LG G Flex Ülkemizde Satışa Sunuldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
S4 özelliklerini koysaydı belki hakkederdi mi? :blink: Komikmiş...
Abi haklısın da ya o özelliği sen kullanırmısın ? onu söyle tamam diycem

S4te de kullanmadığın bir sürü özellik var.Sırf 720p ekran var diye orta segment diyemezsiniz. 1080p olsaydı 3bin lira olacaktı belki de. Demek ki malzeme aynı değil. Üstelik bu fiyatla getiren firma LG. Hani G2'yi 1600/1800den getiren firma... Samsung, Sony getirseydi ne olacaktı? =P

Sonuç olarak cihaz gayet iyi bir cihaz. Şuanki diğer cihazlardan farklı özellikleri var. İleride böyle cihazlar göreceğiz. Yeni bir teknolojinin en azından yeni satışa sunulan bir teknolojinin pahalı olması çok acayip değil. Dolar olmuş 2.3 , Euro desen 3küsür. Adamlar farklı bir şey sunmuş. Note 3'e Z1'e 5S'e göre bakarsak aradaki fark fazla görünmez.

Kesinlikle cihazın fiyatı uygun demiyorum. Şu şartlar normal diyorum. Zaten bizi 2+ almaya alıştırdılar. Note 3 ne kadar sattı? Zaten sınırımız 2bindi. Üstüne 200 daha gelince fazla göze batmadı değil mi? E dolarda arttı. Yeni, farklı bir şey sundular. O açıdan anormal bir durum değil.

Ha pahalı mı pahalı. 2200 de pahalı. 2de pahalı. Asgari ücret ne kadar Allah aşkına? Şu telefonu alana kadar, normal bir cihaz alıp, işimizi gören kadarını alıp...

Neyse çok uzadı.

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN, Dede ve TheLastWarrior
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye

S4te de kullanmadığın bir sürü özellik var.Sırf 720p ekran var diye orta segment diyemezsiniz. 1080p olsaydı 3bin lira olacaktı belki de. Demek ki malzeme aynı değil. Üstelik bu fiyatla getiren firma LG. Hani G2'yi 1600/1800den getiren firma... Samsung, Sony getirseydi ne olacaktı? =P

Sonuç olarak cihaz gayet iyi bir cihaz. Şuanki diğer cihazlardan farklı özellikleri var. İleride böyle cihazlar göreceğiz. Yeni bir teknolojinin en azından yeni satışa sunulan bir teknolojinin pahalı olması çok acayip değil. Dolar olmuş 2.3 , Euro desen 3küsür. Adamlar farklı bir şey sunmuş. Note 3'e Z1'e 5S'e göre bakarsak aradaki fark fazla görünmez.

Kesinlikle cihazın fiyatı uygun demiyorum. Şu şartlar normal diyorum. Zaten bizi 2+ almaya alıştırdılar. Note 3 ne kadar sattı? Zaten sınırımız 2bindi. Üstüne 200 daha gelince fazla göze batmadı değil mi? E dolarda arttı. Yeni, farklı bir şey sundular. O açıdan anormal bir durum değil.

Ha pahalı mı pahalı. 2200 de pahalı. 2de pahalı. Asgari ücret ne kadar Allah aşkına? Şu telefonu alana kadar, normal bir cihaz alıp, işimizi gören kadarını alıp...

Neyse çok uzadı.
gözlerim yoruldu :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ekran bari 1080 p olsaydı. 6 inç 720P bunun pikselleri gözükür :D

esmeran3

esmeran3

Üye

Neyse çok uzadı.

Bilader ilk önce lg g2 nin fiyatına bak öyle konuş teknosa da bilmem nede 1600 TL ve sadece 2 milyon satabildi ?

