LG G7 ThinQ Nisan Ayı Sonunda Tanıtılacak!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
LG G7 ThinQ Nisan Ayı Sonunda Tanıtılacak!


LG geçtiğimiz günlerde, Güney Kore medyasına yaptığı açıklamada, amiral gemisi akıllı telefonunun Nisan ayı sonunda ülkede resmi olarak tanıtılacağını doğruladı. Akıllı telefon için ön siparişler bir hafta sonra başlayacak ve mayıs ayı ortasında, LG'nin yeni amiral gemisi raflardaki yerini alacak. Akıllı telefon üreticisi, LG G7 ThinQ'nun ülkedeki üç büyük operatör üzerinden de satışa sunulacağını doğruladı.

LG G7 ya da son gelen bilgilere göre LG G7 ThinQ adını alacak cihazın, tipik bir LCD panelden % 35 daha fazla enerji verimliliği olduğu söylenen bir M-LCD ekranına sahip ilk LG akıllı telefon olması bekleniyor.

M-LCD üretim tekniği, genel parlaklığını büyük ölçüde geliştirmesi beklenen mevcut RGB (kırmızı, yeşil, mavi) piksellere ışık veren beyaz piksellerin eklenmesi ile elde ediliyor. OLED panellerin farklı olarak, LG aynı maliyeti korumasını beklese de daha düşük üretim maliyetlerine sahip.



LG ayrıca, OLED yerine LCD panel kullanarak maliyeti ciddi bir şekilde düşürmeyi başardığı için yeni amiral gemisinin fiyatının da makul olacağını doğruladı. LG G7 ile gelmesi beklenen diğer önemli özellikler arasında ise diğer ThinQ modellerinde olduğu gibi AI yeteneklerinin bulunması bekleniyor.

Son olarak, LG G7'nin daha iyi ve daha parlak fotoğraf çekimleri için f/1.5 diyafram aralığına sahip bir arka kameraya sahip olacağı iddia ediliyor. LG'nin bir sı raki amiral gemisinin güçlü Snapdragon 845 yonga seti, 6GB RAM ve 64GB (G7) depolama alanı ve 6GB RAM ile 128GB (G7 Plus) dahili depolama alanı gibi özelliklere sahip olması bekleniyor.
 


Üst Alt