[4.2.2][CM10.1B3][AROMA][OTA]Unbelievable 1.3.1 | (6 Şubat 2014)

Sponsorlu Bağlantılar

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Tamam bu rom guzel eyvallah ama şarj hic dayanmiyo şarj icin ne yapabiliriz yardim edin.

hasaneness

hasaneness

Üye
Art derken nedir tam olarak
Sir mordred usta saolsun soylemisti ben sana kisaca acikliyim uygulamalar kodlanirken fransizca yazilir ve her uygulamayi actigimizda tel ingilizceye cevirmeye calisir art ise bu olayi hafizaya alarak yapiyor yani bi kere ing cevirdiginde birdaha cevirmek zprunda kalmiyor buda hafiza sorunu yaratsa da sarj performansta ust duzey artis sagliyor

en-sel

en-sel

Üye
Sir mordred usta saolsun soylemisti ben sana kisaca acikliyim uygulamalar kodlanirken fransizca yazilir ve her uygulamayi actigimizda tel ingilizceye cevirmeye calisir art ise bu olayi hafizaya alarak yapiyor yani bi kere ing cevirdiginde birdaha cevirmek zprunda kalmiyor buda hafiza sorunu yaratsa da sarj performansta ust duzey artis sagliyor
Oooo süpermis bu art yaa siz kullaniyomusunuz suan cm11 peki

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
Oooo süpermis bu art yaa siz kullaniyomusunuz suan cm11 peki
Evet kullaniyoruz ve hatalari buluyoruz buldugumuz hatalari xdada paylasim daha stabil olmasini sagliyacaz sen de yardimci olursan sevinirim

en-sel

en-sel

Üye
Evet kullaniyoruz ve hatalari buluyoruz buldugumuz hatalari xdada paylasim daha stabil olmasini sagliyacaz sen de yardimci olursan sevinirim
Tabi olurum o konuya baktim evet cok guzel olur nerden bulabilirim romu yardimci olun bende katilim size ancak recovery guncellemem lazim benim şuan pc olmadigi icin guncelleyemiyorum suanki surum 6.0.4.4

hasaneness

hasaneness

Üye
Tabi olurum o konuya baktim evet cok guzel olur nerden bulabilirim romu yardimci olun bende katilim size ancak recovery guncellemem lazim benim şuan pc olmadigi icin guncelleyemiyorum suanki surum 6.0.4.4
Zip li dosyasi vardi flashlananilir ben o sekilde yaptim samsung android romlar bolumunde romu bulabilirsin

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Cm11 de touchwiz var mı? Hasaneness sen hangi romu kullanıyorsun link atar misin?

scope_123

Üye
Henüz yüklememiş olanlar cm11 art ile beraber kullanın pişman olmazsınız.

Üst Alt