Son düzenleme:
en-sel

en-sel

Üye

Listeleme yapayım.

1-s4 launcher theme
2-s4 status bar
3-s4 zil sesleri
5-s4 tarzı mesajlaşma

Kesinlikle bunlar wonder a çok yakişacak :cool:

scope_123

Üye
Listeye eger olabilirse

1- saydam durum cubugu
2- stock yazi fontlari

Ekleyebilirz.

goodhead64

Üye
Kardeş Ne zamana çıkıcak yeni sürümü?

sir mordred

sir mordred

Üye

Listeleme yapayım.

1-s4 launcher theme
2-s4 status bar
3-s4 zil sesleri
5-s4 tarzı mesajlaşma

Bir sonraki alacağın telefonun s4 olduğunu daha şimdiden görebiliyorum tolga (s4 launcher theme,s4 status bar,s4 bildirim sesi vb.) :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve scope_123

goodhead64

Üye
Yeni sürüm ne zaman cıkıcak ? telefona biraz önce stock attım. bunun cıkmasını bekliyorum.

Üst Alt