Benim s4 de kullandığım bir çok özellik var hemde işime yarayan ama be telefonun sadece ekranı çizilecek ve geri o çizik bir süre sonra kaybolacak diye o fiyat verilmez !! Note 3 2000 liraya çıktı dimi şu anda hala aynı ve satmaya devam ediyor ama LG nin cihazları düşük çıkıyor ve satıyor biraz daha sonra yükseliyor ve satamıyor şahsen kendi fikrim !!

Her neyse bu özellik neredeyse kimsenin işine yaramayacak ha şöyle bi özellik olsa ekranı 4e katlansa bile kırılmasa olurdu ama sadece çizik için 1000 lira fazla verilmez ! Kim ne derse desin

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Invoke

Invoke

Üye
Önce buna bak sonra konuş. Vaay, laflara bak. Ben bilmiyordum zaten fiyatları, sağol. (!)

O yazdıklarımda ne demek istediğimi tam olarak anladığına emin misin? Nerede yazmışım, bu fiyat verilir diye? Ben de aynısını diyorum. Pahalı. Lüzumsuz.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Önce buna bak sonra konuş. Vaay, laflara bak. Ben bilmiyordum zaten fiyatları, sağol. (!)

O yazdıklarımda ne demek istediğimi tam olarak anladığına emin misin? Nerede yazmışım, bu fiyat verilir diye? Ben de aynısını diyorum. Pahalı. Lüzumsuz.

Sonradan anladım kusura bakma aynı fikirdeyiz ! :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Orta segment değil ancak üst segment içinde şuan giriş fiyatı oldugu için biraz pahalı gelebilir.

İlk sayfada bir arkadaş orta segment dedi. Ben de ona hitaben "bu orta segment ise Galaxy S4 giriş seviyesi oluyor" dedim.
Galaxy s4 gibi özellik koysaydı belki hak ederdi kardeş :) en azından lumia 620 gibi En alt seviye değil ya :) :ehe:ehe:ehe

Bu cihazın Galaxy S4'ten hiçbir altta kalır yanı yok. Çözünürlüğü de gayet iyi. Lumia 620 ise en alt seviye olmasına rağmen Galaxy S4 dahil bir çok üst segment cihazdan daha akıcı, stabil. :) En azından benim işimi görüyor.

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
2 tane lg g2 alırım çok daha mantıklı

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
esmeran3

esmeran3

Üye
3
İlk sayfada bir arkadaş orta segment dedi. Ben de ona hitaben "bu orta segment ise Galaxy S4 giriş seviyesi oluyor" dedim.

Bu cihazın Galaxy S4'ten hiçbir altta kalır yanı yok. Çözünürlüğü de gayet iyi. Lumia 620 ise en alt seviye olmasına rağmen Galaxy S4 dahil bir çok üst segment cihazdan daha akıcı, stabil. :) En azından benim işimi görüyor.

:) Bizdeki tek sonrun Touchwiz arayüzü kardeşim bunu herkes biliyor :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
3

:) Bizdeki tek sonrun Touchwiz arayüzü kardeşim bunu herkes biliyor :)

Ben sadece Galaxy S4 ile kıyaslamadım. Çoğu üst seviye cihazdan daha stabil dedim. Touchwiz ise bizim sorunumuz değil. Samsung öyle yapmış.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu düzenini bozmamanızı tavsiye ederim forumun rapor et butonu ve bunu değerlendirecek Admin'leri mevcut tekrar uyarmam.

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bosa cikarmasinlar , bu fiyattan kimse almaz bu cihazi...
Hele hele de taksit olayinda sikinti varken:)

• Beğen
Tepkiler: Dede
nokia_belle

nokia_belle

Üye
ilk giris fiyati oldugundan boyle ama esnek olusu fiyatinin da fazla esnek olmasini getirmis

KayraBey

KayraBey

Üye
LG g flex konusunda başka marka ve model telefon öven mesajı şikayet ettim sayın admin. Lütfen konu ile alakasız mesajları yeniden kontrol ediniz. Rica ediyorum.

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
Sirf egik diyemi hepsi G2 alir eger kullanirim buna bu kadar para veresiye;)

• Beğen