Samsung touchwiz yeni arayüz İkonları burada (Kore yandaşları gönderdi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung touchwiz yeni arayüz İkonları burada (Kore yandaşları gönderdi)
Merhabalar samsung un yeni arayüzünde kullanması beklenen IKONLAR ın bir kısmını paylaşmak istedim. Iste yeni ikonlarimiz. Bence eskisi çok daha güzel bunlar apple IOS 7 nin cıvık ikonlarina benzemis.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Merhabalar samsung un yeni arayüzünde kullanması beklenen IKONLAR ın bir kısmını paylaşmak istedim. Iste yeni ikonlarimiz. Bence eskisi çok daha güzel bunlar apple IOS 7 nin cıvık ikonlarina benzemis.

güzel birşeye benziyor istihbaratı almışın hemen :D haber için :tşk:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ha bu arada konu başlığını değistir
tamamını büyük yazmak yasak :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Hmm nasıl değiştirecegim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl değiştirecegim hiç böyle bir durumla karşılaşmadım

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ben sürekli tapatlkdan giriyom masaüstü sürümde değistiriliyo sanırm am nasil bilmiyom sen konuyu şikayet et onlar düzeltir

smh60

smh60

Üye
Hic beğenmedim

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Peocawe

Peocawe

Üye
tw kendini bozmasın. :icelim:

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
bu çözüm değil ki sadece ikonlar değiştirirseler yine kasar. arayüzü komple baştan düzenlemek lazım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
bu çözüm değil ki sadece ikonlar değiştirirseler yine kasar. arayüzü komple baştan düzenlemek lazım

Neyse şimdi anlatmak uzun sürer. Sen takma seni tatmin etmek zor. Gelince update görürsün çok bilgilisiniz maşallah bu konuda Samsung a hakaret etme kirliliken başka bir şey yapıyorsun.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Neyse şimdi anlatmak uzun sürer. Sen takma seni tatmin etmek zor. Gelince update görürsün çok bilgilisiniz maşallah bu konuda Samsung a hakaret etme kirliliken başka bir şey yapıyorsun.

samsung note3e tekmeye basınca senide görürüz ;)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
samsung note3e tekmeye basınca senide görürüz ;)

Konu kirliliği yapıp durma şikayet i basacagim hayatın samsung olmuş bu konuya bir daha uğrama okey ???
(Mesaj sayısını artırmak için gereksizler yeri mevcut orada kime soversen söv!!!)
Ayrıca note 3 1 tane dahi adam akıllı güncelleme almadı (1gb lık) burası bu muhabbeti yeri değil.

Son düzenleme:
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
symbian belle mod on

• Beğen
Tepkiler: oguzhangul32, smh60 ve B.A.R.O.N
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Konu kirliliği yapıp durma şikayet i basacagim hayatın samsung olmuş bu konuya bir daha uğrama okey ???
(Mesaj sayısını artırmak için gereksizler yeri mevcut orada kime soversen söv!!!)
Ayrıca note 3 1 tane dahi adam akıllı güncelleme almadı (1gb lık) burası bu muhabbeti yeri değil.
1- gereksizlerde mesaj kasılmaz
2- Şu samsungun sırf rehberi yüzünden almam ben
3- bir konu açıyosan heleki bu bi haberse konu tartışmalara açıktır herkese sert çıkışamazsın fikrini söyler geri çekilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt