taşıyacağın dosya zip içerisindeyse, zipi x-plore ile aç ve dosyayı işaretleyip seçeneklerden çıkar de, hedef olarak C:/sys/bin konumunu seç, eğer C:/ kök dizinini seçer seçmez oraya çıkarıyorsa C:/ kök dizininden sys klasörüne ordan da bin klasörüne taşıyabilirsin..
dosya zip dışında ise taşı veya kopyala seçenekleriyle aynı işlemi yapabilirsin.
x-plore türkçe değilse sırayla menu> tools> configuration tuşla ve açılan sayfada öncelikle üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra aşağıya doğru inip language yazan yerin kenarındaki ok işaretine dil türkçe olana kadar tıkla..
Eğer sys/bin klasörü görünmüyorsa rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et..
Akşam akşam destan yazdım la![]()
kardeşim sys/bin yokexe dosyasını sys/bin klasörü içine atamıyanlar alıntı yaptığım arkadaşın anlattığı gibi yapsınlar.
bu arada anlatım ve paylaşım için teşekkürler çok faydalı bi konu
Enes sys/bin konumunu nasıl göreceğini izah etmiştim..kardeşim sys/bin yok
Senin telefon Fp2 ye güncellenmiş, üst konuda fp2 ler için hack konusu olacak o konudan hackleye bilirsin..yerleşik bileşen hatası aldım
Adımları doğru yaparsan hiç bir sorun çıkmaz, ve hack ten dolayı telefon zarar görmez korkma..5800 XM telefonumu hacklicem bende ama hackleme sırasında sorun çıkmaz değilmi? Çıksa bile telefon zarar görür mü ?
Adımları doğru yaparsan hiç bir sorun çıkmaz, ve hack ten dolayı telefon zarar görmez korkma..
En fazla bir format atarsın düzelir...
unsigned yani sertifika hatası veren bir uygulama yüklemeyi dene, yükleniyorsa hack işlemi tamamdır...hacklediğimi nasıl anlarım
Menu / tools/ configuration/ açılan sayfada üstteki 4 kutucuğa da işaretle, aşağı doğru in ve language yazan yerin kenarındaki oka dil türkçe olana kadar dokun tamamdır.xplore ayarını nasıl yapaczgızzzzz
lerrMenu / tools/ configuration/ açılan sayfada üstteki 4 kutucuğa da işaretle, aşağı doğru in ve language yazan yerin kenarındaki oka dil türkçe olana kadar dokun tamamdır.