Apple Store'da yeni iPhone SE göründü!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Apple Store'da yeni iPhone SE göründü!


Apple'dan uzun bir süredir beklenen 4.7 inç büyüklüğünde giriş seviye iPhone modeli Apple Store'da iPhone SE model ismi ile ortaya çıktı. iPhone 9 ve iPhone SE 2 ismi ile gelmesi beklenen model Apple Store'da iPhone SE olarak yer aldı.

Apple Store'da satılan Belkin markalı ekran koruyucu sayfasında iPhone SE, iPhone 8 ve iPhone 7 modelleri ile uyumlu olduğu başlığı yeni iPhone modelinin iPhone SE ismine sahip olacağını ortaya çıkardı.



9to5Mac tarafından verilen son bilgilere göre iPhone SE modeli beyaz, siyah ve kırmızı olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile sunulacak. 64, 128 ve 256GB depolama seçeneği ile sunulacak telefon gücünü Apple A13 Bionic işlemciden alacak.

Sızıntıları ile bilinen Jon Prosser, geçtiğimiz gün Twitter üzerinden Apple'ın yeni iPhone ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdiğini, toplantıdan çıkan kararın ise yeni iPhone modelinin 15 Nisan tarihinde tanıtılması ve 22 Nisan tarihinde satışa sunulacağı olduğunu aktarmıştı.

4.7 inçlik yeni giriş seviye iPhone modelinin önceki sızıntılara göre başlangıç fiyatının 349$ veya 399$ olması bekleniyor.

Yeni iPhone SE modeli ile ilgili Apple tarafından henüz açıklanmış bir tarih veya bir fiyat bilgisi bulunmuyor. Her gün gelen yeni bilgiler yeni iPhone modelinin tanıtımına kısa bir süre kaldığını işaret ediyor olabilir. Son olarak yeni iPhone modeli ile ilgili yeni haberleri öğrenmek için takipte kalabilirsiniz.

 
  • Beğen
Tepkiler: ömer talat katı ve Mesut Aktaş


ömer talat katı

ömer talat katı

Moderator
Çok uç bir sızıntı olmuş.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tek kamera?
 


Üst Alt