[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

frkan_tr

frkan_tr

Üye
8. Adımdaki dosyayı x-plore ile nasıl taşicaz acil yardım edin

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
8. Adımdaki dosyayı x-plore ile nasıl taşicaz acil yardım edin
x plore yi aç dosyayı bul aşağıda menünün yanında kopyala veya yapıştıra bas önce c ye sonra sys ye sonra bin konumuna tası

sedat74bjk

sedat74bjk

Üye
arkadaşlar her adımda hata alıyorum mesela karantina liste hata alıyorum rom patcher sys/bin.dll hatası veriyor açılırken ya sys bin yok kardeşler sorun cok

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşlar her adımda hata alıyorum mesela karantina liste hata alıyorum rom patcher sys/bin.dll hatası veriyor açılırken ya sys bin yok kardeşler sorun cok
Sys/ bin klasörünü görebilmek için, rompatcher dan open4all yamasını aktif et x-plorer ayarlardan üstteki tüm kutucukları işaretle artık x-plore ile sys/bin klasörünü görebilirsiniz..
hala hata alıyorsan soft format atıp hack işlemine en baştan başla..

sedat74bjk

sedat74bjk

Üye
energecy watsapp falan yok mu kardesim şu teli hacklemek farz oldu

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
sedat74bjk

sedat74bjk

Üye
pekala ben o zaman nerde hata yapıyorum bakalım öncelikle 4.adımda evet dedikten sonra hata alıyorum teker teker halledelimbende daha yüksek sürümlü xplore var burdakini indirdim desteklenmiyor dedi mesela

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Sedat kardeş, öncelikle bilgilerini yedekleyip telefonuna bir soft format at, sonra adımları sırasıyla uygula...

büyük ihtimalle formattan sonra o tekrar yaptığında o hatayı almayacaksın..x-plore un sürümü önemli değil, yüklede hangisini yüklersen yükle...

sedat74bjk

sedat74bjk

Üye
soft format???

soft formatta telefondaki mesajlar siliniyor mu

Emrgncy

Emrgncy

Üye
soft format *#7370# ile atılır, evet yedek almazsan tüm bilgiler gider..dosya yöneticisinden telfonun hafıza kartına yedekleyebilirisn veya pc suit ile pc ye yedek oluşturabilirsin..

sedat74bjk

sedat74bjk

Üye
öncelikle pc suitle pcye atayımdafakat atarsam girdiğim wifilerde gidecek olmayacak galiba bu is

sedat74bjk

sedat74bjk

Üye
peki şu .bin dosyasını kendim yapamaz mıyım

sedat74bjk

sedat74bjk

Üye
:) allaha şükür sorunları çözdüm teşekkürler güzel değil tam bir paylaşım..

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
SON KRAL65

SON KRAL65

Üye
yaptım herhalde :)

benözgürümben

Üye
arkadaşlar size 2 sorum olacak;
1- 5800 telefonu diyelim ki hack ledik. telefona hard format atmış olsak telefonun hack i iptal olurmu?
2- 5800 telefonu diyelim ki hack ledik. telefonun sürümünü güncelledik telefonun hack i iptal olurmu?

yigitaga32

yigitaga32

Üye
arkadaşlar sertifika süresi geçmiş sorununu çözüyormu busayenizde yaptım sertifikadanda kurtuldum teşekkür ederim lumiam bozulunca buna geçtim 6 ay falan 5800 layım :D

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
arkadaşlar size 2 sorum olacak;
1- 5800 telefonu diyelim ki hack ledik. telefona hard format atmış olsak telefonun hack i iptal olurmu?
2- 5800 telefonu diyelim ki hack ledik. telefonun sürümünü güncelledik telefonun hack i iptal olurmu?
1 evet iptal olur
2 hayır iptal olmaz

Üst Alt