Haber LG G2 Mini ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 Mini ortaya çıktı

• G3 ü beklerken G2 mini ortaya çıktı.. İşte telefonun beklenen özellikeleri ;
  • Fiyatı konusun da ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Ama ülkemize G2 de olduğu gibi gayet uygun bir fiyatla giriş yapması bekleniyor.
FCC veri tabanında ortaya çıkan bu cihazın çok küçük ekrana sahip olmayacağı, 4.7 inç büyüklüğünde bir ekranı olması bekleniyor. 2 GB RAM ve Qualcomm Snapdragon 800 yongasetini kullanması beklenen bu cihazda Bluetooth, Wi-Fi ve GPS gibi bağlantı özellikleri bulunmakta.Ayrıca LG G2 mini'de 8 megapiksel kameranın bulunacağı söylenmekte. LG G2 mini veya model numarası ile LG D618'in 24 ile 27 Şubat arasında gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde bu cihazın tanıtılması bekleniyor

Son düzenleme:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Amiral gemilerden çok mini Modeller bu sene satacak herhalde Batarya ve Hafıza Durumu nedir G2 mininin?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
hımm tamam bilgi olsaydı Z1 Compactla Karşılaştırma Yapılabilirdi Neyse ileriki günlerde yeni bilgiler gelir

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
hımm tamam bilgi olsaydı Z1 Compactla Karşılaştırma Yapılabilirdi Neyse ileriki günlerde yeni bilgiler gelir
Aynen. Önce bu telefonun 4,3" olacağı söylendi, ama yeni haber de ise ekranın 4.7" olacağı ortaya çıktı. Şahsi kanaatim, eğer fiyat 800 küsür lira civarın da ve arttırılabilir hafıza seçeneği ile gelirse bu cihaz iyi satar..

halilcan5594

halilcan5594

Üye
snapdragon 800 ile gelip G2 1399 TL iken G2 mini 1199 tl gibi bir fiyat ile gelecek ise;
nispeten daha düşük donanım ile snapdragon 600 gibi bir işlemci ile gelir ve fiyatı 900 tl civarı olursa ciddi satış yapacağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
KayraBey

KayraBey

Üye
Güzel cihaz

ANIL

ANIL

Admin
Compact varken pek tutmaz gibi. Fiyatlandırma önemli ama.

KayraBey

KayraBey

Üye
Bence güzel cihaz olur. Ekran ips olacak muhtemelen. Hafıza kartı da takıldı mı tamamdır

Fiyat olarak 1200 gibi olur bence.

Yönetici tarafından düzenlendi:
ANIL

ANIL

Admin
Bataryanın Compact'a göre daha fazla olması lazım. Diğer türlü bir farkı olmayacak gibi. Compact dayanıklı yapısı ve 20.7 MP kamera ile farkını koyuyor zaten. Daha ortada kesin bir şey yok bekleyip göreceğiz artık.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bence güzel cihaz olur. Ekran ips olacak muhtemelen. Hafıza kartı da takıldı mı tamamdır

Fiyat olarak 1200 gibi olur bence.
1200 den az olur bence..
Bataryanın Compact'a göre daha fazla olması lazım. Diğer türlü bir farkı olmayacak gibi. Compact dayanıklı yapısı ve 20.7 MP kamera ile farkını koyuyor zaten. Daha ortada kesin bir şey yok bekleyip göreceğiz artık.
Compact ın fiyatı belli oldu mu ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ekran 4.5 olsaymış hatta 4.3 olsaymış daha iyiymiş sonuçta ama s3 kadar gerçi g2'nin 5.2 olduğunu düşünürsek normal gibi. Önemli olan gm'nin yeni bombaları gündemdeyken g2 fiyat performans süksesi gibi bi bomba patlaması lazım

• Beğen
Tepkiler: smh60 ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Ekran 4.5 olsaymış hatta 4.3 olsaymış daha iyiymiş sonuçta ama s3 kadar gerçi g2'nin 5.2 olduğunu düşünürsek normal gibi. Önemli olan gm'nin yeni bombaları gündemdeyken g2 fiyat performans süksesi gibi bi bomba patlaması lazım
Aynen katılıyorum kardeşime :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
UpOneTR

UpOneTR

Üye
4.7"lik mini :D
Ben o miniye mini demem :D
Bence miniler ekranın çok büyük olmasından kaçanların aldıkları bir cihaz max 4.3 olmalıydı :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
LG çok sağlam ataklar yapmaya başladı 4.3-4.7 inch almak istediğim ekran boyutlarından ve G2 Mini dikkatimi çekmeyi başardı eğer iyi bir fiyatlandırma yaparlarsa alabilirim bu modeli

ANIL

ANIL

Admin
LG Mobile resmi facebook sayfasından bildirmiş. Muhtemelen 24 Şubat tarihinde tanıtılacak.

''Experience the MINI.
Mobile World Congress. 2014-02-24''

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Dede ve mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
LG Mobile resmi facebook sayfasından bildirmiş. Muhtemelen 24 Şubat tarihinde tanıtılacak.

''Experience the MINI.
Mobile World Congress. 2014-02-24''

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gerçekten çok şirin gözüküyor. Elimde ki g2 yi verip g2 mini mi alsam acaba diye düşünmedim değil şimdi :s

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Z1 Compacttı daha iyi buldum

Üst Alt