KayraBey
Üye
At alınır 2600 liraya![]()

At alınır 2600 liraya![]()

Komikmiş...
Abi haklısın da ya o özelliği sen kullanırmısın ? onu söyle tamam diycem
gözlerim yorulduS4 özelliklerini koysaydı belki hakkederdi mi?Komikmiş...
S4te de kullanmadığın bir sürü özellik var.Sırf 720p ekran var diye orta segment diyemezsiniz. 1080p olsaydı 3bin lira olacaktı belki de. Demek ki malzeme aynı değil. Üstelik bu fiyatla getiren firma LG. Hani G2'yi 1600/1800den getiren firma... Samsung, Sony getirseydi ne olacaktı? =P
Sonuç olarak cihaz gayet iyi bir cihaz. Şuanki diğer cihazlardan farklı özellikleri var. İleride böyle cihazlar göreceğiz. Yeni bir teknolojinin en azından yeni satışa sunulan bir teknolojinin pahalı olması çok acayip değil. Dolar olmuş 2.3 , Euro desen 3küsür. Adamlar farklı bir şey sunmuş. Note 3'e Z1'e 5S'e göre bakarsak aradaki fark fazla görünmez.
Kesinlikle cihazın fiyatı uygun demiyorum. Şu şartlar normal diyorum. Zaten bizi 2+ almaya alıştırdılar. Note 3 ne kadar sattı? Zaten sınırımız 2bindi. Üstüne 200 daha gelince fazla göze batmadı değil mi? E dolarda arttı. Yeni, farklı bir şey sundular. O açıdan anormal bir durum değil.
Ha pahalı mı pahalı. 2200 de pahalı. 2de pahalı. Asgari ücret ne kadar Allah aşkına? Şu telefonu alana kadar, normal bir cihaz alıp, işimizi gören kadarını alıp...
Neyse çok uzadı.

S4 özelliklerini koysaydı belki hakkederdi mi?Komikmiş...
S4te de kullanmadığın bir sürü özellik var.Sırf 720p ekran var diye orta segment diyemezsiniz. 1080p olsaydı 3bin lira olacaktı belki de. Demek ki malzeme aynı değil. Üstelik bu fiyatla getiren firma LG. Hani G2'yi 1600/1800den getiren firma... Samsung, Sony getirseydi ne olacaktı? =P
Sonuç olarak cihaz gayet iyi bir cihaz. Şuanki diğer cihazlardan farklı özellikleri var. İleride böyle cihazlar göreceğiz. Yeni bir teknolojinin en azından yeni satışa sunulan bir teknolojinin pahalı olması çok acayip değil. Dolar olmuş 2.3 , Euro desen 3küsür. Adamlar farklı bir şey sunmuş. Note 3'e Z1'e 5S'e göre bakarsak aradaki fark fazla görünmez.
Kesinlikle cihazın fiyatı uygun demiyorum. Şu şartlar normal diyorum. Zaten bizi 2+ almaya alıştırdılar. Note 3 ne kadar sattı? Zaten sınırımız 2bindi. Üstüne 200 daha gelince fazla göze batmadı değil mi? E dolarda arttı. Yeni, farklı bir şey sundular. O açıdan anormal bir durum değil.
Ha pahalı mı pahalı. 2200 de pahalı. 2de pahalı. Asgari ücret ne kadar Allah aşkına? Şu telefonu alana kadar, normal bir cihaz alıp, işimizi gören kadarını alıp...
Neyse çok uzadı.
Önce buna bak sonra konuş. Vaay, laflara bak. Ben bilmiyordum zaten fiyatları, sağol. (!)
O yazdıklarımda ne demek istediğimi tam olarak anladığına emin misin? Nerede yazmışım, bu fiyat verilir diye? Ben de aynısını diyorum. Pahalı. Lüzumsuz.

Orta segment değil ancak üst segment içinde şuan giriş fiyatı oldugu için biraz pahalı gelebilir.
Galaxy s4 gibi özellik koysaydı belki hak ederdi kardeşen azından lumia 620 gibi En alt seviye değil ya
![]()
![]()
En azından benim işimi görüyor.İlk sayfada bir arkadaş orta segment dedi. Ben de ona hitaben "bu orta segment ise Galaxy S4 giriş seviyesi oluyor" dedim.
Bu cihazın Galaxy S4'ten hiçbir altta kalır yanı yok. Çözünürlüğü de gayet iyi. Lumia 620 ise en alt seviye olmasına rağmen Galaxy S4 dahil bir çok üst segment cihazdan daha akıcı, stabil.En azından benim işimi görüyor.
Bizdeki tek sonrun Touchwiz arayüzü kardeşim bunu herkes biliyor 
3
Bizdeki tek sonrun Touchwiz arayüzü kardeşim bunu herkes biliyor
![]()
Ben s4 u üst seviye cihazlarin yanina almiyorumBen sadece Galaxy S4 ile kıyaslamadım. Çoğu üst seviye cihazdan daha stabil dedim. Touchwiz ise bizim sorunumuz değil. Samsung öyle yapmış.

Ben sadece Galaxy S4 ile kıyaslamadım. Çoğu üst seviye cihazdan daha stabil dedim. Touchwiz ise bizim sorunumuz değil. Samsung öyle yapmış.
Eee o zaman

O zamanı bu zamanı falan yok işte. L620 birçok cihazdan daha akıcı ve stabil.![]()