[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

SON KRAL65

SON KRAL65

Üye
Iptal olur yeniden hacklemen gerekir

377461905

Üye
admin ben telefonu hackledim sonra format attım telefona yine hackliycem norton a giriyorum antivirüs quarantine diyorum seçenekler restore all diyorum hata veriyor üçünede yardımlarını bekliyorum teşekkürlernorton hata veriyo

19911991

Üye
heeeyt saolasın

sekinardi

sekinardi

Üye
Bende hackledim oldu hatta sonra pişman oldum whatsapp açılmadı kısacası bozuldu herşey. Hacksiz daha iyidi :(Çok zorda olsa hackledim oldu whatsappa sertifika istiyodu

Artreverans

Artreverans

Üye
Ama bu hack yöntemi belli bir süre kadar geçerli değil mi ben yapmıştım evet oldu ama 2 ay sonra gene hack isedi ve tele format atmadan bu hackı bi daha yapmak imkansız bunun kalıcı olanı yok mu

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ama bu hack yöntemi belli bir süre kadar geçerli değil mi ben yapmıştım evet oldu ama 2 ay sonra gene hack isedi ve tele format atmadan bu hackı bi daha yapmak imkansız bunun kalıcı olanı yok mu
hack dosyalarından birisini sildiysen hack iptal olur, rompatcher ı ve yamalarını silmedikten sonra hack iptal olmaz, yeterki yamaları aktif etmeyi unutma...

• Beğen
Tepkiler: Artreverans
Artreverans

Artreverans

Üye
hack dosyalarından birisini sildiysen hack iptal olur, rompatcher ı ve yamalarını silmedikten sonra hack iptal olmaz, yeterki yamaları aktif etmeyi unutma...
Evet şimdi hatırladım x-plorer ile bir kaç dosya silmiştim.Telin ramini zorlar diye. Bilgi için sağol kardeş.

Denizay_07

Üye
zip dosyası açılmıyorxplore da açılmıyor süresi geçmiş sertifika diyor

Denizay_07

Üye
telefonun saatini 12 12 2012 dene bi
Sertifika henüz geçerli değil diyor bir sürü tarih demedim olmuyor bir gün önce sertifika henüz geçerli değil diyor bir gün sonra sertifika süresi geçmiş diyor

Denizay_07

Üye
kurdum bunu çalıştı ama zip dosyalarından telefonuma uygun olan exe yi taşıyamıyorum cant open file diyor:(

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kurdum bunu çalıştı ama zip dosyalarından telefonuma uygun olan exe yi taşıyamıyorum cant open file diyor:(
sen exe dosyasını açmaya çalıştığın için o hatayı alıyorsun, açmayacaksın x-plore ile taşıyacaksın...

Denizay_07

Üye
exe dosyasının üstündeyken seçeneklere bakıyorum move yok???

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Denizay_07

Üye
x plore ile açıyorum exe dosyasının üzerindeyken menü ye basınca file mark ve back seçenekleri var?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
x plore ile açıyorum exe dosyasının üzerindeyken menü ye basınca file mark ve back seçenekleri var?
Sen önce x-plore programını türkçeleştir :)

sırayla menu > toolls>configuration tıkla ve açılan sayfadaki en üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra aşağı doğru in ve language yazan yerin kenarındaki ok işaretine dil türkçe olana kadar dokunSanırım senin exe dosyası zip içerisinde, zipi açtıktan sonra dosyayı seçeneklerden işaretleyip yine seçeneklerden çıkar de,

hedef olarak C:/sys:bin klasörünü seçersin :oke:

Denizay_07

Üye
sys nin içinde bin klasöru yok boş

Denizay_07

Üye
hmm gördüm tamam attım bin dosyasına şimdi ne olacak?

Üst Alt