Huawei Mate 20 Pro Çalışır Halde Net Şekilde Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Mate 20 Pro Çalışır Halde Net Şekilde Ortaya Çıktı
Huawei'nin yeni büyük ekranlı akıllı telefonu Mate 20 Pro modeline ait en net fotoğraf ortaya çıktı. Devasa bir ekrana sahip olacağı görülen telefonun neredeyse çerçevesiz olacağını söyleyebiliriz.



Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro amiral gemisi modellerinin bu yıl Ekim ayında düzenlenecek bir etkinlikte resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Mate 10 ve Mate 10 Pro modelleri de geçtiğimiz yıl Ekim ayında duyurulmuştu. Bugün ortaya çıkan bir fotoğrafla birlikte telefonun bazı teknik özellikleri de sızdırıldı.

https://www.maxicep.com/huawei-mate-20-lite-ekrana-gomulu-parmak-izi-okuyucusuna-sahip-olabilir
Huawei Mate 20 Lite Ekrana Gömülü Parmak İzi Okuyucusuna Sahip Olabilir
Önceki raporlarda Huawei Mate 20 Pro'nun çentiksiz çift taraftan kavisli bir ekrana sahip olacağı belirtiliyordu. Bugün ortaya çıkan görüntüler bu raporları doğrular nitelikte gibi görünüyor. Cihazın çok yüksek bir ekran kasa oranına sahip olacağını görebiliyoruz. Ayrıca ön tarafta kızaklı yapıya sahip bir ön kamera kullanılması bekleniyor.



Mate 20 Pro'nun görselini paylaşan sızıntı kaynağı ayrıca telefonun ekrana gömülü bir parmak izi okuyucusuna sahip olacağını iddia etti. Huawei P20 Pro modelinde olduğu gibi Mate 20 Pro modelininde üçlü bir kamera sistemine sahip olma ihtimali bir hayli yüksek görünüyor.

Kirin 980 işlemci, GPU Turbo teknolojisi, 40W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olacağı iddia edilen Huawei Mate 20 Pro'nun fiyatının ise 730 $ civarında olacağı söyleniyor. Ayrıca 8 GB RAM belleği ile donanım tarafında en üst düzey özellikleri kullanıcılara sunması bekleniyor.

Resmi tanıtımın ardından bu yıl sonuna doğru ülkemizde satışa sunulacağını söyleyebiliriz. Elbette ilk olarak cihazın Çin'de satışa sunulmasını bekliyoruz. Fiyat olarak eğer sızıntılar doğru ise Mate 20 Pro'nun 4000 Türk Lirası civarında bir fiyatla ülkemizde satışa sunulacağını söyleyebiliriz.
Huawei Mate 20 Pro Çalışır Halde Net Şekilde Ortaya Çıktı
 


Üst Alt