[mod][app][themes][cm10,cm10.1]samsung Galaxy S4,note 3,s3 Launcher,accuweater Widgets,locksreen,app

Sponsorlu Bağlantılar

GALLAXY

GALLAXY

Üye
Kardeş bunu nasıl yüklücez? Tel GMDBurda Pek İlgilenen yok Anlaşılan... konuyu açıp, cevap verilmiyor

ilteberaksoy

ilteberaksoy

Üye
tesekkurler fakat ringtone çalışmadı

Serhan

Serhan

Üye
Nasil yuklenir ??

plexus_09

plexus_09

Üye
hocam öncelikle paylaşımınız ve emeginiz için teşekkürler.
benim sorum s4 hava durumu widgetını orijinal rootsuz s3 android 4.3 sistemine direk apk ile yüklesek sorun olur mu? touchwiz 'de sorun olmasın diye sormak istedim, bilgilendirirseniz sevinirim.

scope_123

Üye
bu konunun orijinalini xda da gördüm. s4 luancher ı saf cm10.1 e kaç defa cwm den flashladım ama theme bölümünde gözükmedi. yapan varsa anlabilir mi?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
tema bolumunde gozukmez. launcher yuklemis gibi oluyor ev tusuna basarsan secenek sorara tw veya cm10.1'de kullandigin launcher arasinda secim yapmak icin. egee cikmadiysa uygulamalarda bul suan kullandigin launcher'i varsayilanlari kaldir butonuna tikla ve ev tusuna bas

scope_123

Üye
tema bolumunde gozukmez. launcher yuklemis gibi oluyor ev tusuna basarsan secenek sorara tw veya cm10.1'de kullandigin launcher arasinda secim yapmak icin. egee cikmadiysa uygulamalarda bul suan kullandigin launcher'i varsayilanlari kaldir butonuna tikla ve ev tusuna bas
Zaten ev tuşuna basmadan bana soruyor tw diyorum hiçbir değişiklik olmuyor reboot da yapıyorum..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
her zaman icin secenegine tik koyup tw'yi secince hata yada baska tepki verirdi bi sorun olsa ama bilemedim. note 3 launcher bulup dene istersen

scope_123

Üye
her zaman icin secenegine tik koyup tw'yi secince hata yada baska tepki verirdi bi sorun olsa ama bilemedim. note 3 launcher bulup dene istersen
Ben her şeyi doğru yapıyorum. Arada aklıma geliyor bi zaman önce denemiştim bir iki gün önce şu launcher ı bir daha yüklemeye çalışayım dedim sonuç yine hüsran. Olmuyor başka bir sorun var ama ne bir türlü bulamadım. Yani launcher ı flashlayınca theme bölümünde gözükmesi şart ki ordan onu aktif edip reboot yapınca iş bitmiş olsun ama gözükmüyor. :@

ykpknl

ykpknl

Üye
Cm 11 icinde gecerlimi bunlar olumlu sonuc alirmiyiz yapinca ?

• Beğen
Tepkiler: wwwhmz
ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
cm11 için deneyen oldu mu?

TFDamons

TFDamons

Üye
Tesekkurler

kemsaf

kemsaf

Üye
S4muzik calari nazil kaldiriyoruz ya tam bi sacmalik tel kafayi yedi şarj olmiyo hata felan veriyi yardim edin

hosjackal

Üye
klavyeyi cm11 de çalıştırdım ama, bu klavye çok eski versiyon panosu yok. Yeni klavyeyi nasıl ekleriz acep?

en-sel

en-sel

Üye
Ace 2 için hangi launcheri kurmam gerekiyo

emrah166

Üye
galaxy w de cm11 uzerine s4 launcher kurulabilir mi?Konuya bakan yok mu acaba

adanalı1

adanalı1

Üye
:tşk:

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
ringtones galaxy s4ü nasıl kurcaz ya :(samsung klavyeyi yükledim açtığımda samsung klavyesi durdu diyo

melih45

Üye
Arkadaslar ben muzik playeri yukledim ama calismayi durdurdu diye hata veriyor bu neden olabilir

Üst Alt