en-sel
Üye
Peki hocam tesekkurlerYakinda paylasmayi dusunuyorum ama bu aralar cok vaktim olmuyor.
Peki hocam tesekkurlerYakinda paylasmayi dusunuyorum ama bu aralar cok vaktim olmuyor.
rica ederimPeki hocam tesekkurler
4.2.2 nin sarji fazla dayanmaz ya cm9 a geciceksin ya stock ya da cm11 eTamam bu rom guzel eyvallah ama şarj hic dayanmiyo şarj icin ne yapabiliriz yardim edin.
Cm11 sarj konusunda cm9 kadar varmi hocam4.2.2 nin sarji fazla dayanmaz ya cm9 a geciceksin ya stock ya da cm11 e
Art kullanirsaniz sarji cm9 kadar varCm11 sarj konusunda cm9 kadar varmi hocam
Art derken nedir tam olarakArt kullanirsaniz sarji cm9 kadar var
Sir mordred usta saolsun soylemisti ben sana kisaca acikliyim uygulamalar kodlanirken fransizca yazilir ve her uygulamayi actigimizda tel ingilizceye cevirmeye calisir art ise bu olayi hafizaya alarak yapiyor yani bi kere ing cevirdiginde birdaha cevirmek zprunda kalmiyor buda hafiza sorunu yaratsa da sarj performansta ust duzey artis sagliyorArt derken nedir tam olarak
Oooo süpermis bu art yaa siz kullaniyomusunuz suan cm11 pekiSir mordred usta saolsun soylemisti ben sana kisaca acikliyim uygulamalar kodlanirken fransizca yazilir ve her uygulamayi actigimizda tel ingilizceye cevirmeye calisir art ise bu olayi hafizaya alarak yapiyor yani bi kere ing cevirdiginde birdaha cevirmek zprunda kalmiyor buda hafiza sorunu yaratsa da sarj performansta ust duzey artis sagliyor
Evet kullaniyoruz ve hatalari buluyoruz buldugumuz hatalari xdada paylasim daha stabil olmasini sagliyacaz sen de yardimci olursan sevinirimOooo süpermis bu art yaa siz kullaniyomusunuz suan cm11 peki
Tabi olurum o konuya baktim evet cok guzel olur nerden bulabilirim romu yardimci olun bende katilim size ancak recovery guncellemem lazim benim şuan pc olmadigi icin guncelleyemiyorum suanki surum 6.0.4.4Evet kullaniyoruz ve hatalari buluyoruz buldugumuz hatalari xdada paylasim daha stabil olmasini sagliyacaz sen de yardimci olursan sevinirim
Zip li dosyasi vardi flashlananilir ben o sekilde yaptim samsung android romlar bolumunde romu bulabilirsinTabi olurum o konuya baktim evet cok guzel olur nerden bulabilirim romu yardimci olun bende katilim size ancak recovery guncellemem lazim benim şuan pc olmadigi icin guncelleyemiyorum suanki surum 6.0.4.4
Tamam tesekkurlerZip li dosyasi vardi flashlananilir ben o sekilde yaptim samsung android romlar bolumunde romu bulabilirsin
Greenify kur markettenTamam bu rom guzel eyvallah ama şarj hic dayanmiyo şarj icin ne yapabiliriz yardim edin.
Suan saf cm11 kullaniyotum art ile cm10.1 de de backupum var donuyorum ara sira mobilim link atamamCm11 de touchwiz var mı? Hasaneness sen hangi romu kullanıyorsun link atar misin?
Link verebilir mi siniz hocam mümkünseHenüz yüklememiş olanlar cm11 art ile beraber kullanın pişman olmazsınız.
Konudaki 22 ocak son sürüm ile 5 ocak tarihli gapps ı yükleyeceksin.Link verebilir mi siniz hocam mümkünse
cm11 in hataları giderildiğinde editlemeyi düşünüyorum s4 luncher ile cm11 final düşünemiyorumKonudaki 22 ocak son sürüm ile 5 ocak tarihli gapps ı yükleyeceksin.
Galaxy W i8150 Wonder - [ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL) - MaxiCep