Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

kayahan35

kayahan35

Üye
kılıf taksitlendirme olayınıda sordum o zaman telefon garanti kapsamında olmaz dedi günlerdir taksitlendirme bekliyorum almak için bugün bunu duydum hatta banka çalışanı söylemiş bize yönlendirin diye

braayn

braayn

Üye
1520 Alsaydın Ptablet diyoruz nede olsa 1520 ye Tabletle onun 1520 arasındaki fark ne sence ben 1520 yi tablet niyetine kullanmak istiyorum sence sorun olurmu

2000 TL 1520'e vereceğime 800 Tl ye lg g pad 8.3 aldım şimdi lumia 820 + tablet takılıyorum..,
1520 V kısmetse alırım.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
taksit olayıyla ilgili birşey duydum banka size kart veriyormuş kredi kartı değil onunla taksitli alıyormuşsun istediğin telefonu bankada ne kadara bölüneceğini vs konuşup kartı veriyorlarmış gidip o kartla alabiliyormuşuz duyan varmı acaba ? eğer doğrusa hemen 1520mi alabilirim :biggrin:
Öyle kartlar zaten vardı kurumlar anlaşmalı olsun olmasın sen alışverişini tek çekim yaparsın sonra bankaya kaç taksit istersen onu dedin mi aylara bölersin

venusutarit

venusutarit

Üye
Öyle kartlar zaten vardı kurumlar anlaşmalı olsun olmasın sen alışverişini tek çekim yaparsın sonra bankaya kaç taksit istersen onu dedin mi aylara bölersin
Birde mağazaların hediye kartları oluyor hediye kartını taksitle alıyorsun o kartlada telefonu alıyorsun

venusutarit

venusutarit

Üye
1520V nin 925 den ne farkı var arkadaşlar bana aynı gibi geliyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Turkcell kampanyalı satışı neden başlatmadı bu cihaz için avea bile başladı Turkcell den beklemezdim ilk günlerde çıkar sanmıştım ama yanıldım bekliyorum

Murat Alper

Murat Alper

Üye
1520V nin 925 den ne farkı var arkadaşlar bana aynı gibi geliyor
arkadaşım neyin kafasını yaşıyorsun sen :) 925 çift çekirdek var 1520V de ise 4 çekirdek 925de 8megapiksel kamera 1520V de ise 14megapiksel kamera var 925 te 2000mAh batarya 1520V de ise 3000mAh batarya biraz mantıklı düşünelim :)

venusutarit

venusutarit

Üye
arkadaşım neyin kafasını yaşıyorsun sen :) 925 çift çekirdek var 1520V de ise 4 çekirdek 925de 8megapiksel kamera 1520V de ise 14megapiksel kamera var 925 te 2000mAh batarya 1520V de ise 3000mAh batarya biraz mantıklı düşünelim :)
Mantıklı düşünüyorum zaten ama bu bahsettiğin özellikler netleşmemiş henüz sen 3000 batarya demişsin başkası 2370 demiş 925 o donanımla zaten hiç kasmıyor 4 çekirdek bence birşeyi değiştirmeyecek demek istediğim neredeyse aynı özelliklerle çıkaracaklar adı 1520v olacak maksat minisini yaptık demek. Ben böyle düşündüm
Turkcell kampanyalı satışı neden başlatmadı bu cihaz için avea bile başladı Turkcell den beklemezdim ilk günlerde çıkar sanmıştım ama yanıldım bekliyorum
Avea da çıktı ama ben hala bayilerde bulamıyorum bilgi de vermiyorlar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Windows Phone 8.1 rüzgarında sesi hiç duyulmuyor. Zaten şunun şurasında 12 gün kaldı.
abi gold.com.tr de 1520 siyah 2199 tl etiketle sunulmuş sence yaza kadar çıkacak yeni telefonlarla fiyatı biraz düşebilirmi 1800 civarına kadar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi gold.com.tr de 1520 siyah 2199 tl etiketle sunulmuş sence yaza kadar çıkacak yeni telefonlarla fiyatı biraz düşebilirmi 1800 civarına kadar
muhtemelen düşer. Zatende de aşağı eğilimli trend başladı.

kayahan35

kayahan35

Üye
ben bugün 1520yi alıyorum 2.150tl ye

Invoke

Invoke

Üye
Dün baktım da süper bir telefon. Tasarım çok iyi :blink: Kamerası zaten çok iyi çekiyor. Öylesine bir resim çektim(ayar filan yapmadan.) Sonra bayağı zoom yaptım, yazı çok netti, hayran kaldım. :D :D

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
zaakaan

zaakaan

Üye
Mağaza için hediye çeki veriyor mu Nokia bu ürüne, veriyorsa ne kadar veriyor?

Üst Alt