Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
hayır henüz hazır. Hazırlıyorum. Bu akşama yetiştirmeye çalışırım ama takdir dersiniz ki çok da kolay değil. Dun geceden beri yazıyorum ve henüz iki kategorisini bitirebildim. Ama emin olun en ayrıntılı incelemeyi hazırlıyorum.
Merakla bekliyorum eger gercekten etkilerse beni her anlamda lumia 1520 alabilirim

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
hayır henüz hazır değil. Hazırlıyorum. Bu akşama yetiştirmeye çalışırım ama takdir dersiniz ki çok da kolay değil. Dun geceden beri yazıyorum ve henüz iki kategorisini bitirebildim. Ama emin olun en ayrıntılı incelemeyi hazırlıyorum.
Allah razi olsun inşallah bu gece izleriz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
HeroMR

HeroMR

Üye
Hayalimdeki cihaz :D Ne kadara aldınız?

dakamon

dakamon

Üye
Ali kemal abi en kısa zamanda yayınla donanımhaberden önce yayınlada şeklimiz olsun :P :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
cank551977

cank551977

Üye
Su telefonu 4 gozle bekliyordum..:) telefon geldi simdi sira 8.1 de..:) tam sekillensin o zaman gidip alacam 1520 yi...:)

kartal-78

Üye
Hayırlı olsun l1520 arkadaşım kullanımı nasıl ve cebe sığıyormu merak ettim çünkü buyukuluk sıkıntı oluyormu taşırken
gulegule kullan

alical33

alical33

Üye
1520 1 ay önce girmiş olsaydı tr ye şu an kullanıyor olacaktım ama 8.1 geldikten sonra duruma göre note 3 le takas edebilirm

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu arada pil konusu sadece telefonlar için değil tüm teknolojik cihazlar için önemlidir geçenlerde aslında baya oldu haberi okuyalı leptopu olanlar bilirler şuan bir ortalama leptop pili max ne kadar dayanıyor 6 saat oyun oynamazsanız yani geneli bu civarda neyse yapılan pil araştırmalarında leptop pillerini tek dolum la 1 ay kullanım şartlarına sunmayı başarmışlar ilerleyen dönemlerde bunları telefonlara yapılacak ancak bu haberi duyalı 3-4 belki olmuştur yani yeni bir haber bunu leptoba uyarlayıp daha sonra ne zaman telefonlara uyarlar bilinmez ancak teknoloji gelişiyor 3000-4000mah falan önemli degiil yani onları hepsaplamaya uğraşmayın bence daha ileri düşünün mesela normalde kol saatleri harekete duyarlı çalışabiliyorlar ancak çok kalın yapılıyor aynısını telefonlara geliştirmiyorlarmıdır sizce bunu düşünen vardır kesin ve o firma artık kim yaptıysa uğraşıyordur onlarında tek sorunu çok kalın olmaları ve bu nedenle agır oluyorlar telefonda ince olması gerektiği için biraz sorunlu oluyor onu çöze bilirlerse aslında böyle bir çok şey eklene bilir

braayn

braayn

Üye
1520 fiyatından dolayı alamadık üstüne üstlük birde kredi kartı taksit olayı bitince bnde bugün gidip tablet aldım.Artık kısmetse 1520V alıcam tabi bataryası iyi ve 8.1 'in getirdikleride iyi olursa alıcaz...

dakamon

dakamon

Üye
Bence telefonlara o tarz bir şey yapmak kalınlığı ağırlığı arttırır onun yerine gumeş enerjisi daha mantıklı olur bence. Bide laptop 5 6 saat giderim ya :D ben şahit olmadım henüz :D benimki ilk aldığımda 2 2.5 saat gidiyordu. Şimdi Bi saat falan. Bide ben bakmıştım benim laptopun pili 4000 mah kadar. Bu huwei mate 2 de bile 4000 mah pil var telefona bunu koyan adam koca laptop piline nasıl 6000 8000 koyamıyor anlamıyorum. Demek ki laptoplarda ki kaliteli değil o kadar.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bence telefonlara o tarz bir şey yapmak kalınlığı ağırlığı arttırır onun yerine gumeş enerjisi daha mantıklı olur bence. Bide laptop 5 6 saat giderim ya :D ben şahit olmadım henüz :D benimki ilk aldığımda 2 2.5 saat gidiyordu. Şimdi Bi saat falan. Bide ben bakmıştım benim laptopun pili 4000 mah kadar. Bu huwei mate 2 de bile 4000 mah pil var telefona bunu koyan adam koca laptop piline nasıl 6000 8000 koyamıyor anlamıyorum. Demek ki laptoplarda ki kaliteli değil o kadar.
ben 6 saat gördüm o yüzden öyle yazdım max diye teknoloji yanlış hatırlamıyorsam zamanla sarj olan piller içersinde ilk halinden birleşenler kopuyormuş onu yapışkan haline saklamaya çalışıyor ancak bu başka bir haberde olabilir aklımda böyle bir şeyler kalmış çok fazla forum takip edince hatlar karışıyor ancak pille ilgili çalışmalar olduğunu bilin düşünsenize 1 ay gidicek ve oyun da oynuyacaksınız bu sürede ciddi performans artışı bu böyle bir şey yaparlarsa kesin tellerede gelir çünkü azımsanmayacak bir cüro miktarları var bu sektördede

dakamon

dakamon

Üye
Zaten teknoloji meraklısı olan herkesin pil konusunda üreticilerin hummalı bir çalışması olduğunu bilmesi lazım zira şu dönemde işlemciymiş ram miş bunlar artık önemsizleşti GM elitte bile snap800 ac kullanılıyorken ekranı z1 den daha iyi deniyorken elite için artık donanımların önemi yok firmalar farklılığı ANCAK ve ANCAK pilde yakalayabilirler. Kim gider de en son seviye donanımlara sahip 2000 mah bir telefon alır şahsen daha az kırpılmış özelliklerde olan 3000 mahı her zaman tercih eder kullanıcılar.İnşallah Pil konusunda büyük atılımlar olur. Yoksa akıllı telefonlar kendi kendilerini bitirecek düşünsenize programlar sistemler o kadar gelişecek ki pil dayanmayacak e mecbur pili geliştirmek şart.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1520 fiyatından dolayı alamadık üstüne üstlük birde kredi kartı taksit olayı bitince bnde bugün gidip tablet aldım.Artık kısmetse 1520V alıcam tabi bataryası iyi ve 8.1 'in getirdikleride iyi olursa alıcaz...
1520 Alsaydın Ptablet diyoruz nede olsa 1520 ye Tabletle onun 1520 arasındaki fark ne sence ben 1520 yi tablet niyetine kullanmak istiyorum sence sorun olurmu

kayahan35

kayahan35

Üye
taksit olayıyla ilgili birşey duydum banka size kart veriyormuş kredi kartı değil onunla taksitli alıyormuşsun istediğin telefonu bankada ne kadara bölüneceğini vs konuşup kartı veriyorlarmış gidip o kartla alabiliyormuşuz duyan varmı acaba ? eğer doğrusa hemen 1520mi alabilirim :biggrin:

dakamon

dakamon

Üye
Bankalar para kazanacak her yolu denerler hiç merak etmeyin sonuçta oralarda bir ticarethane nasıl ufak telefoncular kılıfı taksitlendriyorsa onlarda bir açığını bulup kullanırlar

Üst Alt